Gå til innhold

kirsti

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kirsti

  1. Jeg bor i et bokollektiv med 4 andre personer. Vi leier alle denne tomannsboligen sammen, og eierne bor ikke i huset. Nå har de bestemt seg for å selge huset vi bor i, og vi er midt i kaoset med meglere, takstmenn, og visninger.

     

    Når takstmannen skulle komme fikk vi en lang liste over alt vi måtte gjøre. Dette var altså vasking og slikt. En veldig grundig liste, som ikke bare var for våre egne rom, men også fellesareal og uteareal. Samme når megleren skulle komme og ta bilder, og nå krever de det igjen for visninger.

     

    Det jeg lurer på; Har eieren lov til å kreve at vi må skrubbe huset fordi han skal selge det? Det å holde huset i normal ren stand er helt ok, men når det er snakk om visninger og slikt må det jo være strøkent. Vi må rydde vekk alt som viser at det bor noen her. Er ikke dette hans ansvar, siden han skal selge?

     

    Og en ting til, vi bli naturligvis kastet ut under visningstiden. Det føles ganske ekkelt å ikke kunne følge med på alle som er inne på soverommene våres, mens alle ting og verdisaker er der. Vi kan jo ikke akkurat ta med oss alle tingene ut av huset heller. Mener dere at dette er helt greit, eller bør jeg si imot eieren?

×
×
  • Opprett ny...