Gå til innhold

Kong_Sverre

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kong_Sverre

  1. Hei,

     

    Jeg kjøpte en Lenovo Laptop, Y50-70, i 2015(specs nederst) for 11 000 kr.

     

    Den er pent brukt, bare en tast som av og til faller ut. Den kan fortsatt kjøre de aller fleste spill der ute. Hva er en fornuftig salgspris for denne laptopen? 

     

    Lenovo Y50-70  - produktlink: https://www.dustinhome.no/product/5010821546/y50-70?ssel=false&_ga=2.76227349.14275141.1549888545-742009185.1549888545   (dette produktet i linken er noe ulikt kjøpet mitt, i specs)
     
    Skjem:
    15,6" 1920x1080 x 60 hertz, IPS
    HDMI.
     
    Skjermkort:
    Nvidia GTX 960m
    Intel Graphics 4600  
    SSD:
    500gb, Samsung MZ7TE512HMHP-000L2
     
    Windows 10 Home.
     
    CPU:
    Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz, 2601 Mhz, 4 kjerner.
     
    Minne:
    16 gb
     
    Nettverk:
    Nettverkskort, trådløs og inngang for nettverkskabel. 
    Intel® Dual Band Wireless-AC 3160.
  2. Tusen takk for et glimrende svar! Hadde gitt deg stjerne om det hadde vært reddit.

     

    Hva tenker du om IPS skjermer med 60hz og G-sync?

     

    Jeg skal på et voksenlan (hehe øl og laptops) en helg i slutten av oktober - og har naturligvis lyst på en god spill-laptop før det...Synd at Nvidia har jobbet såå lenge med ny generasjon!

     

    Er den strømsparende versjonen av 1070 bedre enn en vanlig 1060?

  3. Jeg brukte en Amplifi fra Ubiquiti i en leilighet på 45 kvm som var noe avlang og hadde full dekning overalt. Det jeg likte særlig godt var designet på den og at frontpanelet kunne vise klokken. Fordelen er at den ikke er så voldsomt dyr og bruker en mobilapp til å settes opp. 

     

    Det jeg ikke likte så godt var hastighet mellom enheter på trådløs tilkobling. Det fungerte ok, men det finnes mye som fungerer bedre der ute. Nå har jeg ikke brukt den på over 1 mnd, så fullt mulig at det har kommet ny firmware til den. Firmware kommer ganske ofte, som jeg satte pris på. 

     

    Mener du da hastighet mellom to laptoper som er tilkoblet på samme nettverk?

  4. Hei,

     

    jeg har flyttet inn i en leilighet i et borettslag på rundt 70 m2 (kvadratisk leilighet). Her er det fiber gjennom altibox-modem/router. Fiberet er 50/50. Jeg ønsker å kjøpe en ny god router som kan koble til altibox-modemet(sette den i bridge-mode) slik signalene i leiligheten er stabilt gode.  

     

    Vi har stort sett trådløse enheter i leiligheten.. TV, Playstation, pcer, mobiler.  

     

    Krav er maks 1200-1300 kroner. 

    Ha god og stabil dekning

    relativ grei å sette opp

    At den ikke er veldig stygg/voldsom (ettersom uttaket er i stuen..)

     

    Jeg har allerede sett på Google wifi (single pack) - men det ser ikke ut som den scorer veeldig bra som en enkeltrouter? 

     

    Forslag mottas med takk! :)

     

    Sverre

  5. Det kan jeg ikke svare på. Tidiligere har man ikke fått lov å betille til Norge fra Lenovo sin butikk - men da har heller ikke prisene vært oppgitt i NOK. Mulig de har begynt med det, slik som Dell. Noe som jo vil være positivt for oss Nordmenn.

     

    Fortsetter maset, OC-Freak, men dine svar har vært fortreffelige :)

     

    Flere av SSHD løsningene som disse gamer-laptopene har kommer med 5400rpm harddisker, og ikke 7200rpm. Feks 1 tb + 8 gb ssd. Er dette fordi de er billige, eller har teknologien komt så langt at 5400 rpm er bra? Det står ofte SATA 6 gb/s. Er dette "lureri"? 

  6. Ja i USA får du nå IPS på Y50 om du kjøper direkte fra lenovo sin butikk, dette fordi de produserer maskinene på bestilling.

     

    Så maskinene som selges her nå kan godt ha IPS, det kommer ann på produksjonsdato. Men enn så lenge dette ikke står i specs ville jeg ikke gamblet på det.

     

    Vil anta sjansen er stor for IPS i maskiner som kommer med i7-4720HQ CPU ihvertfall. Men jeg ville uansett ha ventet til dette kommer offisielt på spesifikasjonslistene til nettbutikkene.

     

    Ok, takk. Så nettbutikken til Lenovo har base i USA og å bestille fra Lenovos nettbutikk (selv om språket er på norsk og valuta er oppgitt i kroner) vil resultere i lang fraktid og toll?

     

    Sverre

  7. Alle de nevnte maskinene har maxwell.

     

    Er snart ikke flere maskiner på markedet med kepler.

     

    Er usikker når de nye lenovoene kommer, men vil anta fremover nå/sommer.

     

    På g551 er det bare et deksel og noen få skruer for å bytte HDD - så ja.

    Hehe.. Jeg gikk rett til kilden. Har de allerede oppdatert?

     

    http://shop.lenovo.com/no/no/laptops/lenovo/y-series/y50/

     

    Ser du det samme som jeg ser?

     

    Intel Core i7-4720HQ Processor( 2.60GHz 1600MHz 6MB) Operating system Windows 8.1 64 Display type 15.6" FHD IPS LED 1920x1080 System Graphics NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB Total memory 16.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz Hard drive device 1TB + 8GB Network card Lenovo BGN Wireless Bluetooth Bluetooth Version 4.0 Warranty Two Year Battery 4 Cell Li-Polymer
  8. GTX860M = GTX960M, samme brikke. GTX960M er klokket 68MHz høyere, men det er nesten ikke merkbart i det hele tatt og du kan regne de som jevngode.

     

    Skjermen i Y50 er FORFERDELIG dårlig, dårlig kontrast og blasse farger. Jeg har hatt en som jeg returnerte på angrefrist pga det. Det sies dog at Lenovo holder på å bytte til IPS skjerm i nyere produksjonsserier, om det stemmer blir det jo bra.

     

    Bare så du er klar over det så begrenser Lenovo også CPU hastigheten når skjermkort og CPU belastes samtidig. Dvs når CPU temp blir over 65C så skrues turbo boost på CPU av, og 65C er svært lavt, så selv lette spill får temperaturen over 65C på under 5 min.

     

    Lenovo har svært gode høyttalere og godt tastatur, det kan jeg ihvertfall skrive under på. Aceren har jeg ikke prøvd selv.

     

    Du kan jo også vurdere Asus G551JM: http://www.netonnet.no/art/data/barbar-data/skjermstorrelse/15-16-tommer/asus-rogg551jm-cn104h/210166.3003/

     

    Fint priset i forhold til specs, IPS skjerm, Quadcore CPU. Du kan evt bytte HDD selv med en SSD om du ønsker, f.eks crucial MX100 eller Samsung EVO 850.

    Takk for godt svar!

     

    Hvordan kan jeg forsikre meg om at jeg får GTX 860m med maxwell arketektur og ikke den game kepler arketekturen? 

     

    Du nevner nye produksjonsserier, når kan det anslås at de kommer? Før sommer?

     

    Videre sier du at man kan bytte HDD med en SSD på Asus G551JM, vil det da si å gå inn i innmaten og dra ut harddisken for så å ta inn en SSD? 

  9. Hei!

     

    Etter 4 år med Dell XPS er det på tide med ny laptop som handterer nye spill som Dragon Age, The Witcher 3, Dota 2 etc på en bra måte. 

     

    Laptopen skal hovedsaklig brukes til gaming, netflix, spotify og word. Maskinen blir ofte flyttet på da det hender jeg tar den med på ferier, minilan osv. Godt skjermkort, tastatur, OK høytalere er da fint å ha.

     

    Det er viktig at maskinen holder seg i hvert fall 3 år. 

     

    Jeg har sett meg ut to alternativ:

     

     

    LENOVO Y50-70 med GTX 960m og i54210H 256gb ssd.  8990 kr.

     

    Det sies at skjermen på Lenovo Y50-70 er svært dårlig. Om innfallsvinkelen er dårlig spiller ingen rolle, men stemmer det at fargene er svært dårlige? Kan dette rettes noe opp på ved fargeoptimalisering?

     

    Og hva har det egentlig å si at prosessoren er en i5, og ikke i7? Spiller det noen rolle for mitt bruk?

     

    ACER ASPIRE NITRO  med GTX 860m, i7-4710HQ, IPS skjerm. 10500kr.

     

    Denne er noe dyrere, men på tester kommer skjermen mye bedre ut enn Lenovoen. Maskinen sies å bli veldig varm og at ved kjøring av tunge spill over tid så KAN CPUen automatisk bli klokket ned til en svært lav hastighet. Usikker på om dette stemmer.

     

    Da denne har GTX 860m, er det da sannsynlig at Acer kommer med en ny modell med nyere skjermkort? Kanskje det kommer en ny mengd laptoper med oppdatert hardware? Er forskjellen på 960 og 860 vesentlig? Snakker vi bare ulike hastigheter eller helt ny teknologi?

     

    Takker for svar! Er det andre alternativ der ute, så skyt gjerne ut. 

     

    mvh Sverre

     

     

  10. Hei!

     

    Dette er et kjent problem med HTC One (M7), delvis skyldt av bildestabilisatoren tror jeg. HTC slet med fokusproblemer på One tidlig – de klarte og rette opp en del ved Firmware-oppdateringer (spesielt fra 4.1.2 til 4.2.2), mens det fortsatt var mange enheter med liknende symptomer. Tilsynelatende et hardwareproblem.

     

    Jeg kjøpte min One tidlig juli tror jeg, og har tilsvarende problemer. For min del tar telefonen nydelige bilder på 0.5m-ish avstand og mindre, men klarer ikke fokusere rett på lengre avstand. Har aldri hatt tiden til å sende den inn til reklamasjon, men har planlagt å gjøre det over påske. Er problemene så åpenbare som de synes å være burde det ikke være noe problem :)

     

    Er forøvrig hyppig diskutert på XDA, kan anbefale deg å ta en titt på disse trådene for videre lesning:

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2288668

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2406925

     

    Interessant og takk for linker. Vurderer selv å reklamere over påsken. Tenkte først å dele problemet her på forumet.

  11. Litt til venstre for midten ser bildet ut til å være så skarpt det skal være med HTC One M7 sitt 4 Mp kamera. Men fokusen er ekstremt skjev. På høyre side er bildet langt ute av fokus. Jeg tror det er en produksjonsfeil der et eller flere av linseglassene er vippet på skrå.

     

    Kan det ha vært utsatt for et kraftig slag? Hvis ikke ville jeg reklamert på det. Det skal ikke være så skjevt.

     

    Hei. Mobilen er ikke utsatt for kraftig støt. Den skjeve fokusen, som du sier det, var fra dag 1.

×
×
  • Opprett ny...