Gå til innhold

Ogeilert

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ogeilert

  1. Vurderer å kjøpe dette, men har noen spørsmål..

     

    - er det muligheter for å løse oppdrag utforske alene, eller er det sånn at man kan bli angrepet når som helst av en anne spiller sommer Level 100+ eller noe sånt?

    - holder det å kjøpe basisspillet, eller har det kommet mange tilleggspakker etterhvert?

    - ettersom det er online, må man hele tiden spille med andre?

    - hvor mange timer spilling har jeg foran meg hvis jeg skal utforske det neste?

  2. Hei!

    Jeg har tenkt til å kjøpe meg en ps4 nr to, i tillegg til den jeg har i stua. Den nye tar over plassen i stua, mens den gamle ender nede i kjellerstua. Problemet er at jeg har en del spill(savegames) på den gamle jeg gjerne skulle hatt over på den nye. Er det mulig å gjøre dette i praksis? Jeg har to spill på ps4'en for øyeblikket, NHL 18 og Gears of War Phantom Pain. Hvordan kan jeg overføre dette? er det i det hele tatt mulig?

     

     

  3. Walking dead sesong 8 begynner snart, og vi har fulgt serien på kanalen fox, som har inngått i vårt Get-abonnement.

     

    Nå har vi ikke Get lenger, ikke kanaler heller forsåvidt.. vi streamer kun Netflix og hbo, i tillegg til NRK og sumo.

    Hvor skal vi få sett Walking dead nå? Lovlig vel og merke. Jeg vet at det finnes mange "ulovlige" sider man kan se serier, men disse er ikke jeg interessert i. Kan man dels kjøpe en og en episode noen steder?

  4. Hei:)

    Er ute på tynn is her, så må spørre litt..

     

    Har kjøpt en brukt 3ds xl til sønnen min, og da fulgte det med noen få spill. Jeg ser at nye spill er forholdsvis dyre, men det var en del brukt å få kjøpt. Men hvordan er det å spille ds-spill på 3ds? Har det noe å si?

  5. Er det noen som har noen tips ang simulering i karriere-modus? Spiller med Sarpsborg 08, men har hverken tid eller lyst til å spille 30+ kamper for å gjennomføre en sesong. Derfor er tanken å simme annenhver kamp. Men simmingen ender nesten alltid med uavgjort eller tap, veldig frustrerende. Kan jeg "tweake" dette på noen måte?

  6. Skal jeg kjøpe ghost recon eller ikke? Veldig usikker, og håper på litt hjelp her inne. Hvis jeg kjøper det, kommer jeg garantert til å spille alene, mister man mye av poenget da? Er ikke laget for å spille sammen med andre, liker å spille spill i mitt eget tempo ;)

     

    Så.. skal, skal ikke?

  7. Hei.

     

    Kjøpte the Division for noen dager siden, og etter å ha spilt et par dager, kommer jeg plutselig ikke inn i spillet lenger. Det stopper opp ved en connect-skjerm før man kommer til hovedmenyen. Har to ulike bredbånd hjemme om dagen, har prøvd begge uten hell. Det var sånn i hele går kveld og på morgenen i dag. Noen som har tips?

  8. TS, litt offtopic her, men hvordan opplevde du byggekvaliteten på citroengen? ofte feil? store/små feil? 

     

    har selv inntrykk av at forskjellene som før ikke er så store lenger

    Vi har vært veldig fornøyd. Har hatt den inne på verksted tre ganger på de drøyt tre årene vi har hatt den, men det har vært garantireperasjoner alle gangene..

  9. Hei!

     

    Vi har kjørt en Citroen C4 Picasso et par år nå, mest pga av at den har tre separate seter med isofix, da alle våre tre barn har brukt bilsete. Nå som eldtstemann nærmer seg åtte år, kan han etterhvert gå ver på pute, og da åpner det vel også seg for flere muligheter innen hva slags bil vi skal ha. Nybilgarantien på Picasso'n går ut høsten 2018, og jeg tenkte vi kunne byttet inn denne i løpet av sommeren. Er det noen som har tips til hva slags bil vi kan kjøpe oss nå? Må ligge mellom 200-280000 ca, og helst så ny som mulig. (Er veldig betryggende med nybilgaranti) Når det gjelder diesel/bensin eller manuell/automat har jeg ingen spesielle preferanser. Men ettersom vi har tre barn, trenger vi forholdsvis god plass i baksetet i tillegg til ok+ bagasjeplass.. Takker for alle tips :)

×
×
  • Opprett ny...