Gå til innhold

mms21

Medlemmer
  • Innlegg

    355
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mms21

  1. Lurer på om noen vet noe mer om når den kommer? Har hørt at den kommer til å slippes i butikkene likt med HTC Diamond, noen som vet noe mer om dette? Og er mobilen til å anbefale? Står mellom Iphone, Diamond og Pro. Hva ville dere valgt?

  2. OL??...hehe..mener du "Olympic Leauge" :p

     

    eller CPL? :)

     

    CPL er vel ganske spess, og det kommer ann på hvor god du er, de som deltar blir nok håndplukket fra vinnere (MERK: VINNERE) av mindre konkurranser og turneringer rundt i landet. Til slutt er det nok en "gruppe" eller hvem det er som bstemmer det....som bestemmer hvilke kategorier Norge skal delta i, i forhold til hvem som kan representere Norge....

     

    OL, eller CPL, eller hva det enn nå var, ble avholdt i USA for et par måneder siden...

     

    - Atomics

    CPL winter begynner neste uke, og ikke vÆr så funny da !

  3. Ser det som ikke noe stort problem å trekke 1000 mennesker til LAN party i hallen. Men det er enorme kostnader det er snakk om. Men dette er ting vi i crew må ta opp når vi arangerer et møte. Og di som ikke er interisert i dette LAN kan vell droppe å kritisere. Og surfe videre. :w00t:  :dribble:

    Det du kaller kritikk er høyst legitime kommentarer. De som står bak store LAN er ikke interessert i at useriøse skal lage kaos og ødelegge for andre med tanke på sponsorer og slikt.

     

    Når du sier at det ikke er noe stort problem å trekke 1000 mennesker til LAN i Drammen viser du egentlig bare at du ikke har begrep om hvor mye arbeid som ligger bak større LAN-party.

     

    Dere har blitt anbefalt å starte med litt mindre dimensjoner, men velger å kalle det kritikk samtidig som dere i post etter post viser hvor lite snøring dere faktisk har når det gjelder arrangementer på denne størrelsen.

     

    At folk ikke ønsker å se andre sette seg i mega-gjeld pga urealistiske planer er ikke kritikk. De prøver å komme med råd. Dere lukker bare ørene for de rådene som kommer.

    Mega gjeld ? .. Tviler på at d er noen i crewet som er villige til å satse større beløp. :hmm:

    Du er 15år, tror du skal begynne i det små ja, en liten skole med 26stk og med fete premier som en stor seigmannpose. :p

     

    Begynn der du, så kan du bygge deg oppover. :thumbup:

  4. Vi har started en klan for noen uker siden. Vi er ikke spesielt skilled, men vi vinner noen pcw/matcher osv.... Besøk oss på http://www.neogeno.viperhosting.net/ldu/

    eller Clan.RA @ Quakenet.

    Vi har nettopp fått Warserver med 15-30 ping :p

    hvis dere registrerer dere på siden eller try out med oss kan det hende du blir med I klanen en gang :D, men bare for å si det vi er ikke spesielt skilled :D (noen ganger kanskje når vi vinner 17-4 :D)

    skal jeg grine eller le? :dribble:

  5. Burde ha linker til sider som en kan søke om støtte til å arrangere lan. Frifond og solofondet som eks.

     

    Også guider til hvordan sette opp nettverk med servere, switcher og kabler.

    Bør sette opp guide til hvor mye strøm en vanlig pc og skjerm trekker. Hvilke kabler man bør bruker og slike ting.

     

    Det burde også være infomarsjon til hvordan man rigger opp et stabilt strøm og nettverk system. Noe som ER det viktigeste

    Enig med deg der.

×
×
  • Opprett ny...