Gå til innhold

Orli

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Orli

  1.  

    Greit å vite at next lock screen ikke er tilgjengelig i Norge enda det samme gjelder også Journeys And Notes!

     

    Veit ikke med denne Torqe til smartklokke men sannsynligvis er den også ikke tilgjengelig i Norge enda!

     

    Synd hadde hvert immari kult å prøve

     

    Hei, Orli!

     

    Takk for tilbakemelding!

     

    Jeg sjekket litt grundigere denne gangen, og det stemmer at de to første appene du nevner ikke er tilgjengelige. Torque er imidlertid tilgjengelig for norske brukere, så hvis du har en Android Wear-klokke er det bare å laste ned :)

     

    Har oppdatert teksten nå.

     

    - Niklas

    Jeg kan nå bekrefte at next lock screen og journeys %\ & notes er tilgjengelig globalt dette betyr selvfølgelig i Norge også!

  2. Det er et godt spill dette her moro er det også til tider synd at historien delvis mangler og når den først dukker opp laaaangt inn i spillet så hovedkampanje så er det liksom for sent har nå lagt destiny på hylla fram til første expansion pakke som kommer i desember en gang mener også at det var house of wolfes som kommer først så dark below eller noe! men men det er masse spill der ute denne høsten så gaming blir det masse av det er helt klart :-D

  3. Ingen info om optikk og bildesensor?

     

    15 fps 4K som forrige toppmodell hadde er praktisk talt ubrukelig hakkete til alt annet enn timelaps.

    30 fps 4K som denne toppmodellen byr på er brukbart til rolige motiver, altså ikke action. Men hvem i alle dager kjøper et actionkamera for å filme rolige ting?

     

    120 fps FullHD er endelig på plass. Dvs. inntil 4x sakte film uten særlig hakking. Absolutt godkjent for et actionkamera! Forrige toppmodell klarte bare inntil 2x sakte film i FullHD.

     

    720p? Året er 2014, ikke 2004. Glem denne modusen.

     

    Jeg tar poenget ditt men:

     

    Det kan tenkes at man filmer for så å legge ut på f.eks youtube da er det kurant å ha modi for 720p for de som har litt tregere nett eller ikke så veldig god hardware.

  4. gleder meg sykt har forhåndsbestilt for en gooooood stund siden spillte også betaen(closed) og den åpne utrolig bra enig at balansering av ulike ting kommer til sin rett men uansett dette spillet er det råeste jeg har vært borti når det kommer til RPG kombinert med FPS. hypen er definitift der.Se you there on tuesday guardians become legends together (its our destiny)

×
×
  • Opprett ny...