Gå til innhold

SHITBENDER

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SHITBENDER

  1.  

    Er en god Idé å effektivisere parkering for plass, særlig i byer i fremtiden. Men er det ikke like greit og implementere dette i bilen. Altså ha kjøretøyet til å parkere seg selv.

     

    Edit

     

    Nå kan det jo hende at det vil ta sin tid før folk flest oppgraderer til eventuelle selvparkerende biler så en parkerende roboten er jo blink.  

    Nå kan det hende at det er en god ide selv om bilene skulle kunne kjøre selv hvis det er slik at disse kan enklere snu og kjøre sidelengs.

    Det er sant, må si meg helt enig

  2. Fikk vite her om dagen (Totalbisquit) at det er ikke folka fra ME 1-3 som har laget dette spillet. Det er et søster-studio til Bioware som har laget dette. De har for øvrig aldri laget et stort spill før heller. http://www.twitlonger.com/show/n_1spng4a

     

    Ikke ta dette for 100% rett men jeg tror de orginale utviklerne ble innblandet det siste året av utviklingen. Husker ikke om det var machinima, pcgamer eller ign jeg kom over dette så ta det med ei klype salt.

  3.  

     

    Likeness betyr bare at det er x-antall riktige bokstaver, på riktig sted, i forhold til passordet du prøver å finne. Det er ikke en sammenligning mellom ordene du allerede har testet.

    Hvis vi bruker ordene du oppga på forrige side, altså Holy og time. Der kunne svaret vært Hate, siden det var en bokstav i hvert av ordene som stemte.

     

    At det går an å være så tett i pappen da...jeg hadde rett og slett misforstått hele greia... :hm:

     

    Takker for hjelpen :)

    MEN! Eg mener også det er bugget til tider. Har gjerne fått 2 likeness uten at ordene er like i det hele tatt.

     

    Trodde gjerne at de hadde forandret litt på hvordan det var bygget opp, men finnrr ingenting når eg googler det. Så eg tror det er bugget!

    Og settlement bygging er enda værre!

     

    Først har eg lys i en lampe, og neste gang er det av. Helt inntil eg tar av og på ledningen på generatorer

    Kanskje du har jordfeil? xD haha. Men fra spøk til revolver, det skjer, det er et spill, bugs er uunngåelig. Men ikke game breaking, ja eller det er vel opp til en hver hvordan man ser på det. Selv gjør jeg som du å bare later som det er gammelt søppel som må fikses på. "Immersion"! :D
  4. Igjen for MODDERE :)

     

    Det viser seg at det som før var nødvendig å skrive inn i "fallout4.ini" for at både textur, interface osv skulle loade`s inn i spillet ikke helt virker på samme viset som før.

     

    Altså denne linjen her :

     

    "sResourceDataDirsFinal=STRINGS\, TEXTURES\, MUSIC\, SOUND\, INTERFACE\, MESHES\, PROGRAMS\, MATERIALS\, LODSETTINGS\, VIS\, MISC\, SCRIPTS\, SHADERSFX\, VIDEO\".

     

    Ikke før inn noe etter "sResourceDataDirsFinal=STRINGS\,", men fjern "STRINGS\," så det bare viser "sResourceDataDirsFinal=".

    Gå til seksjon "[Archive]" å add linjen "bInvalidateOlderFiles=1" (om den ikke allerede er der).

    I "Fallout4Prefs.ini" gå til seksjon [Launcher] og add "bEnableFileSelection=1" (om den ikke allerede er der).

     

    Ikke bare reduserte det loadingen fra "kaldstart" save filen men også ingame når man hurtigreiser, trer igjennom dører med loading osv. Jeg har fallout 4 på SSD fra før men nå sparer en enda mer tid :D

    Må tilføre at jeg har vært plaget med "texture poppin", altså at enkelte teksturer brukte lang tid loade inn (feks noen dører, skrivebord, klær på npc`er), dette er nå hos meg helt borte etter de forandringene er gjort.

     

    Ref :

     

    * http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/4421/?.

    *

    .

    *

    .
    • Liker 1
  5. Hei og god helg folkens.

     

    Bare lurte på, har prøvd å sjekke litt på nettet men finner ikke noe konkret. Noen som vet når det kommer noen patch for fallout 4 til pc? Irriterer meg grønn på den terminal bugen

    Du har sikkert fått ordnet "buggen" innom nå. Men uansett her er en potensiell fiks -> Først, din gpu skal takle ultra settings! Last ned nvidia inspector, om du er usikker på bruken google it, cap fps til 75 med framerate limiter i inspector og save til fallout4.exe.

    Eller du kan laste ned denne modden ->

    http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/332/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Ffallout4%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D332%26preview%3D&pUp=1.

    I "Enblocal" begrenser du fps til 75.

    Håper jeg er sent ute å at du allerede har fått fikset problemet. Lykke til

     

    Edit :

    La g-sync være på samt som "ipresentinterval=1" i fallout4.ini.

  6. FOR MODDERE:)

     

    Fallout 4 ble oppdatert i går ettermiddag (7des). For de som plages med at fallout 4 deaktiverer modder med ESP så er der et par fikser.

     

    1. Tror NMM er oppdatert for å fikse dette, så foreta en update av NMM.

    2. Start fallout 4 launcher -> åpne NMM å huk på moddene og avslutt NMM -> trykk "play game" via fallout 4 launcher.

    3. Gå til den gjemte fallout 4 mappen i "applocal" (c:/), åpne pluginlist.txt og add ESP moddene her i riktig rekkefølge, sett filen til "read only". Når NMM spør om tilgang : "nei takk".

  7. Har du lov til å si at du har lagt fra deg de beste armorene hvis du jukser ? :p

    Juks og juks.. Jeg har 179 i DT på survival å har lagt i 130+ timer av min tid i leveling på en fair måte. Vet ikke hva jeg skal si til det,  men jeg respekterer meningen din. Skulle absolutt ha holdt fingrene fra modder til førstegangs gjennomspilling var unnagjort, men jeg ble for svak.. :D Jeg har moddet siden F3 kom i 2008, utvider gameplay med ting som jeg personlig synes hører hjemme i universet. Ikke modder som gir meg fordeler egentlig, tvert om faktisk. Men det er opp til en hver hvilket syn dem har på det. 

     

    Edit  : 

     

    Denne er fin for å gjøre ødemarken ubarmhjertlig uten rad-x og radaway -> 

    http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/829/?.

     

    Her er en som gir meg en klar fordel fremfor en u-moddet playthrough og det du så fint kaller juks :D ->

    http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/333/?.

    Kjører lik damage for npc og min karakter, dvs x3 vs x3 damage. Jeg føler det er mye mer "realistisk" at alle parter tåler mindre, samtidig tvinger det meg til å spille mye mer forsiktig som feks sniper med gerilja krigføring som "hovedfag", men som som du sier er det vel helt ærlig litt juks ;)

    • Liker 1
  8. Joda, ser poenget ditt vedr Gauss (Rail Gun kan vi jo kalle den), og hastighetsleddet er i andrepotens i begrepet kraft (newton), så hastighet teller jo en del. Men masse er også med i kraft så en stor kanonkule hadde gjort nytte for seg den også :)

    Samma det, dette er jo et spill, men jeg syntes det er litt trist at Gauss er så OP, fordi uansett hva av tøffe fiender jeg treffer på så bruker jeg den. Det blir liksom ikke noe skikkelig alternativ virker det som.

    Legendary Glowing Alpha Deathclaw? Gauss....

    Legendary Super Mutant Warlord? Gauss..osv osv

     

    Når det gjelder VATS så kan jeg skjønne at det skal ha sine fordeler. F.eks få inn flere kjappe skudd i sneak-mode med bonuser. Og så critical da. Men når jeg løper rundt i en eller anna super mutant base. Jeg er ikke i sneak og jeg er sett og tar skudd. Hvis jeg skyter en super mutant da midt i hue, du ser du treffer så gjør jeg så-og-så mye skade. Hvis jeg gjør akkurat det samme i VATS så gjør jeg gjerne ekstremt mye mer skade. Det er samme våpen, og jeg treffer på samme plass. 

     

    Det syntes jeg blir feil. VATS er et targeting system. Det er ikke ett "jeg-gjør-ting-i-slow-mo-så-da-gjør-kulene-mine-mer-skade-av-en-eller-anna-grunn" system

    Skjønner hva du mener. Selv er jeg snart lvl 70 å jeg har levnet de beste armorene og våpene til fordel for større utfordring i ødemarken. Karakteren min ser mer eller mindre ut som ei "kråke" nettopp ferdig i en sentrifuge -> 

    X5c9f9I.jpgJeg bruker en del modder som f.eks en som gjør at jeg kan kombinere litt flere armor-typer -> 

    http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2228/?.

    Men jeg storkoser meg enda, 136 timer klokket inn på saven. Ikke en gang gjennomført main story, alt for opptatt med exploring, settlements, lorehunting. Huff,  "Has no life" :D 

    • Liker 1
  9.  

    Får kanskje gå over på helauto spec og prøve litt 5.56 :)

    Det er egentlig litt latterlig at gauss gir mange mange ganger mer skade enn en fucking kanon liksom (broadsider).

     

    Men den er kjekk å ha, jeg liker den jo egentlig. Bare litt vel OP.

    egentlig. Bare litt vel OP.

    Først litt om V.A.T.S. Det er jo en av viktigste "grunnsteinene" og mer kjente spillmekanikken i fallout universet. Klart de ville la det være en grunn til å få folk til å bruke V.A.T.S i det hele tatt etter de polerte fps delen i fallout 4 ;).

    Ang gauss, må si meg litt uenig at den er "op" ifh. til en svartkrutt kanon. De heftigste elekromagnetiske projektildrivende.. Øh, litt usikker på hva jeg skal kalle det, vi sier våpen, de sender et projektil opp til 8 mach's hastighet og vil gi det projektile abnormalt, sinnsykt, faensteikemegsåmye anslagsenergi at det er skummelt :D. Det sagt, gauss er OP, true.

  10. Jeg vet iallfall at han har en 5960x på 4ghz og 16gb ram samt 2x 780 classy kort overklokka^^

     

    99% sikker^/^

    Notert ;)

     

    Da er det vel også stor mulighet for at han utiliserer begge 780 kortene i SLI, kan være årsaken for det sorte ansiktet på karakteren.

    Ville ha testet med en custom profil via Nvidia inspector, SLI av. Frame limiter 60 fps.

    Test spille med "IpresentInterval=1" og "0", om "0" deffentlig cap via en ENB eller i Nvidia driveren (60 fps pga fysikk prb). 

    Om settings er på ultra gå ned til high.

    Er kortene godt overclocket ville jeg ha prøvd å satt kortene til orginal mhz på kjerne og minne.

     

     

    I fallout4.ini forandre linjen : "sResourceDataDirsFinal=STRINGS\,"  til  "sResourceDataDirsFinal=STRINGS\, TEXTURES\, MUSIC\, SOUND\, INTERFACE\, MESHES\, PROGRAMS\, MATERIALS\, LODSETTINGS\, VIS\, MISC\, SCRIPTS\, SHADERFX\"

    Skader ikke å prøve :).

     

    Skader heller ikke å prøve å adde disse under "General" i ini om ikke allered prøvd -> 

    *uInterior Cell Buffer=12
    *uExterior Cell Buffer=72
    *iNumHWThreads=8
     
    Eventuelt lag et text dokument (kall det "CPU" feks) sammen med fallout4.exe med dette innholdet :
     
    tMta ON
    tMtrdfl ON
    tMtr ppld
    SAM 1 

     

    I spillet aktiver console og skriv  bat "CPU" for så å sjekke om multithreading er aktivert.

     

    Vil dette mirakuløst fikse probleme? aner ikke

    • Liker 1
  11. Har hatt to skikkelige rare glitches i dag.

     

    1. Stod å snakka med hu reporterdama (Piper) i Starlight Drive In. Plutselig, midt i dialogen hennes, besvimte hun og gikk på rompa. Reiste seg etter litt og prata videre.

     

    2. Var på vei til et av de døve Minutemen oppdraga ("Gå til <location> og drep <fiende>"). Tror det var ved Thicket Excavations, like ved Sanctuary. Var i sneak-mode og tusla bortover mot Raider's. Plutselig føyk jeg til værs, alt ble bare hvitt med deler av pixler rundt forbi. Så klaska jeg i bakken etter 5-10 sekund og døde. WTF ?!?

     

    Forøvrig blir ansiktet til survivoren min ofte sort og helt rart ofte.

     

    Gode gamle Bethesda...

    Første jeg tenker når jeg leser innlegget ditt er at du plages pga fps.

    Spiller du på pc, specs?

    medium, high eller ultra settings?

    SLI?

    Låst fps (iPresentInterval=1), eller capper du fps via en ENB, AMD eller Nvidia driver ? 

    modder og hvilken ? 

    • Liker 1
  12. Jeg må ærlig talt legge med et par skjermbilder fra Fallout 4, de mumlet jo noe om at beta patchen (spiller med beta patch) skulle fikse diverse "bugs", grafikk feil etc, men kan ikke se at dette har forbedret i større grad.

     

     

     

    Som theo343 nevner er beta patchen veldig minimal, per øyeblikk, ikke forvent noen større fiks før ut på nyåret. Pathingen til npc'er, sånn som i ditt tilfelle en brahmin fast i en bygning er "minor" bugs og lite kritisk. Faller dermed et stykke bak i hva som må fikses nå, som feks stabilitet, ctd's ol. som folk opplever. Det er dog irriterende absolutt. Tror nok en modder kommer med pathing fiks før bethesda :D.
    • Liker 1
  13. Siden flere her rapporterer bugs som ikke er like hyggelige er det på tide med litt informasjon.

     

    Veldig mange som opplever "game breaking bugs" har lastet ned og testet .esp baserte mods som kan ødelegge savegames før CK og GECKO er ute. Å ødelegge et savegame betyr ikke nødvendigvis at du ikke får lastet det men at spillet begynner å oppføre seg merkelig. Årsaken til dette er at moddere som lager .esp baserte mods før CK og GECKO er sluppet bruker verktøy som ikke håndterer dette godt nok.

     

    Eneste måten å fikse dette på er å gå tilbake til et savegame du hadde før du testet en .esp basert MOD. For mange kan dette bety titalls timer med tapt tid.

    NB! texture, reshading, lydmods ol. benytter ikke .esp filer og vil ikke ødelegge et savegame.

     

    Ergo hold deg unna alle mods som inneholder en .esp fil som må legges inn i data/plugin listen inntil CK og GECKO er releaset. Samt vær ekstremt kritisk til disse også i ettertid og sjekk nøye hvilket verktøy modderen har brukt.

    Hvis det ikke er så viktig for deg om savegamet muligens går dukken er det bare å leke seg.

     

    http://forums.bethsoft.com/topic/1548366-fyi-to-potential-mod-users-tesvsnip-mods-on-the-nexus/page-1

    Vil legge til at alt håp er ikke ute om man har erfaring (ev. viljen til å lære seg) med en hex-editor. Kan brukes for å finne alterasjoner av selve hoved ESM'en via "korrupte" ESP'er i save data.

    Må noteres at dette er tidkrevende!

    Personlig ville jeg aldri vurdert hex på en 30 timer's save da jeg ikke kjenner til noen rask måte å differensiere en "clean" save fra en "korrupt" save raskt.

    Det vil muligens være verd den tid det tar om man har på hundrevis av timer gameplay på save filen.

  14. Script Extender allerede ja. De er raske. Er jo over 100 sider på Nexus mods alt og det finnes ikke noe Creation Kit, er helt sykt. 1/5 av Fallout 3 sine mods allerede.

    Det er vel ca. 3000 modder allerede, par hundre interessante.

    OBS OBS OBS : modder som er implementert med TESVsnip og FO4Edit kan gjøre save's korrupt, også om man fjerner ESP'er fra spillet kan ha uheldig effekt på saver som har vært moddet. Jeg sier kan da det ikke er noen garanti for dette. Moddere flest er klar over risken. Men går ut i fra at det er mange nye her som vil prøve/øve seg på modding. Lag backup av save filene, lag backup av fallout 4.

  15.  

    Det vil alltids være noen die-hard fans som mener at det ikke er skikkelig RPG. Jeg bryr meg ikke så mye om sjangeren, selv om jeg kan forstå dette er viktig for enkelte. Jeg bryr meg mer om at jeg har det gøy .. uansett hva slags spill det er snakk om.

    Jeg er enig i at det er viktigere at et spill er gøy enn at det er komplekst. Men jeg håper ikke det bare er die hard fans som synes det er dumt at de fleste valg blir forenklet og strømlinjeformet (kan ikke være ond, kan ikke velge egenskaper med negative sider, kan ikke velge bakgrunn, kan ikke velge side i en konflikt, kan ikke velge å løse konflikter på flere måter, kan ikke velge mer enn én stat som påvirker samtaler, enkle karakterer uten dybde), og kan ikke se hvordan litt mer dybde og valg kan gjøre spillet dårligere. Hadde de fjernet muligheten til å spille som begge kjønn ville jeg synes det også var dumt, men spillet hadde sikkert vært gøy likevel.

    Syns de som forsnakker seg om dialog systemet og hva enn som skjer i spillet ikke har opplevd nok til og ha en mening om det. Syns også at spillet fokuserer mer på grå nyanser enn det å være direkte god eller ond, noe som jeg syntes er vanskeligere å skrive som forfatter enn noe annet. Absolutt ikke negativt i det hele tatt. Men det kommer an på hva man foretrekker og om man vil at det skal følge den gamle Fallout oppskriften, for min del er det ikke nødvendig her. Bethesda lager Fallout på en annen måte enn Black Isle/Obsidian. 

     

    Igjen dette har blitt et stort samtaleemne på de fleste forum der ute, og jeg skjønner hvorfor det er en sak. Jeg ser heller dialog systemet som noe du ville ha funnet i et Bioware spill, færre valg, men flere konsekvenser og variabler når du tar dialog valg. Systemet trenger absolutt en overhaling og finpuss for å virkelig bli bra. Tror og nærmest vet at vi kommer til å se store forbedringer på det allerede i DLC til Fallout 4. Igjen jeg hadde håpet at denne diskusjonen skulle holde seg unna tråden, den pleier som oftest og bringe frem hat og ikke glede, dessverre. Liker godt tråden her, folk er positive og digger spillet. Godt at det finnes et forum hvor det er slik, for resten jeg har vært borti er så giftige at jeg ikke orker mer. Vel det var det jeg hadde å si. Peace out. 

     

    Fallout 4 er stort, hadde stor fan base fra tidligere, mange nye. Veldig mange meninger, synsing ~ personlige preferanser. Noen tåler forandringer, noen hater det. Hadde det vært vice versa har det også vært en problemstilling -> "Bethesda står på stede hvil", "utnytter fan`s lojalitet", "mer av det samme" osv.

    Folk elsker å elske fallout og noen elsker å hate fallout, selvfølgelig som med mye annet.

    Personlig har jeg tatt imot fallout 4 med åpne armer, klar over at der er negativer og positiver (sliter med å se negativene :D). Forandring krever nytenkning og man må være mottakelig for det. Jeg synes bethesda har tatt vare på universet veldig godt, jeg lever meg inn. Fra små historier / dokumentasjon fra overlevende til de sinnsyke handlingene av en verden i stå, ja og selvfølgelig bethesda`s twist på ting ;). Liker at "gunplay" er blitt bedre til det nye V.A.T.S systemet. Settlements er jo en kjempe ide, suger til seg timer med gameplay, ikke minst en LEVENDE verden. Det er jo en kombi av hva vi ville ha og til å "friste" eventuelle nye kunder fra andre spill sjangrer. Må være lov å prøve seg.

    Die-hard RPG eller ikke, kunne ikke brydd meg mindre. Klart noen må bry seg, kritikere er gode å ha, reflektering er ingen fiende. 

    Uansett hva nå folk mener er det viktigste å ha sin egen mening og ikke følge strømmen bare "fordi, derfor og nu skal du høre".

    Skjønner at en del ikke har økonomi til å kjøpe alle spill der ute og hører på anmeldelser med hard kritikk og god, bare husk å være kritisk til kritikeren.

     

    Personlig er fallout sannsynlig GOTY 2015 - 2016 - 2017 - 2018. Men jeg er en "DIE-HARD" fan av fallout universet.

  16. Har ikke hatt så mange kræsj, bare 1 skikkelig tror jeg. Det har vært en del bugs da. F.eks så er det ganske ofte våpenet "forsvinner" fra hånda, så det blir litt vanskelig å sikte. Jeg må da ta opp ei rifle med scope, sikte inn og så kommer våpnene frem igjen. Litt plagsomt i combat. Jeg har også noen ganger blitt stuck (hopper opp på en benk eller noe og kommer ikke løs fra taket). Og så var det en plass, en gang, at hele bakken var kritt hvit, akkurat som man gikk gjennom en hvitt lag med snærk. Så helt snålt ut.

     

    Denne var også ganske fin. MacCready fant ut han ville svømme gjennom et oppdrag. Sånn holdt han på i gode 10 minutt, til jeg fast traveled.

    Screen_Shot24.png

    Ang "forsvinnende" våpen, prøv å trykk 'V' eller scroll på musen. Ved å gå tredje person å tilbake løser jeg usynlig våpen buggen.
  17.  

     

    Jeg spiller på PS4 og eneste negative jeg har å si som spillet er at jeg synes det er litt lang loading-tid når jeg fast travel og går inn og ut av bygninger. Har begynt å ha mobilen ved siden av meg slik at jeg kan spille litt Farm Hero Saga eller annet mens jeg venter. :tease:

    En av årsakene til at jeg kjøpte på PC fremfor PS4. Tar under 10 sekunder på all loading med rask SSD og borderless windowed. Det med 2.5K, Ultra og en haug kosmetiske mods.

     

    (7 år gammel PC, 6 år gammel X58 i7 CPU, 2 eldgamle Intel SSDer i SW-Raid0 og et GTX970 kjøpt brukt.) Ja, så den 5-6 år gamle U2711 2.5K skjermen som også er koblet til PS4.

    SSD gjør susen ang loading.:) det som imponerer meg aller mest er hvor dønn stabilt F4 er. Selv med mange 4k textur modder og ENB. Har hatt 2 krasj (106 timer), oppdaget at problemet var at jeg kjørte pc i balanced performance. Etter pc ble satt til konstant mhz på cpu har jeg ikke hatt et eneste krasj.
  18.  

     

    Hvordan får eg lagt inn disse modsene?

    Er det fare for bugs med slike eller har de bare tweeket farge, kontrast filene osv?

    Om det ikkje passer seg med spørsmålet i tråden tar eg gjerne imot en PM.

    Kommer litt an på moddene du skal ha (feks ENB's og mods med esp har ulik prosedyre på install) . Alle mods følger med bruksanvisning, men du burde ha litt forståelse på hva du gjør. Søk opp Gopher + mod for beginners på youtube.

    Han er veldig flink på å forklare mods for nybegynnere. Vi alle må starte en plass, gjøre feil er en del av prosessen. Les/se deg opp på modding av fallout, last ned nexus mod manager, ta deg god tid å les bruksanvisningene skaperene har vedlagt eller på nexus. Det er det jeg kan gi deg av råd. Det er veldig morro når du først forstår å ser forandringene. Lykke til! :)

    Takk for svar.

    Men må eg betale for den nexus mod manager?

    Gratis. Må ha konto på nexus ( gratis). Strenge regler, følg reglene til punkt å prikke eller risikere stengt konto. Lav terskel
    • Liker 1
  19. Hvordan får eg lagt inn disse modsene?

    Er det fare for bugs med slike eller har de bare tweeket farge, kontrast filene osv?

    Om det ikkje passer seg med spørsmålet i tråden tar eg gjerne imot en PM.

    Kommer litt an på moddene du skal ha (feks ENB's og mods med esp har ulik prosedyre på install) . Alle mods følger med bruksanvisning, men du burde ha litt forståelse på hva du gjør. Søk opp Gopher + mod for beginners på youtube.

    Han er veldig flink på å forklare mods for nybegynnere. Vi alle må starte en plass, gjøre feil er en del av prosessen. Les/se deg opp på modding av fallout, last ned nexus mod manager, ta deg god tid å les bruksanvisningene skaperene har vedlagt eller på nexus. Det er det jeg kan gi deg av råd. Det er veldig morro når du først forstår å ser forandringene. Lykke til! :)

×
×
  • Opprett ny...