Gå til innhold

Phreak0

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phreak0

  1.  

     

     

     

     

    Syntes det er dårlige undskyldninger han kommer med, og ikke mist dårlig for cs norge. Da får de heller gi bort plassen sin til noen andre som faktisk ønsker og har skillen nok til å være i 1 div ;)

    Dårlige unnskyldninger? Han tar vel alt på sin kappe
    Ja det gjør han, men sier at de prioriterte ESC ovenfor telenorligaen dem klarer vel å spille flere matcher på en dag eller få flytta kampen til en annen dag.
    Nok et tegn på at han burde bli kastet ut fra Telenorligaen. Han bortprioriterer faktisk ligaen for en annen turnerning, og da synes jeg det er på sin plass at han faktisk blir kastet ut.
    Skal vi kaste ut spillere fordi de har ambisjoner forbi telenorligaen? Kvalikker til ECS feks er umulig å reschedule, det bør ikke TL være med 1 kamp i uka.

     

    Overhodet ikke det som er poenget med innlegget mitt. En hver sjel kan si seg enig i at kvalikk til ECS er mye større enn Telenorligaen, men det betyr ikke at Telenorligaen ikke skal ha den respekten de fortjener. Skurk er deltaker av Telenorligaen, og må følgelig sette seg inn i de gjeldende reglene som gjelder for turnerningen. Dette har han absolutt ikke klart å gjøre, til tross for at han trolig har deltatt siden Telenorligaen ble etablert.

     

    Poenget med innlegget mitt er at atferden hans illustrerer at hans verdier ikke samsvarer med de Telenorligaen bygger på, og det vil være en MEGET stor feil av gamer.no å tillate at laget hans får fortsette i ligaen.

     

    Reglene er til for at alle skal følge de, og følgelig kan ikke forskjellbehandling inntreffe.

     

    For øvrig har andre lag i førstedivisjonen evnet til å søke om å spille kampen sin i toppdivisjonen en annen dag, så da lurer jeg på hvorfor Skurk ikke evner til å gjøre det samme som de lagene som har søkt.

    Du er flink til å lage en stor sak og mye bråk ute av noe som egentlig ikke er det. Ingen av partene er uenige i noe mtp reglementet. Ønsker deg forøvrig god bedring.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...