Gå til innhold

SweetKing

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SweetKing

  1. Nei den regulere seg selv. Men du må fjerne feilmelding før oppstart. har byttet mange sånne er ikke unormalt at dem ryker disse.

    Har du motor koden på bilen så kan jeg finne en til deg eller delenummer. Om du har brukt vcds til å lese av koden så har du fått opp delenummer på den

     

    Men jeg er nesten 100% sikker på denne passer bilen din.

     

    https://www.ebay.com/itm/THROTTLE-BODY-FOR-AUDI-A3-8P7-A4-B8-A6-C6-Q5-8R-TT-2-0-TDI-03L128063A/252281609955?hash=item3abd27dee3:g:DVIAAOSw-K9ZFJb0:rk:27:pf:0

    Takk for hjelpen så langt, jeg fant en liknende bare annet merke som skal passe til bilen så får vi håpe at der løser seg når jeg får byttet denne. Men denne her TPS-en, hvor sitter den? Er den en del av den nye?

     

    https://m.reservedeler24.co.no/febi-bilstein-7940323.html

  2. Er ikke dette et tegn på at det foregår regenerering av dieselpartikkelfilteret? Det bør står noe om dette i brukermanualen.

    Men burde ikke avgasslampen lyst isåfall?! Tenker jeg hiver litt rens i dieselen å kjører litt hardt en stund å ser om det endrer noe. Kan ikke skade å gjør det uansett. Pleier flere ganger i måneden å kjøre lengre turer, men kanskje ikke på så høyt turtall som nødvendig for å rense godt?

  3. Hei jeg har en Audi A4 2009 mod. 143hk 2l

    Har hatt den i et år å er egt veldig fornøyd. Den har akkurat bikket 200k på telleren.

    Først i går på dagen begynte glødelampen å blinke under kjøring, men bilen gikk fortsatt som normalt.

     

    Her kjøpt med et diagnoseverktøy for å lese av feilkoden(er).

     

    Noen andre som har erfaring med liknende? Har lest litt om egr-ventil og bremselysbryter og liknende men vet ikke helt siden bilden fortsatt går helt normalt, like sprek. Eneste forskjell jeg har merket er at den virker litt brå når jeg stopper/skrur av bilen. Mulig noe i forbindelse med motorstyringen er defekt.

  4. Vel i norge har ikke en sånn type butikk mulighet for og gå rundt! Kostnadene ved og holde en fysisk butikk er så ufattelig mye større enn nettbutikker. Dermed blir prisene høyere. Men hadde vært veldig morsomt og vært der en tur =)

    Jeg er helt enig men det er jo alltid gøy å se litt rundt i en teknologi butikk, slik som vi har så få av i Norge. Det er jo nesten bare klesbutikker og matbutikker. Hadde vert fint om Komplett hadde hatt en butikk.

×
×
  • Opprett ny...