Gå til innhold

vrudin

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vrudin

  1.  

    Jeg har fikset pcer for folk som har støvsuget inni maskinen. Den statiske elektrisiteten kan ta knekken på blant annet rambrikker.

     

    Har vært borti lignende før faktisk.

    Det første jeg ville gjort er å ta backup av alt viktig på disken.

     

    Start windows i safe mode og kjør error checking (disk tools), se om windows finner noen feil på disken.

     

    Se om produsenten av disken har en toolbox til disken, last ned og kjør noen diagnoser. Du må kanskje lage en bootable disk/drive å kjøre programmet fra.

     

    Du kan også prøve å koble fra ssden lenge nok til å tømme den helt for strøm. Det tar ganske mange timer/dager. På nettsidene til produsenten av disken pleier det å ligge guider for å feilsøke og eventuelt resete disken. Lykke til!

     

    Takk for svar!

    Jeg har støvsugd pc mange ganger - og er aldri borti komponenter. Har hatt ssd ute av pc hele påsken - så denne var nok tom for strøm sist jeg forsøkte (ingen effekt på problemet). Har også kjørt memtest over natten uten errors. Synes det er merkelig at windows bootet to ganger uten problem rett etter sata-kabler var byttet... Kan det være noe feil på controllerne som tar knekken på kablene?

  2. Hei!

     

    Litt merkelig feil jeg ikke klarer å finne ut av..

    For 1 år siden flyttet jeg - og pc var med i flyttelasset. Da jeg hadde satt opp pc i ny bolig bootet ikke windows - alle prebootsjekker var ok. Windows load-screen kjørte en stund - men så mistet skjermen signal. Etter litt frem og tilbake var det faktisk SATA-kabelen til DVD-rom som var synderen. Etter denne ble fjernet bootet alt ok. (testet også å bruke nevnte kabel på boot-disken - det virket ikke - så antok at kabelen var kilden til problemet).

     

    Ca ett år etterpå flytter jeg pc opp på stuebordet for å støvsuge inni (har gjort dette flere ganger i løpet av året også), og nøyaktig det samme problemet oppstår. Jeg booter - windows boot-screen står en liten stund - så mister skjermen signal. PC skrur seg ikke av - men får altså ikke utdata.

     

    Jeg har kun én ssd (windows) og én hdd tilkoblet. Prøvd med kun ssd - også på ulike kontrollere på hk. Kjøpte til slutt et par nye sata-kabler - og da fikk jeg bootet normalt!! Det fungerte 2 ganger - og nå fungerer ingen ting lengre (altså samme feil kommet tilbake). Jeg stusser veldig. Noen som har vært borti noe lignende?

     

    Safemode with networking fungerer alltid.

  3. Det er en ting jeg skulle ønske dere kunne si noe om og det er hastigheten på kameraet; hvor lang tid det tar før det er klart og og hvor raskt det kan ta et bilde. Det hjelper lite med sylskarpe bilder når motivet er borte. Testbildene er også som oftest av bygninger og andre stasjonære ting. Min gamle S2 klarer også å ta ok bilder av det. Tror mange bruker mobilen som kamera til å ta bilder av situasjoner som oppstår, f.eks barn/dyr osv. Da er det greit å vite noe om dette.

     

    Tok en kjapp måling nå.. den bruker ca to til maks tre sekunder fra låst tilstand (ved bruk av dedikert kamera-tast) til bildet er tatt. Det syns jeg er rimelig bra!

  4. Kjøpte denne i går, og må si jeg er fornøyd. Det er liten wow-faktor når man åpner esken og tar i bruk telefonen. Funksjonsmessig er den åpenbart blant de beste på markedet. Alt går svært hurtig, samtalekvalitet er god, dekning og hastighet på dataoverføring er upåklagelig. Men... Stort problem med varmeutvikling. Spesielt ved bruk av 4K-video. Telefonen blir ekstremt varm på baksiden, og skrur av kamera-appen etter ca 2 - 3 min filming. Dette er ikke holdbart... Var ikke dette et problem på testeksemplaret til amobil??

×
×
  • Opprett ny...