Gå til innhold

M4R7iNP

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M4R7iNP

  1. Hei!

     

    Jeg beklager så mye for sent svar. Hvis du i fremtiden opplever at vi ikke svarer kan det være lurt å sende en e-post til [email protected]. Da får vi det i ticket-systemet vårt og kan garantere at noen ser på det :)

     

    Jeg har fått Prisguide til å opprette et produkt på denne linsen nå, så nå skal det dukke opp i utstyrslisten.

     

    https://www.prisguide.no/produkt/olympus-m-zuiko-digital-ed-12-100mm-f-4-0-is-pro-293205

    • Liker 1
  2. Hei! Vi synes det er veldig synd du opplever problemer med bildekritikken, men vi kan ikke se noen åpenbare feil. Det lastes stadig opp flere bilder, og jeg ser du fikk til å laste opp et bilde senest 13. mars.


     


    Her trenger vi nesten litt mer info om problemet. Når var sist du prøvde å laste opp? Får du noen feilmelding? Hvis problemer fortsatt oppstår, har du mulighet til å sende bildefilen du prøver å laste opp til [email protected]?


     


    Vi håper du har lyst til å hjelpe oss løse dette problemet.


  3. Ser dog at den ikke kommer opp under bildet når jeg velger den.  Kommer bare opp en blokk med at "bilde mangler"... :hmm:

     

    Tusen takk for at du sa ifra, Smort1!

     

    Beklager sent svar - jeg skjønte ikke helt hva du mente og trodde alt var ok. Jeg så nå hva som var galt og har fikset feilen :)

     

    Nå skal det være helt riktig i opplastingsboksen og under bildet. 

    • Liker 1
  4. Merket nå at man ikke kan gi tilbakemelding til en bruker hvis man selv er siste bruker som ga tilbakemelding - selve tilbakemeldingsfeltet vil da ikke vises og man vil da kun kunne endre siste melding som man selv la inn for forje handel.

     

    Mulig å fikse det ?

     

    Heisann! Beklager sent svar. Nå har jeg fikset en bug hvor man ikke kunne redigere tilbakemeldingen sin. Fungerer det riktig nå? 

  5. Heisann!

     

    Jeg har oppdatert Speedometeret på http://www.tek.no/speedometer nå med den nye klientkoden og også med noen ytelsesforbedringer på serversiden.

     

    Får dere mer stabile (og evt. mer korrekte) hastigheter nå? Deres tilbakemeldinger er gull verdt for oss :)

     

    Det kan hende dumpfilene for øyeblikket er for små for veldig kjappe linjer, så jeg tenker å lage et system for variable dumpfiler etter hvert som jeg får tid. Opplasting står også fortsatt på gjørelista :)

  6. Hei! Takk for tilbakemeldinger, vi tar dem seriøst og har lyst til å forbedre tjenesten.

     

    Jeg har sett på hvordan vi kan forbedre Speedometeret og har derfor skrevet om koden slik at den gjør flere små nedlastinger istedet for fire store. Dette skal forhåpentligvis forbedre minnebruken, men jeg er usikker på om det vil påvirke ytelsen til det bedre eller værre, så jeg håper dere har lyst til å prøvekjøre en betaversjon av Speedometeret litt?

     

    http://tek.stage.hw.no/speedometer

     

    Jeg har også laget en HTTP latency-test, og den nye nedlastingskoden vil danne et grunnlag for opplastingstest i fremtiden.

     

    Jeg ser frem til å få flere tilbakemeldinger fra dere :)

  7. fant en som hadde noe som han kalte for thunderstorm 2

     

    Wooooow! Lasta den ned, må være den sjukeste fargeprofilen jeg har sett så langt. Takk for tipset!

     

     

    det er en prf fil og får ikke åpnet den.

     

    Corsair-programmet -> Profiles -> Import/Export Profiles -> Import -> Finn K70_Thunderstorm2.prf

  8. Regner med at det er RGB du har?

     

    Ganske sikker på at det er denne jeg har brukt ganske lenge: http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=137114 Beste rainbow-effekten IMO.

     

    Hvis du har oppdatert Corsair-programmet til nyeste versjon er det en "standard settings"-knapp med ganske smude innebygde effekter. Byttet nylig til å ha "Color Ripple" på slow, random colors. 

     

    Jeg mener å huske at Barnacules har noen gode tips.

  9. Det er noe tull med opplastingen til BK. Lastet opp et bilde, men fikk beskjed om at det var slettet!  Ser det dog i thumbnailen i BK, men klikker jeg på det så får jeg melding om at bildet er slettet...  Prøver å laste opp på nytt, men får da beskjed om at max.grensen på 1 bilde pr. døgn er nådd...  Trodde at dette er en grense som skal gjelde fra kl. 0000 til 2400, jeg.   Lastet jo opp et bilde i går kveld ca. kl 2130, og da skal en jo kunne laste opp i dag.... ??? 

    Noen som kan forklare det som skjer...? :hmm::dremel::realmad::wallbash:

     

    Oisann! Tittelen på bildet ditt var bare én bokstav langt, noe som gjorde at koden for kommentarsystemet krasjet. Jeg la derfor på en haug med mellomrom etter Euro-tegnet, og det virker som at det fungerer fint nå.

     

    Jeg ser nærmere på hva som gikk galt imorgen, slik at vi slipper at det skjer igjen :)

×
×
  • Opprett ny...