Gå til innhold

OldDuke

Medlemmer
  • Innlegg

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OldDuke

  1. Å høre Paven eller ikke er ett personlig valg. Noen velger å høre på han, andre ikke. Han kan ikke på få skylden for AIDS-tilfellene.

     

     

    Han er for ca. 1 milliard mennesker det nermeste en gud på jorda, når han sier at det er en synd å bruke kondomer HØRER DE PÅ HAN, husk dette er mennesker som går rundt å dreper barn fordi dem er hekser, eller tror dem kan kurere aids med å ha sex med et spebarn, tror du virklig ikke de hører på han som om det var gud selv som sa dett, hitler drepe heller ingen, han bare ga ordre om det, når paven sier IKKE BRUK KONDOMER, er det like hellig for visse katolikker som om hitler selv skulle beordret drap jo jøder til noe nazister, så klart følger dem ordrene hans.

     

    Han er indirekte skyld i alle de dødsfallene som kommer av folk som kunne brukt kondomer men hørte på han og ikke gjorde det. Ord har makt,

     

    Er vel strengt tatt alle de 254 paver "siden Peter" som har skylden for en mengde massedrap! Hiv/ Aids blir jo peanuts i forhold til det som har skjedd de siste 2000 år med den katolske kirkens velsignelse!

     

    Edit: Mente siden 1054 da kirken ble splittet mellom den Katolske og den Ortodokse kirken

    http://no.wikipedia.org/wiki/Det_store_skisma_1054

  2. Hey, beklager at min første post er en ny thread, men fant ikke noe info om denne diskusjonen.

     

    Det jeg lurer på er hva man faktisk går glipp av når man velger de billigere versjonene av samme modell?

     

    Jeg vurderer f.eks Radeon 6970 i maskina jeg skal bygge i juni, men modellen har en pricerange på komplett.no fra 2.295,- helt opp til 2.899,-

    Hva er argumentet for å ikke velge det absolutt rimeligste her?

     

    Takker for all interesse og evt deltakelse i debatten :)

     

    Er vel forskjellige produsenter av kortet, samt litt forskjell på hastigheten på minne og prossesoren. Så du får det du betaler for, men vil unngå Saphire for enhver pris. Har bare dårlige efaringer med det kortet.

  3. Har gått på antideprissivaet Cipralex i to uker nå, og føler meg fortsatt kronisk tom og deprimert. Har ikke vært på skolen på halvannen uke. Kommer meg nesten ikke ut av senga. Men det jeg lurer på.. Jeg hadde tenkt på å kutte meg selv før, men gjorde det aldri. Så tenkte jeg på det etter jeg begynte på pillene, og "fant mot" til å gjøre det. Jeg blir glad av å tenke på det. Det føles godt. Noen andre som har opplevd noe lignende?

     

    Det tar ca 6 måneder før Cipralexen gir full uttelling! Etter 2 uker føler du deg ikke bedre, få noe mrer hurtigvirkende fra legen eller oppsøk psykolog

  4. Hva hette han norske fyren som dro til arbeidsleiren, var der under krigen, og så skrev han bok om at han hadde hat det godt der igjen?

    Sliter med å finne den pga søkefunksjonene på den andre tråden :(

     

    Kanskje denne fyren? http://www.vigrid.net/hcbauck.htm

     

    Også noe: http://www.vigrid.net/hcpaltiel1.htm

     

    Tore Tvedt er nok Norges fremste ekspert på dette med vitnehistorier.

     

    Du kan også se NRKs dokumentar Tidsvitner der ingen forteller om at de egentlig så noe Holocaust.

    Kan du ikke finne frem den delen med julegavene igjen. Synes den var morsom.

     

    ----------

     

    Jeg fant, jeg fant! http://erling.bauck.com/bok/men%20noen%20kom%20fra%20det.pdf

     

    ----------

     

    Fant ikke fram til julegreiene, men dette er like bra:

     

    "Det så ikke ut som om vi skulle få pakker heller, det var lenge siden vi hadde skrevet hjem, og ingen ting hørte vi. I Sachsenhausen hadde de lovet å ettersende pakkene våre, men de kom ikke. Alt var så mørkt og trist, og det var sannelig ikke så greit å holde humøret oppe."

     

    "Kjære snilde mor!

    Nr. 19 – 26/10-42

    Tusen takk brevene og sendingene jeg får! Det er jo hyggelig med et pust utenfra, men det

    morsomste var nå allikevel besøket. Det kom så overraskende, og dess mere gledelig. Det var

    så rart å se deg igjen etter 41⁄2 måned. Jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang. Aller mest håper jeg selvfølgelig på å få komme hjem snart. Jeg lengter etter å få arbeide igjen, og jeg vet jo det er bruk for meg når jeg kommer. Men jeg får nok bare vente tålmodig, en gang kommer vel dagen. Vi har det jo ganske trivelig, og holder humøret oppe med sang og lignende. Jeg har fremdeles dobbelt middag. Alle fangene får en skje tran daglig. Det har jeg fått i hele sommer, så forsåvidt behøver du ikke være nervøs for helsen min. Dessuten får jeg vitamin-tabletter av doktoren."

     

    "Du kan tro jeg ble glad for pakken jeg fikk tirsdag, for den deilige fyrstekaken og

    appelsinmarmeladen og alt sammen!"

     

    "Jeg er regelmessig hos legen for tuberkolose, og får dobbel brødrasjon og middag. Så du må ikke sende meg matpakke. Litt sukker vilde jeg sette pris på, men bare hvis du har nok. Likeså litt knekkebrød, hvis du har. Det kan være godt å ha liggende i reserve. Smør har jeg nok av. Ellers er pakkene fine. Jeg har 5 par strømper her, så det behøver du ikke ta med neste gang."

     

    "Kjære mor!

    Nr. 19 – 19/4-43

    Jeg skriver bare et kort brev i dag, for det kommer vel neppe fram allikevel. Bare så du skal vite at jeg er i godt humør fremdeles. Hjertelig tusen takk for oppmerksomheten ved fødselsdagen min! Jeg fikk kaken og alt sammen, to telegrammer. Vær så snild og send meg sommerundertøy nå, og følgende ting: Skolisser, papirservietter, og krydder(-erstatning), (pepper og kanel). Og så får du ha det så bra, da, og hilse alle!"

     

    -----------------------

     

    "Holokos" er vel et passende ord? :)

     

    Tja, Vigrid kan da ikke regnes som sannhetsvitner!

    Her er forøvrig et sitat fra Erling Bauck selv etter han kom til Auswitch:

     

    - Jeg hadde aldri hørt om gasskammer og forsto ikke alvoret, sier Erling. Men virkeligheten gikk snart opp for ham og de andre fangene.

    Etter å ha blitt dusjet, desinfisert og klippet fikk han et fangenummer tatovert på armen. Dette var spesielt for fangene i Auschwitz. Fra nå av hadde fangene mistet sin identitet og sitt navn. Fra nå av var de bare et nummer i rekken.

     

    - Man ble følelsesmessig avstumpet av å leve i utryddelsesleiren Auschwitz, forteller Erling.

     

    - Alt var så usikkert. Dødsenglene svevet over hodene på oss hele tiden. Det er klart at alle grusomhetene gikk inn på oss, men vi måtte ta sikte på morgendagen. Det var om å gjøre å greie seg gjennom dagene i dag, og da kunne man ikke la dette gå innpå seg som ville være normalt ellers.

    • Liker 1
  5. Sensurerte dere vekk innlegget mitt? Herregud dere er jo helt syke!

     

    Hva var off-topic med det bildet? For en gjeng med nazier dere er.

     

    Såvidt jeg vet har ingen av dine innlegg blitt sensurert bort. Men holocaust-vitser og selve holocaustdebatten har ingenting i denne tråden å gjøre. Tvert om er det både usaklig og off-topic.

     

    Poenget er vel at fleste av oss IKKE er nazier!

  6. Noe sier meg at folk ikke er så interesserete i å diskutere når det er slik en sensur. Jeg har lest litt hva folk skriver her og her fins det altså ikke talefrihet. Ikke rart - når man må beskytte en så viktig maktinstitusjon som Holohoax.

     

    Denne sensuren og stalinist-styret bare bekrefter hvor redde visse krefter er for at sannheten om Holocaustløgnen skal komme ut.

     

    Så den eneste som mangler nå i beskrivelsen av retningslinjer er vel Mao/ firerbanden. Dere har nå brukt fascismen så kom da stalinismen( som jo skal /burde være det motsatte av fascismen)så da er det vel bare maosimen igjen? Vent litt... Vi har jo Røde Khmer,Robert Mugabe, Ghaddafi/ Khaddafi + en hel haug med tidligere despoter som dere sikkert kan spa fram når den tid kommer....

     

    Det er da bare og forholde seg til reglene så er jo problemet løst! Da får man en bra diskusjon om dette!

    • Liker 1
  7. Jeg skrev nettopp noe som jeg mente var av kolossal betydning for diskusjonen på Holocaust-tråden og det ble umiddelbart sensurert vekk av fascistene. Greit. Jeg kommer ikke til å delta i dette falske og forkastelige opplegget.

     

    Hmm, fascistene??? NSDAP var? Mener du virkelig at regler for et forum er fascistisk? Regler er til for at spillereglene skal være like for alle! Om dine argumenter ikke holder mål i så måte har du jo feilet stort!

     

    Må jo si at jeg kun har lest denne tråden, ikke den forrige!

    • Liker 1
  8. Denne debatten er like dødfødt som den har vært i alle andre tråder. Det postes like mange rare videoer og bilder som ikke er representative. Argumenter fra "kritikerne" blir gang på gang motbevist, men de later som ingenting og fortsetter. Jamfør de "berømte 7 minuttene" som han bare lurer seg unna når Bidalaka kommer med gode argumenter. Spesielt Fred A. Leuchter har vi sett at ikke er troverdig, mens hans arbeid trekkes frem om og om igjen. GM250 og Bidalaka har egentlig forklart det meste i tidligere tråder, og nå håper kritikerne at disse to blir lei av å gjenta seg selv slik at de trekker seg ut av debatten.

     

    Selv om vi har sagt det til han mange ganger så fortsetter BelzeBob å tillegge oss meninger vi ikke har, og etterpå forsøker han å bevise at meningene vi ikke har er gale.. :roll: Det er vel strengt tatt ingen her som har sagt at NØYAKTIG 6 mill jøder ble gasset, BelzeBob? Jeg lurer på hva dette kommer av, og jeg kan bare spekulere i at han kanskje har diskutert Holocaust med noen som er litt mer religiøse enn oss og derfor har sterk tro på tallet 6 millioner.

     

    Dessuten så brukes resirkuleres 3-4 videoer av folk som forteller ekstreme historier fra Holocaust for å bevise at alle jøder er løgnere. Det er ikke slik handlingene og ordene til noen svært få sier noe om helheten, selv om kritikerene liker å tro det. Bruk av bilder er også ekstremt, og det er en fryktelig rotete debatteknikk han bruker for å skape forvirring.

     

    I tillegg så trekkes grusomheter gjort av de allierte frem.. Som om det gjør tyskerne noe bedre!

     

    Mon tro om vi trenger en annen tilnærming til denne debatten?

     

    EDIT: Jeg blir GAL av de latterlige avisklippene og bildene dine nå! Gi meg en god grunn til å tro at det er er ekte. Hvis de faktisk er ekte: gi meg en god grunn til å tro at det som står i tekstene var konsensus på den tiden og ikke bare noe ekstremist-sprøyt!

     

    Når det kommer til antallet jøder om ble utryddet så er estimatet basert på antallet som levde i tysk okkuperte områder( særlig Polen) før 1939 og ved utgangen av 1945, utifra det har man kommet fram til ca 6 millioner jøder. Dessuten så kommer jo et stort antall av andre "avvikere" så som sigøynere, homofile, psykisk utviklingshemmede eller rett og slett såkalte motstandere av riket! Orker ikke engang å begi meg inn på en diskusjon om utryddelsen har funnet sted med folk som mener at månelandingen bare var en hoax. Dokumentasjonen taler for seg, 100 websider sånn ca for at den ikke skjedde mot 1000 vis av bøker, filmer, vitnebyrd fra både vakter/ innsatte for at den skjedde!

     

    Uansett så mener jeg at retten til å mene hva man vil er så sterk at man er nødt å ta disse diskusjonene, så på en måte synes jeg det er flott med folk som betviler så kalte sannheter/ meninger.. Gir livet et innhold for alle. Lykke til med diskusjonen!

    • Liker 1
  9. Hmm, har hatt en SE x10 i et år nå og var meget fornøyd i begynnelsen. Så er det jo dette da med Timescape, mediascape etc som gjør at oppdateringer til telefonen går tregt. Har intrykk av at de kommer som røyksignaler. vurderte en Desire Hd, men HTC har jo sitt eget skall (Sense) og de er heller ikke noen lyn til å oppdatere telefonene. tenkte litt på LG sin, men siden man nesten aldri har hørt om LG sine mobilprodukter i Norge lot jeg den være.

     

    Så mitt valg ble en Samsung Nexus S, den er jo Googles nye referanse telefon. Har hatt den en uke nå og jeg må si at jeg er strålende fornøyd. Rask, sinnsykt bra kamera, snill med batteriet og et flott design! Den kommer også med Gingerbread, samt at den får alle oppdateringer med en gang de slippes fra Google. Den har heller ikke noe "skall" bare pure Android.

     

    Så denne anbefales på det varmeste!

  10. Kan du spesifisere litt mer.

     

    Hva er det som starter?

    Strømforsyning?

    Vifter?

    Ikke noe lys i det hele tatt på hovedkortet? Er det lamper der som skal lyse?

     

    Koblet strømforsyningen riktig til hovedkortet, 4-pin ATX12V-kontakt + 24-pin hovedstrømforsyningskontakt?

    Satt inn skjermkortet riktig så det får skikkelig kontakt?

    Har du koblet til den interne høytaleren for evt. feilmeldinger?

     

    Sist men ikke minst, sikker på at skjermen virker?

    Jeg har ikke sett noen lampe nei!men strømforskyning og vifter starter opp, og skjermen fungerer har prøvd den på annen pc og omvendt. Når jeg starter PCen så står skjermen og blunker akkurat som den ikke har noe signal eller er tilkoblet. Ja jeg har satt i 4 pin ATX 12v kontakten + den store 24 pin kontakten. Nei jeg har ikke koblet i interne høytaleren?! Jeg er litt grønn når det gjelder pc bygging. Men alt har blitt satt ordentlig på plass.

    Å jeg har ikke strøm kontakt eller inntak på Skjermkortet, se ovenfor mere info der.

     

    Takk uansett.

     

     

    Koble til høytaleren. Se på koblingsskjemaet til HK. Du vil da få feilmelding i form av pipelyder. Disse kan tolkes ved å se i manualen til hovedkortet.

     

    Høres ut som om at det er enten PSU eller hovedkortet som feiler her. Har du mulighet for å prøve med en annen PSU? For å teste dette ordentlig så skru ut hk, legg det på et trebord, koble til cpu, hdd,skjermkort + mus/ tastatur da eliminerer du eventuelle kortslutninger.

     

    Kan du spesifisere litt mer.

     

    Hva er det som starter?

    Strømforsyning?

    Vifter?

    Ikke noe lys i det hele tatt på hovedkortet? Er det lamper der som skal lyse?

     

    Koblet strømforsyningen riktig til hovedkortet, 4-pin ATX12V-kontakt + 24-pin hovedstrømforsyningskontakt?

    Satt inn skjermkortet riktig så det får skikkelig kontakt?

    Har du koblet til den interne høytaleren for evt. feilmeldinger?

     

    Sist men ikke minst, sikker på at skjermen virker?

    Jeg har ikke sett noen lampe nei!men strømforskyning og vifter starter opp, og skjermen fungerer har prøvd den på annen pc og omvendt. Når jeg starter PCen så står skjermen og blunker akkurat som den ikke har noe signal eller er tilkoblet. Ja jeg har satt i 4 pin ATX 12v kontakten + den store 24 pin kontakten. Nei jeg har ikke koblet i interne høytaleren?! Jeg er litt grønn når det gjelder pc bygging. Men alt har blitt satt ordentlig på plass.

    Å jeg har ikke strøm kontakt eller inntak på Skjermkortet, se ovenfor mere info der.

     

    Takk uansett.

     

     

    Koble til høytaleren. Se på koblingsskjemaet til HK. Du vil da få feilmelding i form av pipelyder. Disse kan tolkes ved å se i manualen til hovedkortet.

     

    Høres ut som om at det er enten PSU eller hovedkortet som feiler her. Har du mulighet for å prøve med en annen PSU? For å teste dette ordentlig så skru ut hk, legg det på et trebord, koble til cpu, hdd,skjermkort + mus/ tastatur da eliminerer du eventuelle kortslutninger.

  11. Da bør du prøve å starte med minimalt av hardware du trenger for å få bilde på skjermen, bare cpu, en og en ram brikke, skjermkort, strøm og cpu kjøling! Alt annet frakoblet hk(uten om start knapp), men pci-kort, ekstra usb, frontpanel kabler, nettverks kabel, cd-rom, hdd, osv frakoblet! Hvis du får bilde, kobler du til en og en hw, og ser når det feiler!

     

    Og du var sikker på at du ikke hadde noen ekstra avstandsstykker som kortslutter hk?

     

     

    Jeg har avstandstykker ja, men hvordan kan de eventuelt kortslutte HK? Første gang jeg bygger så er litt Extra forsiktig.

     

    Å noe jeg la merke til og begynte å lure på? På hovedkortet er det en input som het ( ATX 12v 2x4 )? jeg skal ikke bruke 8pins istede for 4 ? Spørsmål!

     

    Nei er en 4 pins på hk så det er vel rett. Men har du noen lys på hovedkortet? Har du det så får det jo strøm. Er det noen pipelyder ved oppstart? Har skjermkortet noen strømkontakt( kunne ikke se det på bildene av kortet)? Det smarteste er vel å ta ut alt, sette det på et trebord og bare prøve seg fram, del for del. Er jo drit trasig når man plages sånn med nye deler.. :thumbdown:

  12. Hehe, er jo et fulltower da. Er vel ikke meningen det skal drasses hit eller dit. Synes det er litt vel "flashy", men funker vel bra. Corsair sitt er vel det mest gjennomtenkte kabinettet på årevis?

     

    Ser værtfall fram til å få flærre av papiret og starte byggingen.

     

    Anyways, kan ikke du gi en tilbakemedling på hvordan di synes kabinettet er? Vurdere et sånt til eldste karen.

     

    På forhånd takk.

  13. Dette lærte du oss da virkelig på skolen Duke?

     

    Overhead kalles d ;)

     

    du pusher 30Mbit på torrent ja? :)

     

    Hehe, nope gjør ikke det ser du.. Er det som er problemet. Testet opp mot uio.no og det går ikke over 1250 Kb..

     

    Torrenten ligger jeg på ca 15- 1600 Kb. Frustrerende..

     

    Er jo faktisk under halvparten av det jeg skal ha. på Altibox sitt speedometer ligger jeg på 8- 900 Kb ned.

     

    Hmm....

  14. Hei.

     

    For 14 dager siden ble vi konvertert fra Signal til Altibox. Fra før hadde jeg en 8/8 Mb linje som fungerte utmerket. Etter konverteringen fikk alle som hadde uneder 15 Mb en hastighet på 10/ 10 Mb, jeg ringte da og fikk den oppgradert til 30/30 mb. Det rare er at hastigehten er ikke forandret i det hele tatt, har kontaktet kundeservice de sjekket at alt var ok, tok noen tester etc. Fortsatt ingen økning i hastigheten. Tok så en TPtest 5.02 der jeg sendte loggen til dem som de skulle videre sende til teknisk hos Altibox.

     

    Loggen viser da på TCP opp og ned rundt 16,5 Mbit og på UDP opp og ned rundt 30 Mbit.

     

    Teknisk mener at det er UDP hastigheten som gjelder ved måling. Synes dette høres merkelig ut, så derfor henvender jeg meg til dere her på forumet.

     

    På forhånd takk for all hjelp.

  15. Vet ikke helt om jeg vil drive å tukle med ting inni pc-en imens den går, plutselig kommer jeg borte i vifta og ødelegger noe der :p

    Det er forresten 3 av beina jeg ikke får festa ordentlig.

     

    Da har du jo problemet der da! Med en så høy temp som du har så er det jo absolutt ingen kjøling. Dessuten tviler jeg sterkt på at du ødelegger vifta ved å "tukle"inni pc'en. Skal du drive problem løsing må du nesten eliminere feil.

×
×
  • Opprett ny...