Gå til innhold

guy20

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av guy20

  1. Jeg har funnet ut at oppvasksåpe er noe av det værre man kan bruke på en sykkelkjede. En slik såpe er tydeligvis ikke laget for å fjerne slik møkk, men heller organisk. Flytende klessåpe er faktisk mye bedre til typisk "petroleumsskitt" men man må legge på litt tykt og ikke vanne ut for mye.

    Først tar jeg å løser opp det værste med paraffin, diesel, lampeolje, grilltennvæske, hva nå enn jeg finner på tilbud, og dynker kjeden med denne væsken med en billig malerkost. Deretter heller jeg klessåpe ned i en fille og spinner kjeden mens jeg klemmer filla rundt den. Så skyller jeg med vann og repeterer innsåpingen en gang til. Hører jeg at det fremdeles knaser når jeg vrir litt på kjeden, gjør jeg det er tredje gang.

    Allt det er sykkelspesifikke (også bil) vaskegreiene er så dyrt her i Norge at slikt holder jeg meg unna.

    Kjøpte Citrus Degreaser fra XXL. Brukte så mye av den men så lite effektivt. Gikk i boden og fant tennvæske til grill. Virker som bare det! Takk for tipset!

  2. Hei. Har gått i anskaffelse av en ny hybrid sykkel som jeg vil vedlikeholde. Noen som har gode råd og hva som bør brukes? Tenker å kjøpe en sånn kjederenser. Har sett en del videoer på YouTube om hvordan vaske sykkel osv. I dag brukte jeg zalovann og en oppvaskbørste til kransen osv. Sprayet på litt wd40 for å løsne opp skit (svært lite møkk, siden dette var sykkeltur nr 2 og bare 2,8 mil, tørr vei). Brukte børste og svamp på kjedet, men når jeg var ferdig så er kjedet veldig seigt. Skal det være sånn? Så lenge det er rent for smuss og skit!? Eller vil en avfetter/degreaser og kjederenser hjelpe? Fortell meg gjerne deres prosedyre på dette og hva dere bruker osv. Gjerne ideer om tilbehør jeg kan få fra g-sport - xxl - Biltema som er nødvendig. Ellers spylte jeg med svak stråle og svampet over hjul og ramme. Har kjede olje, zalo og børste. Thats it!

  3.  

     

    Tok denne forrige uke :)

    Har ny time i ettermiddag for å legge til 2 pokemon til i samme stil

     

    Haha. Spesielt. Men kult for all del. Mye bedre enn sånne stiler folk kjører på med chinese og alt det der.

     

    Hehe ja vet, men jeg er litt spesiell å ville ha noe litt annerledes :p

    Til høsten skal jeg kjøre på med en Super mario halfpsleeve

     

     

    Tok denne forrige uke :)

    Har ny time i ettermiddag for å legge til 2 pokemon til i samme stil

     

    Haha. Spesielt. Men kult for all del. Mye bedre enn sånne stiler folk kjører på med chinese og alt det der.

     

    Hehe ja vet, men jeg er litt spesiell å ville ha noe litt annerledes :p

    Til høsten skal jeg kjøre på med en Super mario halfsleeve

    Kjør på med bilder etterhvert :D

  4. Hva mener dere om tattis og hårvekst.

    Er på et punkt der jeg må bestemme meg om jeg skal ha halvsleeve eller full.

    Har en del hår på underarmen, og er redd for at dette skal ødelegge motivet...?

    Shaving av underarm er uaktuelt.

     

    Ikke lett det der. Heldigvis har jeg ikke mye hår, men nok til at sleeve blir utydelig... Synes tattooen er tydeligere på innsiden av underarmen for der er det mindre hår, samme på skulder og overarm. Har sett endel hårete armer med Tattoo og det ser ikke like bra ut nei.

  5. Heisann, ikke ser ut som dem begynner å "tørke ut" på en måte. har latt være å smøre + at jeg har gått tilbake til den asan såpa uten aloa vera og tranebær:) Ser hvertfall mye bedre ut:)

    Hei, har lest det du har skrevet tidligere. Du har smurt altfor ofte. Når du har fått tattoo skal du smøre den hver dag i 3-4 uker, etter det må du ikke smøre den så ofte. Tattoo trenger luft. Personlig smører jeg ikke oftere enn en gang i uka med ikke så tykk krem/salve som bepathen/helosan. Bruker da heller uparfymert hvit fuktighetskrem/lotion og smører når jeg føler for det, egentlig. Smør tattoo før du legger deg og dusj armen ren dagen etterpå.

  6. Hei igjen! Er liksom en som ligner en kvise! Ellers bare noen små røde prikker ( hadde jeg tatt bilde hadde det ikke vistes engang) altså ikke mye av det eller ligner på noe utslett altså. Klør ikke, og har aldri klødd på den heller under grofasen:) Har Bepanthen som jeg brukte hele tiden i starten ja! Trodde den var tykkere og gikk over til spenol etter at ruren var av. Har smurt en runde med Bephanten nå, skal prøve en stund fremmover! :)

    Bilde?

  7. Hva gjør folk om natten med tatoveringen etter plast er tatt av? F.eks du har en ny tatovering på hele underarmen. -Jeg tenker hvis den ligger mot laknet/dyna så vil jo salven/kremen dette av og tattoo vil bli fortere tør. Jeg har nesten hele armen dekket, mangler bare øverst på skuldra. Jeg har da ligget i senga med armen opp mot veggen da jeg hadde gjort ferdig sleveen på underarmen. Det gikk ikke an å finne en posisjon for å ikke touche laknet så jeg kinda lå med armen støttet opp etter veggen... haha. Overarmen gikk det bedre med. Men nå som jeg har tatt av plast på nyeste outlinen på innersiden av biecep og nesten rundt på andre siden så er det umulig å ligge i sengen uten å touche laken/seng. Tenker jeg helt feil? Jeg har jo gått på jobb med jakke og skjorte over alle tatoveringene mine og det har jo gått bra under grotiden.

     

    -Takk for alle svar.

  8. Takk takk. Skal ta av plasten nå straks, så da får jeg ta noen nye bilder.

     

    Jeg følger etterbehandlingen som Lucky 7 anbefaler. Av med plast etter 4-ish timer. Vaske med vann og ren grønnsåpe og skylde godt. Vaske mye med vann det første døgnet og begynne å smøre etter 24 timer med Bepanthen. 2-3 ganger om dagen med tynne(!) lag krem til den har grodd

    Jøss. aldri hørt om. Fungerer vel? siden Lucky 7 anbefaler. Så du går 24 timer uten å smøre med bepanthen og må da skylde/vaske regelmessig det første døgnet. Hva gjør du iløpet av natten ?

  9.  

     

    Takker for svar.

    Jeg bruker bepanthen og tatoveringen har enda ikke vært tørr.

    Smører 2-3 ganger pr dag og den er hele tiden fuktig og jeg smører tynt. I dag har jeg kun smurt en gang pga da jeg i dag tidlig skulle vaske etter jeg sto opp ble jeg engstelig.

    Som sagt,jeg tok parfymefri såpe og lunket vann på fingrene og begynte å vaske veeeldig lett som jeg har gjort i 4 dager nå,(tatoveringen er på underarmen). Selv om jeg vasker veldig lett,var det en del som løsner og vaskes bort. Jeg stoppet derfor vaskingen og smurte heller. Jeg har ikke blødd en eneste gang siden jeg tok den og har heller ikke hatt noen kløe eller smerter. Den ser ren og pen ut.

    Men blir bekymret når bare en lett vask skal vaske bort store hudflak med farge men dette er kanskje noe som allerede er klart for å falle av uansett?

    Skal prøve med en vask i kveld men hadde helst unngått.

    .

     

    Flakene er tynne og har litt samme farge som tatoveringen. No worries! Det er som det skal være. Du må vaske den hvert fall morgen og kveld :) normalt at hud detter av da :) bare ikke gni det av eller riv det av :) blir bra, og en tatovering blir aldri 100% perfekt. Jeg har full sleve og fler, ikke akkurat 100% sterk farge, linjer osv. Er det ille så får du gratis touch-up som regel. Bytt over til hvit, uparfymert-lotion og smør minst 4 ganger daglig heretter. Og vask morgen og kveld.

     

    Minst 4 ganger? Da blir det vel i tykkeste laget..?

     

    Nei, det vil jeg ikke tro. Det er egentlig lurt å vaske hver gang før du smører :) Da gror den mye fortere

×
×
  • Opprett ny...