Gå til innhold

Oraklet10

Medlemmer
  • Innlegg

    0
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oraklet10

  1. Hei! Har nylig begynt å snuse, men merker at jeg trenger en sterkere type snus ettersom snusen jeg har nå ikke har samme futten i seg lengre. Hittil har jeg snust skruf fresh white slim #3 (Antar at det er #3 da den har tre røde dotter på boksen(?)) og lurer på hva det naturlige steget videre er? Jeg er ikke så gira på selve smaken av snus og lurer videre på om det finnes en snustype som er enda bedre enn skruf fresh white med hensyn til dette?

    Til nå har jeg heller aldri kjøpt snus selv (fikk et par bokser av en som sluttet å snuse) og lurer på hvordan i huleste man uttaler snustypene. Går det an å uttale det som for eksempel slim fresh white nummer fire eller er det en annen måte å si det på?

  2. Noen som vet om en snus som ligner på nick and johnny crushed ice smaksmessig? Helst white. Elsker virkelig smaken, men det er så dumt at posene er så store, skulle ønske det fantes en crushed ice slim white x)

    Jeg hadde samme utfordrig, jeg prøvde meg igjennom flere snusvarianter og jeg kom frem til at Lab nr 12 var den mint smaken som lignet mest på nick and johnny crushed ice smaksmessig. Lab 12 er slim og white med søt mint selv om smaken ikke er like sterk som N&J.

  3.  

     

    Var i butikken i dag og da var det et snusskap fordelt på alle de 4 kassene og det virka som om den eneste metoden de brukte var å kaste boksen over folk og kasser. Så det en gang, og boksen trilla over halve butikken.

    hehe ja har skjedd et par ganger her også:p Og når det er liksom 5 kasser og 1 skap så går det fort tomt for den jeg skal ha :p Noen ganger må jeg bare si at dem skal bare ta en :p
×
×
  • Opprett ny...