Gå til innhold

bambambam

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bambambam

  1. Da har jeg kjøpt dette: NGK plugger og ht leads (Ht leads?) det var biltema plugger foresten :D :D :D

     http://www.ebay.com/itm/HT-leads-NGK-spark-plugs-lead-set-red-Mazda-MX5-1-6-1-8-Eunos-plug-wires-/160841985619?fits=Model%3AMX-5&hash=item2572edee53:m:myQpO8pX94uX3EWINRzv78w&vxp=mtr

     

    Jeg venter med lmm fordi jeg trur ikke det er problemet siden etter jeg vasket den ble det ingen forskjell og den koster cirka 1000kr.

     

    Jeg tok opp pluggledningene fra coilen og det var mye irr på èn.

     

    et annet spørsmål, da jeg skiftet pluggene for første gang var det rust på gummien som går over pluggen. Noen som vet årsak?

  2. Hei, godtfolk, håper virkelig noen av dere har peiling på hva dette kan være, er ganske desperat   :) har eid bilen i bare noen dager :S

     

    Bilen min har begynt å "hakke".

    Jeg kan trykke gasspedalen "pittelitt" ned og da akser bilen uten noe form for "hakking", men trykker pedalen "pittelitt" lenger ned så starter en konstant "hakking" kanskje 3-4-5 ganger i sekundet, det varer jevnt helt til jeg slipper opp pedalen igjen. (hakkingen er fin og konstant ingen spesielt rare lyder, bil akser mye dårligere når hakkingen inntreffer)

    Har jeg bilen i høyt gir og gir gass skjer "hakkingen" uansett hvor lite jeg trykker ned pedalen, Har jeg den i første gir (høyt turtall?) så kan jeg trykke pedalen lenger ned før hakkingen begynner.

     

    Hakkingen kom midt i et kraftig pådrag.

     

    Før "hakkingen"begynte så byttet jeg tennplugger, renset luftfilteret (smurte inn med luftfilterolje, litt for mye) vasket bil og motor(kjørte cirka 3 timer etter motorvask), bilen har ikke korka på bensintanken, men tviler på at det kunne kommet vann ned der, men utelukker det ikke. fikk kjørt i en/to timer etter dette) 

     

    Etter Renset luftmengdesensor for muligens olje,  sjekket raskt over vakuumslanger, tatt opp pluggene og sett over pluggledninger, 

     

    Mazda mx-5

    1.8 140hk (kompressor)

    1998

     

    Dette ble en ganske desperat og rotete tråd. 

     

    Håper virkelig noen av dere kan hjelpe meg :)

  3. Hei gutter ! :)


    Jeg har akkurat kjøpt meg 2 subwoofere og skal nå bygge en kasse til dem, jeg lurer derfor på hvor kassen burde plasseres for mest mulig lyd inn i bilen (kvalitet lyd).

    Jeg har ikke lyst å lage en båndbasskasse siden det er for mye herk :-) jeg har IKKE lyst å tette for skihullet eller bruke opp hele bagasjerommet.


    Jeg har

    -Volvo s60 2001 mod

    -2 stk Rockford Fosgate Punch P2D4-10

    -Gladen xl 250c4

    -Rockford Fosgate 1f kondensator


    Det er vanskelig og få mye bass fra bagasjerom inn i bilen min, derfor er dette viktig.



    Jeg har mange ideer på hvordan den kan bygges, men har ikke peilig på hvem av de som er best.


    Den JEG tror er best for meg er denne her (håper dere skjønner tegningen min) :D


    post-345409-0-85993600-1422827398_thumb.jpg

  4.  

    Vel, jeg tjener shitloads med penger og jeg har mining. Mining og herblarrism på en char, så enchanting og jewelcrafting på en annen, blacksmithing og alchemy på main. Og alt dette fører til at jeg nesten ikke bruker noe gull, men bare tjener og tjener... Så du kan mene og si at mining ikke tjener penger, men jeg sier det motsatte ;) hvorfor kjøpe ores når du kan mine i 1-2 timer og ha 1000 ores some du prospecter eller smelter om? Latskap kanskje?

     

    Enig i at mining er en god inntektskilde. Husker jeg pleide å farme noe så enkelt som copper ore's og selge de på AH, tjente ganske godt på en times arbeid. Bytta likevel mining ut da jeg hadde det på mainen min, og jeg ville heller ha alchemy. Vurderer sterkt å booste mining som profession når jeg skal booste en char til 90.

  5. bare for å informere, så bør den characteren du velger å booste til 90 være over lvl 60 med professions, for da får du makset ut 2 professions, samd first aid. Noe som kan spare deg en masse timer, gull og hodebry. Samt at det er en fin mulighet til å hoppe rett i AH og tjene penger når man faktisk har noe å tilby folka på serveren.

     

    Det satt til side, så kan jeg anbefale Outland (Alliance) og Draenor (Horde). Gode servere med en masser med folk, god progress og en hel haug med veldig skilla spillere.

     

    Kjekke classer å spille i lvl 90, ut i fra hva jeg syns er; Warrior (Human og Orc), Mage (Human og Undead), Paladin (Human og Blood Elf), Priest (Dwarf).

     

    Profs som er gunstige er; Mining (hvis du har blacksmithing eller jewelcrafting på samme eller en annen character), Jewelcrafting, Blacksmithing, Alchemy og Engineering.

     

    Lykke til! :)

    mining er jo ikke bra for å tjene penger hvis du ikke bruker bot.... JC og enchanting for å tjene pengr (kjøp alle mats). engineering for pvp

  6. Vurderer å gjøre et lite comeback i WoW da jeg ikke har funnet noen andre MMOs som klarer å holde interessen oppe og med tanke på pre-order gir en lvl 90.

     

    Problemet er jo å finne en class som er verdt å booste til 90. Spiller for tiden på TV med trådløst tastatur og mus, så føler kanskje en hunter vil være lettere å spille pga. avstand til TV osv.

     

    Kunne trengt tips til servervalg også, både alliance og horde.

    pvp eller pve?

×
×
  • Opprett ny...