Gå til innhold

-Pondus-

Medlemmer
  • Innlegg

    924
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Pondus-

  1. Har lastet ned Enthusia til PS2 nå og sitter da med følgende filer:

     

    VOL Mappe

    IRX Mappe

    SYSTEM.CNF

    SLES_531.25 fil

     

    Tenkte jeg sjulle brenne ut spillet på DVD skive så jeg kan spille det på PS2 men hvilket program skal jeg bruke? Har prøvd å bruke Nero men hva skal jeg velge under DVD kategorien når det skal brennes ut.Prøvd på ISO,DVD-ROM BOOT,DVD-ROM UDF og DVD-ROM UDF/ISO. Hvilken utbrennings katagori skal jeg bruke for at PS2`n skal kunne lese den?? :hmm:

  2. Fikk min N6680 i dag og er storfornøyd hittil. Men en ting jeg synes er litt rart og lurer på resten av dere som har N6680 har lagt merke til det?

     

    Tastaturet på telefonen lyser ikke når jeg går inn i menyen.Det hender at tastaturet lyser men det er sjelden.Kun når jeg drar ned kameralukket og når telefonen startes,også noen ganger hvis jeg trykker på Legg på knappen (Rød Telefon).  :no:

     

    Noe galt med min tlf?  :thumbdown:

    Ikkeno galt med tlf din, hvis du ser oppe i venstre hjørne ser du en lys-sensor, hvis det er lyst ute kommer ikke lys i tastaturet på, og det er mindre lys på skjermen, dette for å spare strøm. Prøv å holde fingern over sensoren så ser du lyset i displayet blir sterkere og tastaturbelysning aktiveres etter 2-3sk eller no :)

    Hehey :thumbup: Tusen takk,sånn går det når man ikke leser bruksannvisningen. :!:

  3. Fikk min N6680 i dag og er storfornøyd hittil. Men en ting jeg synes er litt rart og lurer på resten av dere som har N6680 har lagt merke til det?

     

    Tastaturet på telefonen lyser ikke når jeg går inn i menyen.Det hender at tastaturet lyser men det er sjelden.Kun når jeg drar ned kameralukket og når telefonen startes,også noen ganger hvis jeg trykker på Legg på knappen (Rød Telefon). :no:

     

    Noe galt med min tlf? :thumbdown:

  4. Ok,så jeg kan ha ADSL uten ISDN boksen?

    Men blir telefonlinjen opptatt når jeg bruker internett da?

    Så Telenor må gjøre om linjen i fra digital til analog da eller?

    Jeg har masse analoge tlf her så det er 0 problem.  :yes:

    Du kan bare ha et analogt telefon abo, jeg har det og kan være på nettet og i telefonen samtidig.

    Ok,da blir den dyre ISDN boksen sagt opp! :mad: Hvordan kobler man det da?

     

    Jeg må gjøre følgende:

     

    Ut i fra vegge til ett Y-Ledd -<,en kabel til telefon og den andre kabelen til ADSL modemet?

     

    Så jeg må si i fra til Telenor at jeg skal si opp ISDN abbonemanget?Også må de gjøre om linjen til analog da eller? :hmm:

  5. Fra dårligst til best ytelse:

    Radeon X800SE

    Radeon X800

    Radeon X800 Pro

    Radeon X850 Pro

    Radeon X800 XL

    Radeon X800 XT

    Radeon X850 XT

    Radeon X800 XT PE

    Radeon X850 XT PE

    GeForce 6800 Ultra

    :tease:

    Er Geforce 6800 Ultra bedre enn X850XT PE? :roll:

  6. Hmm,kan jeg bare avinstallere den gamle ATI 4.9 driver`n i Legg til eller fjern programmer uten og avinstallere WDM drivern + Catalyst Control Center? Altså bare fjerne skjermkort driveren og legge in den nye 5.2 driveren uten å ta bort alt det andre,for Control Centeret og WDM driveren er vell ikke oppdatert siden 4.9 driveren? :hmm::roll:

  7. Har reinstallert OS nå og la da inn XP 4.9 ATI driverne som følgte med mitt nye Sapphire Radeon X800XT PE kort. Jeg la inn driverne og div inkl Catalyst Control Center.Når jeg får restartet maskinen etter at driveren er lagt inn så dobbeltklikker jeg på ATI Catalyst Control inkonet og da får jeg opp:

     

    Catalyst Control Center Warning:

    "No ATI graphics driver in innstalled,or the ATI driver is not functioning properly.Please install the ATI driver appropriate for your ATI hardware."

     

    Har jeg feil drivere eller?? Skjønner ingen ting! :cry:

     

    Legger jeg inn XP 5.2 driverne får jeg bare opp en feilmelding om cli. et eller annet og får heller ikke åpnet Control Center. :hmm:

×
×
  • Opprett ny...