Gå til innhold

Student8888

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Student8888

  1. Hei! Trenger hjelp av noen som har peiling på bil. Bilen ble parkert i går kveld med lite bensin. I dag tidlig ville den ikke starte. Kommer en "sirenelyd" når den startes opp, og så står den bare og "harker". Har prøvd kondensfjerner uten at det gjorde ting bedre. Har noen her noen forlag til hva som kan være feilen, og hvordan det kan repareres? Bilen er fra 08.

     

    Hilsen ei jente uten peiling på bil

  2. Så vil det si at å betale så mye for å gå på BI er "bortkastet" ?

    Ja, det vil jeg absolutt påstå. Jeg har studert ved både HIOA og NMBU. Har hatt forelesere som underviser både der og på BI. De har alle sagt at å tå øk/ad på BI er bortkastet. Har du snitt til HIOA, NHH ol vile jeg gått for det. Er ferdig sivøk nå, så har du spm bare kom med det.

  3. Jeg har tatt dette studiet, og hoppet over til øk/ad bachelor etter årsstudiet. Det er få elever i klassen og det er veldig bra. Folk er veldig ivrig på å delta i diskusjoner og rekke opp hånda, og det blir derfor gode diskusjoner. De fleste studentene er veldig flinke, så du får litt press på deg til å forbrede deg til timene. Mange studenter har jobbet/studert tidligere, mens andre kommer rett fra vgs, så det er stor sprik i alder. Det skapte dog ikke problemer for det sosiale, og vi dro blant annet på felles hyttetur. Har kontakt med mange etter endt studie.

     

    Fagene er også veldig bra. Mange av de er de samme som bachelorstudentene tar, men jeg mener de har klart å tilby de viktigste fagene for studene som bare skal gå ett år. Spesielt mener jeg begge de bedriftsøkonomiske fagene, organisasjoner og forretningsjus var spesielt bra. Personlig opplevde jeg ikke fagene som spesielt vanskelige, men du må lære deg å tenke på en helt ny måte. Litt vanskelig å starten, men etter hvert går "lyset opp". Jeg hadde egentlig tenkt og kun studere et år, ettersom jeg studerte en annen bachelor samtidig, men ble bitt av basillen og har nå fullført øk/ad-master.

  4. har studert øk/ad master i Ås og det er helt topp. Studentmiljøet er kjempebra, og dette merker du spesielt godt hvis du bosetter deg i år og tar del i "bobla". Studiemessig kan du omtrent sette sammen din egen profil, ettersom det er svært få obligatoriske fag. i tillegg kan du velge blokkfag i aug, jan og juni, slik at du kan ha mye fri om høsten/våren, eller droppa blokk og ha fri hele jan, juni og august. ikke noe problem med verken bolig elller parkering, og kort vei til oslo. Mange velger forøvrig å bo i oslo.

  5. Hei.

     

    Jeg kan bare uttale med om HIOA. Hioa har kjempebra lærere, og bruker mange av de samme lærerne som BI. Jeg tok bachelorgraden der, og master i Ås og hadde ikke noe problem med å komme på intervju til de samme jobbene som NHH-studentene. Et alternativ er å ta bachelor i Oslo og master på NHH. De ser mest på skolen du tok master. Jeg hadde valgt HIOA igjen :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...