Gå til innhold

trekasse

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trekasse

  1.  

     

     

    Kjøp deg skuddsikker vest. De er vel ikke ulovlige. Eller ikke terg på folk med våpen. Du kan beskytte deg med å være litt smart.

    Om non raner deg eller er ute etter deg får du strengt tatt lite glede av en skuddsikker vest hvis du ikke har noen måte å forsvare deg på.

    Er noen først nærme nok til å rane deg, og har pistol, er de sannsynligvis dumme, og du burde ikke ha noe stort problem med å overraske dem og ta våpenet dems. De vil ikke skyte deg, de vil ha tingene dine.

     

    Mist lommeboka, de bøyer seg ned for å ta den, du gir dem en solid dunk.

    Ja det funker jo for Mikke Mus så hvorfor ikke :p

     

    Jeg har sett masse filmer. Jeg vet hvordan dette fungerer. Som i Kiss Kiss Bang Bang, tror jeg det er sannsynlig at de fleste med våpenet vil være altfor nærme deg, og ikke tro du har baller til å gå imot dem. Så å plutselig angripe dem med å legge vekten din på armen dems eller noe, skal være fullt mulig. Ikke at det er noe man faktisk tør å gjøre når man er i situasjonen. Men teoretisk sett er det en god løsning på problemet.

  2. Nei, det finnes ikke alltid en måte å skaffe et skytevåpen på. Jeg hører folk si det hele tiden, men jeg tror ikke dere faktisk vet hva dere snakker om.

     

    Kommer ann på definisjon. Kan skyte folk med vannpistoler. Med airsoft også. Begge de to er lette å få tak i.

    Du kan si du har blitt skutt. Folk blir sjokkert. Så kan du vise den lille prikken etter 0.20g kula du ble truffet med under airsoft spilling.

  3.  

    Kjøp deg skuddsikker vest. De er vel ikke ulovlige. Eller ikke terg på folk med våpen. Du kan beskytte deg med å være litt smart.

    Om non raner deg eller er ute etter deg får du strengt tatt lite glede av en skuddsikker vest hvis du ikke har noen måte å forsvare deg på.

     

    Er noen først nærme nok til å rane deg, og har pistol, er de sannsynligvis dumme, og du burde ikke ha noe stort problem med å overraske dem og ta våpenet dems. De vil ikke skyte deg, de vil ha tingene dine.

     

    Mist lommeboka, de bøyer seg ned for å ta den, du gir dem en solid dunk.

  4. Hva var problemet med Dxtory? Vet det er noe piss å sette opp før man er vandt med det, men når man forstår hva som er hva, og kan "finjustere", er det ganske så awesome. Lar deg ta opp i feks 30fps, eller 60fps, mens du kan spille med 120fps, eller mer om du vil. Mens feks fraps låser fps til det du tar opp med.

     

    Om du vil ha noe som er ett helvete å sette opp, men delvis awesome når alt er klart, er Elgato HD Capture tingen. Du kan ta opp med en seperat maskin, og ha hele 0 fps loss. Men kan suge litt å få til lyden og alt slikt.

     

    Fraps er flott, men ikke en eneste update siden 2013 ei gang. Trenger i teorien ikke det, men masse de kunne forbedret.

     

    Hører gode ting om shadowplay, men er visst ikke helt 100% enda. Tror jeg ville valgt det om jeg hadde nvidia skjermkort (AMD suger balle viser det seg, driverne er enda mer piss enn nvidia).

  5.  

    Dette er trolig ca 200 sanger, men tenker på en jeg hørte igår. Vet bare at det var "du du du", flere ganger, i en noe rolig melodi. Mener det var i en css/csgo video. Prøver å finne den. Har funnet en haug treff på google osv, men ingen har vært rette til nå. Kan sikkert også beskrives som "na na na na"/"dun dun dun dun".Lys stemning i den.

     

    Det første som slo meg var The Cranberries med Ode to my family. Er ikke sikker på om det er rett da, spesielt ettersom jeg selv aldri har sett på den som lystig.

     

    *

     

     

    Ikke den. Frykter jeg hørte den i en stream på twitch. Hører sikkert igjen en gang. Har glemt melodien (døde litt og litt etter hver nesten-lik sang jeg har hørt), så har ingen andre måter å finne igjen på enn å høre den. Vet ikke engang om den er god, vet bare jeg likte de ca 3-4 sekundene av den jeg hørte.

  6. Dette er trolig ca 200 sanger, men tenker på en jeg hørte igår. Vet bare at det var "du du du", flere ganger, i en noe rolig melodi. Mener det var i en css/csgo video. Prøver å finne den. Har funnet en haug treff på google osv, men ingen har vært rette til nå. Kan sikkert også beskrives som "na na na na"/"dun dun dun dun".Lys stemning i den.

  7.  

    Jeg hadde gjort det iallefall. Værste som kan skje er vel at noen ber deg senke farten.

     

    Det stemmer ikkje. du kan få fartsbot på akkurat same måten som du får om du kjøyrer for fort med bil.

    Om du i tillegg har førarkort for bil eller moped så kan du miste dette førarkortet dersom fartsoverskridelsen er stor nok, eller dersom "råsykklinga" fører til at politiet ikkje lenger anser deg som skikka til å bevege deg i trafikken og dermed trekker tilbake godkjennelsen på din vandel, som igjen fører til at du mister sertifikatet.

     

    Men det skal litt for å bli stoppa, og det skal litt til å sykkle over lappegrensa, men det er ikkje umogleg i nedoverbakker i både 30 og 40 soner.

     

    Er vel ingen krav at du må ha med førerkortet, eller annen form for ID mens man sykler?

    Har ikke tenkt til å sykle i det hele tatt på en stund, da jeg er lat, men ser ikke helt hva de kan gjøre.

  8. Jeg hadde gjort det iallefall. Værste som kan skje er vel at noen ber deg senke farten.

    EDIT: Mulig du mente på veien. Der ville jeg vært forsiktig. Men om det er fortau, og ingen som går i nærheten, ville jeg ikke brydd meg. Ikke at jeg er spræk nok til å klare 40km/t uansett.

  9. Vurderer overspenningsvern, men leser at disse hovedsaklig bare har noen nytte om det slår ned ett godt stykke unna, og ikke har noen betydelig hjelp om lynet er svært nærme. Stemmer dette? Kommer det evt ann på hvor høyt man går opp i pris? Ser på noen enkle padde-liknende nå, med ethernet og noe også.

     

    Kan evt de med batteri hjelpe bedre, eller er det mest bare når strømmen går av andre årsaker?

  10. Finner flere jammere på nettbutikker, men står de ikke kan sendes til EU pga noe FCC-regler og noe. Er det ulovlig å blokkere mobil-signaler i sitt eget hjem? Nei, er i teorien ingenting som hindrer noen å bruke en jammer hvor som helst når de først har en, men er det lover mot å gjøre det på privat eiendom? Kunne også hatt lyst til å jamme wifi, men det er noe jeg har nok kontroll over (da bare mitt som ville blitt påvirket uansett).

  11.  

    STALKERSOUP skal være noe mer stabilt, og også ha enkelte elementer Lost Alpha ikke har. Men ikke like bra grafisk sett, og heller ikke standalone eller gratis.

     

    Håper Lost Alpha kommer på Steam som free to play, kan gjøre kommende updates enkelt å legge til. Men kanskje noe lisens-problemer, ikke at GSC er i drift lengre, og om de kan legge det ut gratis, standalone, burde det ikke være noe problem.

    Hvordan versjon må jeg ha for og få den der sykt bra radiation storm tingen, når den kommer så blir alt på skjermen fucked opp. tror det var en mod som gjorde det bedre grafisk.

     

     

    Finnes på mange. Oblivion Lost, STALKERSOUP, og sikkert LURK og noen flere. Problemet under denne, er at NPC'ene ikke blir påvirket av det om de ser fiender. Da ignorerer de det, dreper/blir drept, og den som vinner går tilbake til å bli påvirket igjen etterpå. Når det skjer med Apogrom(?) blir ofte Mole drept desverre.

  12.  

    Kan det være mulig å kreve at de sletter alt lokalt, og at du får det på en minnepenn du selv må ha med når du bestiller time?

    De leser journalen før du kommer inn, og skriver i den etter at du har gått ut. Kanskje leser de den et helt annet tidspunkt for å diskutere med de andre legene. Timen din er når de trenger den minst.

     

     

    Så besøket blir 5-10 minutt lengre, ser ikke mer problem enn det. Skulle alle gjort det, ville det blirr ett problem, men det er ikke tilfellet. Skal de diskutere med noen andre leger kan de notere det de vil diskutere på en lapp som senere blir markulert.

  13. STALKERSOUP skal være noe mer stabilt, og også ha enkelte elementer Lost Alpha ikke har. Men ikke like bra grafisk sett, og heller ikke standalone eller gratis.

     

    Håper Lost Alpha kommer på Steam som free to play, kan gjøre kommende updates enkelt å legge til. Men kanskje noe lisens-problemer, ikke at GSC er i drift lengre, og om de kan legge det ut gratis, standalone, burde det ikke være noe problem.

  14. Hvordan er TG i forhold til Defcon? Vurderer å bruke til å å lære, og sette opp pfsense i vmware, men vet ikke om jeg overdriver, eller om det er lurt.

     

    Skal ha en nyformatert PC, med eneste "private" innhold som Steam, og evt login info til TS, og ellers backup av bilder og video fra kamera, i truecrypt fil. Desverre kan ikke Win8 ha full kryptering med tc, noe som trolig bare er greit, da jeg heller kan kjøre prey, og ha sjans til å finne den igjen om blir knabba.

×
×
  • Opprett ny...