Gå til innhold

aleks_olsen

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aleks_olsen

  1. Hei!

     

    Hvilke innstillinger er de "dårligste" i COD4, som gjør at jeg kan forhindre laggingen jeg får med standard-innstillingene? Takker for svar! :)

     

    Og nok engang... lagger det eller hakker det? Har en følelse av at en haug av brukere på dette forumet tror lagging er det samme som når et spill "hakker" pga høye innstillinger som PC-en ikke klarer å kjøre "rent" .

     

    Hvis du er online og spiller, så skjønner jeg at du snakker om lagging, men har null ide om det er snakk om lagg til en server eller om det er grafikken som gjør at det hakker for deg.

     

    Anyway, sikkert lav fps du snakker om her, så da er det vel ikke annet å gjøre enn å gå inn å sette ned innstillingene?

    Det "hakker" når jeg spiller multiplayer, så det PC-en som er for svak for de innstillingene jeg har valgt.

     

    Men når du sier "sette ned innstillingene" er det så jævlig mange alternativer at det er umulig å vite hva som er "lav" innstilling og hva som lager mer hakking. :)

     

    Em, vist du sier det "hakker" når du spiller multiplayer, kan det vell være "lagging" heller? "hakker" det når du spiller singleplayer? Vist det gjør det, da er nok for høye instillinger. Vist ikke, er det nok linja de som er for dårlig..;):p

  2. off topic

     

    noen hvert borti dette problemet? der menyen går amokk inne i spillet? hadde faktisk samme problem når jeg skulle prøve demoen men regnet selvfølgelig med at de hadde fikset problemet på full versjon......tåpeli dårli av EA....noen som har forslag på hva en kan gjøre??

     

    Har en microsoft usb mus og et vanlig ps2 tastatur....problemet ligger ikke i disse, siden jeg prøvde å trekke dem ut, og da gikk fortsatt menyen amokk inne i spillet...:\

  3. Har akkurat samme problem!!! kjiiiipet......hadde faktisk samme problem når jeg skulle prøve demoen men regnet selvfølgelig med at de hadde fikset problemet på full versjon......tåpeli dårli av EA....noen som har forslag på hva en kan gjøre??

     

    Har en microsoft usb mus og et vanlig ps2 tastatur....problemet ligger ikke i disse, siden jeg prøvde å trekke dem ut, og da gikk fortsatt menyen amokk inne i spillet...:\

  4. Er ingen ekspert, men hvis du hadde fulgt L-I-T-T med hadde du kanskje fått med deg at GTA:SA ikke har multiplayer med.

     

    Noe av grunnen er at det rett og slett krever for mye maskin kraft, da byene er STORE og det blir litt for mye og holde styr på for pcen, ang. hvor alt og alle befinner seg til enhver tid..

    har ikke fulgt så veeeldig mye med...men med tanke på at det er laget en mulitplayerpatch til vice city vil jeg tru at det er fult muligt å lage det i en orginalversjon! ikke at jeg heller er noen ekspert.... ;)

     

    Å du som trur man trenger en "super pc" til å spille GTA i multiplayer tar nok feil.....Har spilt vice city multiplayer MANGE ganger og det på en helt vanlig pc.....

  5. Personelig likte jeg ikke det bond spillet til n64 i det hele tatt.

    Latterlig dårlig multiplayer.

    Likte ikke at skjermen ble splittet. Kan jo se hvor den andre er hele tiden.

     

    Det er hva JEG syns.....

    DA sier eg bare :dontgetit::dontgetit: Var du PSone fan duda kansje?? :tease: neida..hehe GoldenEye sitter i minnet mitt som det beste MP spillet eg noensinne har vert borti :w00t:

     

    Men alle har sin mening, for all del!

    Hehe..det skal sies at jeg hadde Playstation og ikke N64.....så noe av grunnen ligger sikkert der... :p

  6. Personelig likte jeg ikke det bond spillet til n64 i det hele tatt.

    Latterlig dårlig multiplayer.

    Likte ikke at skjermen ble splittet. Kan jo se hvor den andre er hele tiden.

     

    Det er hva JEG syns.....

    Åssen skulle de ellers laga multiplayer for samme konsoll? Splitscreen må være det eneste alternativet. (eller turn-based da, men noe sier meg at dette ikke hadde slått an! :D)

    sant nok! det er vel nesten eneste mulighet å lage multiplayer til konsole

  7. Jeg kom nå litt lengre inn i spillet enn deg før den eksakt samme feilmeldingen kom. Gjerne 5 min inni spillet.

    Mitt råd er at du ikke reinstalerer spillet , i mitt tillfelle fikset det absolutt ingenting.

    Prøv å spill spillet med redusert tempratur i rommet , evnt åpne døra på kabinettet for å slippe mer varme ut gjerne.

     

    Av det som står på feilmeldingen vill jeg tro at det er varmen som er problemet.

    Hvis det stemmer , så er det kriminelt at C&C overprøver allt annet av oppsett på maskinen din , for å liksom redde PC`en din fra varme , virus eller hva enn problemet skulle vert. Varme har egne program som sier ifra , virus tar Norton AV seg av , osv osv , hvorfor skal det være et problem for C&C ene og alene liksom.

     

    Men akkurat som deg , så spiller jeg HL2 , Farcry uten det minste tegn til problemer i timesvis.

    skjønner....merkelig at EA ikke har fikset dette problemet ved hjelp av en patch..:\

  8. Jeg har også hatt det problemet med C&C generals.

    Men det var på sommerstid , og jeg regner med at det var varmen da.

    Men akkurat som deg , selv om det var sommer , så var det BARE C&C generals som ble avsluttet på denne måten , tross varmen.

     

    Må være noe innebygd skvip fra EA sikkert.

    For jeg er beskytet mot overheating i BIOS , og da er det merkelig at C&C absolutt måtte overprøve dette hver gang.

    hmm..merkelig...forsvant det bare plutselig hos deg?

    Generals må være et mest buggete spillet jeg har spilt...:\

    Det hjelper heller ikke om jeg stiller grafikken helt ned i spillet...

  9. Jeg får opp denne feilmeldingen HVER gang jeg spiller C&C Generals og C&C Generals zero hour. Av og til kan jeg spille en stund før det klikker, men som oftest klikker det tidlig i starten av en ny game. "You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game". Sånn lyder hele feilmeldingen. Har prøvd alt for å få fikset dette problemet.

    Bra nok pc har jeg garantert.(P4 3ghz, 9800pro, 512mbram osv..) Det stod oxo at det kunne være overheated hardware, noe det oxo heller ikke kan være.

    Virus er det ikke, har scannet pc mange ganger.

     

    Forøverig har jeg de siste driverne til skjermkortet(cat5.3), Nyeste patchene til begge spillenen(1,7 og 1.03).

     

    Alle andre spill funker helt fint( HL2, Farcry osv..), men ikke generals.

    Har hørt om andre som har samme problem, så det er nok ikke bare jeg som er frustrert. Skikkelig kjipt siden Generals er noe jeg og kompisene mine spiller mye over nettverk. :(

     

    Er det noen som har forslag for hva jeg kan gjøre?

    post-189-1110765438_thumb.jpg

  10. Hvis Qtec'n fungere uten problemer nå, ville jeg brukt pengene på noe helt annet. (med mindre dette er en server med info om 1000 kunder i et stort firma...men hva er sjansen for det.....)

     

    space

    Jau..det høres jo greit ut...menne...hva er det verste som kan skje vist strømforsyninga går dunken? blir hovedkortet ødelagt?

  11. Har et Abit ic7 hovedkort. kan jeg kjøre dual med de brikkene jeg har bestilt på mitt hovedkort?

     

    Er det forresten viktig med kjøling på ram brikkene?

    Ja, du kan kjøre i dual channel med disse brikkene. For å kjøre DC på Springdale/Canterwood-kort må brikkene være like store, og installeres parvis.

     

    Om kjøling er viktig, er et nokså debattert tema. Men generelt sett er det ikke regnet som noen nødvendighet - da burde jo produsenten ha tatt sine forhåndsregler. Garantien gjelder jo for brikkene som de kommer fra fabrikken.

    åkei...thnx..har du forresten et screenshot på hvordan jeg skal sette dem på ic7`en min? for at det skal bli dual?

×
×
  • Opprett ny...