Gå til innhold

anderz

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anderz

  1. Pipelyden kommer fra kondensatorene på kortet, dette er noe som varierer fra kort til kort tydeligvis og er også på enkelte Nvidia modeller.

     

    okay! eg har eit sapphire kort. hjelper det og klage og få tilsendt nytt? eller er det produsenten som er problemet? at eg må kjøpe fra ein anna produsent? for eg kjenner det er litt irriterende....:p

  2. Vel, målte nettopp lengden mellom sofaen og der TV'en skal stå, det kom på 3,4 meter. Litt lengre enn 2 meter, om det har noe å si.

     

    Hva med denne Philips'en:

    https://prisguiden.no/product.php?pro...=specifications

     

    37", 6 ms, 44 000:1 kontrast, 4 stk HDMI og full-HD for en ganske lav pris. Virker bra i mine øyne, men er den det?

     

    Eg har lest masse bra om samsung sin 6 serie og kommer nok til å handle inn 40" (eller 37" om 40" blir for stort) etter sommeren.

     

    Du kan jo sjå på denne: https://prisguiden.no/product.php?p...iew=productinfo

     

    Er sikkert i samme bane som 40". eg og sitter vel. 2 meter fra tv`en, men eg kjøper tv for "framtida" kjem nok til å flytte om ikkje alt for lenge, og da er det kjipt å sitte med ein forliten tv..:p

     

    Men eg har altså lagt min elsk på samsung, etter å ha lest tester og andre innlegg her på forumet. ikkje allverdens dyrt heller......:)

     

    -Anders

  3. Så hva tror dere? Er dette viktige fordeler eller er det like greit å kjøpe fra andre? Det viktigste er kanskje at Komplett ikke lar deg bytte TV'en selv om du finner flere pixel-feil.

     

    Er det nokon som veit kor mangen pixelfeil det må være på tv`en før komplett godtar det som "feil"? Eg hadde nemlig tenkt å kjøpe samsung tv derfra.. men no blei eg litt usikker.... kanskje det er verdt å betale 1000,- ekstra for Samsung nordic garanti?

  4. Hei!

     

    Har store planer om å kjøpe ny 40" tv. skal mest sansynlig bestille i slutten av juli/begynelsen august. Vurdere å kjøpe Samsung LE40A559 da eg ser den får gode kritikker rundt om kring.

     

    Tv`en skal brukest primært til vanlig tv titting med Canal-digital kabelnett med digital dekoder. Kjem og til å bli brukt til å sjå endel 720P og 1080P matriale via enten Popcorn hour eller tvix. Har ikkje heilt bestemt meg for kva eg kjøper enda, om noken har tips om det valget og, tar eg imot det. :)

     

    Kjem og til å bruke tv`en til litt dvd titting og koble den til pc.

     

    Sitter litt over 2 meter fra tv`en, kan 40" bli for stort da?

     

    Eg har hørt at eindel tv`er har problem med oppskalering av "vanlige" tv-signaler. Nokon som veit korleis LE40A559 er på det?

     

    Den har heller ikkje 100Hz. Er det noke eg vil legge merke til? og kor "viktig" er det med 100Hz på tv?

     

    Om noken har tips til andre tv`er som eg bør vurdere tar eg gjerne imot det. Har eit pristak på max 10000.

     

    Kjem det evt. andre modeller tidlig i haust som er verdt å vente på?

     

    Ser det blei masse spørsmål her, men håper noken kan komme med eit godt svar til meg :)

     

    mvh

    Anders

  5. Hei!

     

    Eg trenger nytt skjermkort til ikkje mykje over 1000 lappen. Det skal brukest primært til gaming.

     

    Har sett på radeon x1950 pro som ser bra ut til rett over 1000,-. Men så kom ein kompis og sa han ville selge sapphire x1900 XT til meg for 1200,-. er dette eit bedre kjøp?

     

    Har ikkje funne noken tester som sammenligner dei to korta... så litt hjelp hadde vert kjekt :D

     

    Eller bør eg finne kort med DX10? isåfall kva kort til rundt 1000,- er best til gaming?

     

     

     

     

    -Anders

  6. Hei!

     

    Var på fest i går, og da var det ein kar som tømte drikken sin over Nokia 6280`en min. :cry: når eg våkna i dag var det såvidt eg klarte å skyve den opp og ned. har prøvd å vaske lett av den med ein fuktig mikrofiber klut, men det hjalp lite.

     

    Går det an å slå den av og ta ut batteriet, og så skylle heile telefonen i vatten? tørke den bra, og så slå den på igenn? eller vil den bli ødelagt av det?

     

    evt. nokon som veit kva det vil koste å få den reparert på nokia verksted? eller andre som kan ordne den? bur i bergens området.

     

    -Anders

  7. eg har hatt telefonen i 14 dager no, og enda ikkje hatt problem med reboot. nå har eg sete her og laga litt 3gp filer, og putta innpå, ingen problem. så laga eg ei MPEG-4 fil. da rebooter den etter eit par sekunder, men 3gp fil, som er samme film, går heilt fint. er dette ein software bug? er det andre som har samme problemet.... nå skal det seiast at eg holder på å tappe ut batteriet, så det er lite batteri på telefonen, kan det være årsaken kanskje? men er jo fortsatt litt rart at det går uten problem med 3gp, men funker ikkje med MPEG-4... :hmm:

     

    EDIT: heh.. nå virker MPEG-4 fila fint alikevell.... rart... :shrug:

    fårstår meg ikkje på dette her eg...heh.... har lest om ein anna som har problemet med reboot... kanskje eg faktisk har det samme, berre eg ikkje har merka det før no...

  8. no har eg trykt på telefonen ei stund, sendt litt meldinger og sånn, og det eg merka som negativt, er at orda ikkje blir lagra i ordboka.. leste det var nokon andre som hadde samme problemet.. har alle det? eller er det berre nokon? og har nokon funne løysing på problemet? er _litt_ irriterende....

    5798948[/snapback]

     

    Har ikke det problemet.

     

    Firmware v. 03.60

    5799021[/snapback]

     

     

    eg og har fw V. 03.60... håper det kjem oppgradering snart....

  9. Test av 6280 hos dinside

    5781187[/snapback]

     

    Allerede linket til denne testen på forrige side. Dere som har fått telefon, er den så "skranglete" som folk skal ha det til?

    5781235[/snapback]

     

     

    eg var så hedlig å få prøve telefonen i dag, ein i klassen min hadde fått den på lørdag. eg syns den virka veldig fast å fin, men det var _litt_ slark mellom dei to delene når den var slått sammen. han hadde slått av vibrering, fordi han syns det bråka litt. sliden var fast og fin, og det var ingeting å klage på. gleder meg til mpx får somla seg til å sende den avgårde til meg :D

  10. gsm.no får de inn 31.3

     

    mpx har de IKKE inne, jeg har ringt!

     

    argh!

    5780920[/snapback]

     

     

    mpx har den inne, eg fekk mail fra dei i dag:

     

    [email protected] to me 10:10 am (38 minutes ago)

     

    (Behold emne ved besvarelse av denne epost / Please keep the subject when replying to this mail)

     

    Hei!

    Takk for henvendelsen.

    Vi har kjøpt inn mye og har fortsatt tilgjengelige av 6280 av enhetene som har kommet på lager idag. De første er allerede sendt ut:)

     

    Med vennlig hilsen

     

    Nicolay Skeie

     

    WEB Distribusjon AS

    Østre Kullerød 5, 3241 Sandefjord

    Postboks 2024, 3202 Sandefjord

    Tlf: 33 29 34 00

    Fax: 33 42 90 02

    Dir: 33 29 34 17

    www.mpx.no

×
×
  • Opprett ny...