Gå til innhold

kaelmaes

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kaelmaes

  1.  

    Bør jeg prøve å finne ut mer om hva som skjedde? Burde jeg anmelde? Gleder meg ikke akkurat til å dra på jobb i morgen med det trynet her..

    Hvis det eneste som har tatt permanent skade er din stolthet, så vil jeg si bare glem det, ta det som en mann og kom deg videre. Har du derimot mistet noen tenner ville jeg definitivt ta det videre, selv om der neppe skjer noe mer med det enn at du får et brev om et halvt år at saken er henlagt.

    Ja du har et poeng. Har fått høre at han som slo er kjent for politiet og har vært i buret før. Prøver å snakke med han som hadde nachspielet om hva som skjedde men han er så jævla lite responsiv. Jeg husker seriøst nesten ingenting fra den festen, har så SYKT fylleangst over hva jeg har sagt og gjort.

  2. Brevet sier antagelig at utleggsforretningen vil bli holdt i morgen på namsmannens kontor. Du har som hovedregel ikke møteplikt.

     

    Du betaler kravet (med mindre du har noen innsigelser mot det, noe det jo kan være grunn til å ha). Du tar ut en PDF-utskrift av kvitteringen fra nettbanken på at beløpet er betalt. Du ringer namsmannen i morgen straks de åpner. Du forteller at beløpet er betalt, at du ikke fikk brevene fra namsmannen før i går, og du ber namsmannen avvente en kort periode til inkassator får trukket kravet. Du tilbyr å sende PDF-kvitteringen fra nettbanken til aktuell saksbehandler direkte hvis det er ønskelig. Deretter ringer du inkassator.

     

    Hvis du har innsigelser kontakter du namsmannen i morgen tidlig og informerer om at du krever saken overført til forliksrådsbehandling. Du vil bli bedt om å kreve dette skriftlig. Spør om det er greit med direkte e-post.

     

    Tusen takk for et informativt svar. Jeg tenkte på å betale kravet med en gang, men han fra telenor snakket noe om at det var til syvende og sist "dem" (telenor) som hadde noe å si på saken eller noe sånt. Hørtes ihvertfall ut som at han mente det var en sjangse for at de kunne gjøre noe med kravet? Litt usikker, sikkert derfor han sa at telenor kom til å ringe meg i morgen. Har i grunn litt lyst til å betale nå, så jeg slipper å sitte med dårlig samvittighet på det når jeg ringer namsmann i morgen. Det ville overrasket meg noe om jeg ville fått kravet annullert, inkassobyrået har sikkert oversikt over at de har sendt ut purringer.

     

    Jeg fant forøvrig ut at jeg vet hvem namsmannen er, og hun vet hvem jeg er. Jobber sammen med samboeren hans. Kleint. Synes du jeg burde ringe namsmann først og fremst, som åpner kl 09, og ikke ringe inkassobyrået? De åpner kl 08.

  3. Hei,

     

    Jeg hadde en mobilregning fra telenor som på et eller annet vis ikke var blitt betalt, som var fra i fjor. Er rimelig sikker på at når jeg flyttet i den perioden så ble den sendt feil, og sikkert purringen også. Jeg kontaktet telenor for over en måned siden pga jeg skulle ordne avtalefaktura for å slippe dette tullet, og kundebehandleren bekreftet for meg at alt var OK hos dem, og alle mine faktura var betalt.

     

    Fikk en mail i dag om at noen gjorde en kredittsjekk på meg, og jeg mistenkte at jeg hadde noe i posten. Hadde vært borte hele mars så å si, med påskeferie etc. Sjekket postkassa i dag, og der har jeg et feit brev fra namsmannen i politiet, og en hel bunke med purringer og inkasso fra inkassobyrå. Jeg kan ikke fatte å begripe hvordan jeg ikke har fått alle disse purringene, og istedet får en hel bunke med dem i et sett. Det var snakk om en regning på 500kr som nå har blitt nesten 4000kr. Hvordan får jeg ikke en varsling på elektronisk postkasse eller sms eller whatever?

     

    Uansett, er sykt stressa, fordi brevet sier at jeg skal møte hos namsmannen kl 09 I MORGEN?? Kan ikke kontakte verken inkassobyrå eller namsmannen i dag siden det er stengt. Jeg kontaktet telenor, og snakket med en hyggelig mann som sporet opp det jeg snakket om og fant inkassoet, men han synes det var urovekkende at jeg ikke hadde blitt varslet bedre. Han skulle skrive en hastemail osv, men han sa at jeg kom til å bli kontaktet rundt 09.30 eller noe sånt i morgen, og han anbefalte meg å ringe inkassobyrået så snart som mulig i morgen.

     

    Selv om dette i grunnen selvsagt er min egen feil, så synes jeg det er ganske hårreisende. Jeg må vel seriøst ikke møte opp på politikontoret imorgen? Jeg har ingen problemer med å betale beløpet, er ikke snakk om å ikke ha råd, så dette må vel gå å an å få fikset? Er så stressa siden politikontoret ikke åpner før kl 09, altså samme tidspunkt jeg skal møte opp? Planen min foreløpig er å ringe inkassobyrået asap kl 08 imorgen, og eventuelt da ringe namsmannen asap 09.00?

     

    Kan noen plis roe meg ned, føles som verdens undergang dette, skummelt med brev fra politiet.

  4.  

    Bedre å ringe legevakten enn å spørre ukjente folk som kanskje ikke akkurat er leger. Da kan du like greit vandre rundt på gata og høre med folk.

     

    Du får nok time passe raskt hvis ikke så finnes det helsestasjoner som tar seg av slike ting. Folka på helsestasjonen her i byen var veldig ålreite når jeg var der sist for typ 15 år siden :)

    Takk for svar. Vel, hadde naturligvis ringt legekontoret mitt dersom det hadde vært åpent, men siden det ikke er det tenkte jeg å forhøre meg om noen hadde opplevd noe lignende. Vi har en helsestasjon hvor jeg bor, men den er for ungdom under 24 år. Jeg er 27. Har kun åpent én gang i uka også.

     

    Tja, den ene gangen jeg hadde noe tull med tissen så ventet jeg et par uker. Har hatt litt sviing og slik et par ganger, men det har gått over av seg selv. Jeg er av typen som ikke går til legen før det er "siste utvei" så kanskje ikke den beste til å svare sånn sett :wee:

     

     

    Hehe, ja jeg er nok litt samme typen vanligvis. Derfor jeg er så utrolig grønn når det kommer til kontakt med lege osv. Er så og si aldri syk selv, og har alltid vært generelt frisk. Har aldri kjent noen spesielle symptomer på noe med penis før, kun litt sviing eller ømhet rett etter/dagen etter sex, men det har alltid vært kortvarig. Sist gang jeg hadde kontakt med noen lege var slik: Jeg gikk på trynet ned en trapp og landet på ankelen. Var hinsides vondt og jeg svimte nesten av. Ankelen hevet seg, men så ikke ut til å være brukket. Jeg ringte da legekontoret på kvelden, og fikk etter mye om og men et tidspunkt å komme bort på. (var lenge slik at det ikke virket som det var alvorlig nok for meg å komme innom). Da jeg kom til legevakta satt jeg og ventet i 2 f*ckings timer, og enda fikk jeg ikke komme inn. Endte opp med å dra hjem å legge meg lol.

     

    Derfor jeg tenker at dersom jeg ringer legevakta, som sikkert forventer akutte tiltak, og jeg bare "du jeg har litt vondt i pungen, tror det kan være en kjønnssykdom?" så kommer de bare til å le og be meg vente til mandag.

  5.  

    Har også nettopp begynt å "date" ei dame som jeg liker veldig godt. Vi har ikke kommet til noe sex enda, men blir ekstra stressa over hva dette kan innebære for forholdet..

     

    Ikke sytress med det, et par dager gjør neppe den helt store forskjellen. Etter nyttår bør du imidlertid få deg testet.

     

    For den saks skyld bør du teste deg før du begynner et nytt seksuelt forhold, uansett om du mistenker noe eller ei.

     

    Om det kommer til det ville jeg ikke nødvendigvis fortalt hun nye dama at du mistenker noe, men om det skulle komme slik at sex er "på bordet" (hehe) kan det hende du skårer noen poeng ved å si som sant er, at du vil teste deg først for å være sikker på at du ikke risikerer å gi henne noe hun ikke vil ha.

     

     

    Blir helt paranoid av å sitte å lese på nettet. Ifølge det jeg leser så ser det jo veldig ut som at det jeg beskriver passer til en bitestikkelbetennelse:

     

    • Gradvis økende hevelse og smerter i pungen som stråler opp til mageregionen
    • Frysninger og feber på mellom 39 og 40° C 
    • Svie ved vannlating, hyppig vannlatning og noen ganger utflod fra urinrøret
    • Hevelsen i pungen skjer gradvis.

     

    Har ikke noe feber, og det er ikke slikt at jeg "ser" at pungen har en hevelse, men det føles nesten litt sånn. Den henger mer slapt enn vanlig, lol. Jeg har vært litt uvel i magen, bare luft og ikke noe jeg ikke har opplevd før, men blir jo paranoid av at dette muligens har en connection. Men det er lism at slike sykdommer som dette forventer jeg at jeg føler skikkelig smerte av, og jeg gjør jo ikke det.

     

    Jeg blir stressa fordi jeg har lest hvilke komplikasjoner dette kan ha på penis. I tillegg er det jo ikke noe særlig følelse å gå rundt på byen med, føler meg "skitten". Dette med dama jeg dater er jeg litt mindre urolig for, dersom jeg har en kjønnssykdom er det vel bare å unngå sex litt til.

  6. Bedre å ringe legevakten enn å spørre ukjente folk som kanskje ikke akkurat er leger. Da kan du like greit vandre rundt på gata og høre med folk.

     

    Du får nok time passe raskt hvis ikke så finnes det helsestasjoner som tar seg av slike ting. Folka på helsestasjonen her i byen var veldig ålreite når jeg var der sist for typ 15 år siden :)

    Takk for svar. Vel, hadde naturligvis ringt legekontoret mitt dersom det hadde vært åpent, men siden det ikke er det tenkte jeg å forhøre meg om noen hadde opplevd noe lignende. Vi har en helsestasjon hvor jeg bor, men den er for ungdom under 24 år. Jeg er 27. Har kun åpent én gang i uka også.

  7. Nettopp kjøpt meg ny bærbar datamaskin. Det er en Lenovo Ideapad y510p. Er veldig fornøyd, men noe er rart med lyden. Når jeg har koblet i SteelSeries Siberia headset så er ikke lyden som det skal være. Det virker som at det er høyere lyd fra høyresiden. Når jeg spiller av fra selve pcen virker det normalt.

     

    Har sjekket på Realtek Sound manager og testet der, hvor jeg hører klart at det er høyere lyd fra høyresiden. Balansen står på 0 (normalt), om jeg skifter mot venstre for å jevne ut blir det mer balansert men volumet er ikke som det skal være. Ikke høyt nok og det er ikke "stereo" eller "surround" eller hva det nå er.

     

    Har testet med et annet headset, samme problemet. Har prøvd å plugget headset i ipad og hørt på musikk og da er det mye bedre lyd, så det er helt klart noe feil med lyden på datamaskinen. Har prøvd å reinstallere Realtek driverne, inget resultat. Begynner å bli rimelig frustrert siden det er umulig å spille skikkelig med ujevn lyd. Hva er problemet?

×
×
  • Opprett ny...