Gå til innhold

Determined

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Determined

  1. Vet ikke om du har funnet ut mer angående situasjonen din. Selv har jeg ME, med mange av symptomene du beskriver, med unntak av noe, og tillegg. Er jo kanskje ikke så lett å diagnotisere ME heller, men synes det du beskriver ligner veldig på plager jeg har og har hatt. Jeg sliter i tillegg med benskjørhet og undervekt. Går på D-vitamin dråper for benskjørheten, og utenom det jobber jeg bare 1 gang i uka slik at jeg gjør noe. Driver med svømming siden det er den mest skånsomme måten å være i aktivitet på.

     

    Beklager om dette kanskje ikke var til så mye nytte, det kan virke som en veldig håpløs situasjon du er i, men du må ikke gi opp å lete etter svar hos helsevesenet, det er mange ulike individer med ulik erfaring og kunnskap som kan hjelpe deg :)

  2. Noen som har forslag til gode supps med høy innflytelse på kamper? Sliter med å komme meg ut av S3 etter å ha blitt plassert i S4 etter placements.

     

    Selv climbet jeg hele forrige season med Lulu, Nami og Janna. Kunne til nød spille Thresh. Har god KDA og winrate med alle. Om jeg skulle valgt en hadde det blitt Lulu, synes hun fortsatt er undervurdert som support, hun kan passe på teammates og seg selv utrolig bra! OG jeg synes hun har veldig god innflytelse på gamet. Shields, polymorph, movementspeed og ulten gjør at hun peeler bedre enn mange andre supports. Har vunnet mang en klutch fights hvor jeg har reddet gamet fordi adc'en fikk den peelen han/hun trengte. 

     

    Lykke til! :)

  3. Hei! Jeg leter etter noen å spille Overwatch med. Mine venner er ikke så interessert i det, i forhold til League of Legends og lignende, så det blir litt kjedelig å spille alene. Hadde vært hyggelig å blitt med en gruppe som liker å spille det like mye som jeg gjør.

     

    Heter Linda, er 23 år, bruker Skype, ts, og kan bruke discord også om det er ønskelig. Battletaggen min er KartoffelMom#2111

×
×
  • Opprett ny...