Gå til innhold

Mr Grande

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr Grande

  1. Fått løst. Til alle som har prøvd alt og har samme problemet, jeg sendte mail til spendon, og de sa at butikken det ble kjøpt i ikke aktiverte det som de skulle. Det var en feil på butikken sin side, ikke noe man gjør feil selv.

     

    Jeg fikk et nytt kort sendt til meg i posten helt gratis, så fikk jeg handla med en gang.

  2. Kortet ble kjøpt den 19. Desember i følge kvitteringen.

    Jeg har 1000 kroner på kortet, sjekka nå nettopp.

     

    Jeg får ikke lagt in kortet på følgene ting: Paypal, playstation store.

    Jeg får lagt inn kortet på: Amazon.

     

    Jeg vil helst ha kortet inn på paypapl (noe som funker ifølge google), gidder ikke handle på Amazon. Spill + frakt 25 dollar? La oss legge til 30 dollar i tax..

     

    Vil helst handle på ebay, men det meste der krever PP.

     

     

    Jeg har lagt til spendon sin adresse, navn "SPENDON GAVEKORT" men ingenting funker. Like før jeg kaster kortet, er nesten ikke verdt det.

  3. Det beste rådet jeg kan gi noen som skal kjøre i trafikken, uavhengig av om det er vanlig kjøring, oppkjøring eller øvelseskjøring er ta det med ro. Ikke ha dårlig tid. Kjør heller litt for sakte i usikre situasjoner, enn å prøve å manøvrere deg gjennom det raskt.

     

    Er du i en rundkjøring? Det gjør ingenting om du kjører 20km/t gjennom den fremfor 30km/t. Noen ganger kan det være korrekt å ligge i 10 også. Hold avstand til de forran, og ikke mas. Kjør i et tempo som gjør at du har så mye kontroll som mulig, samtidig som trafikkflyten oppretholdes.

     

    Gjør det du kan for å ikke stresse, og ikke prøv å kom først frem. Du sparer så lite, og kan tape så mye.

    Leste litt sent, MEN JEG FIKK LAPPEN! HYPE!

    • Liker 2
  4. Jeg har allerede strøket 2 ganger, men jeg føler meg mye tryggere denne gangen. Hvis folk kan skrive hva de strøk på eller gjorde feil på oppkjøringen så blir jeg veldig glad!

     

    Første gang så strøk jeg siden jeg kjørte litt for raskt ved i en gå gate (kjørte ca 30 km/t) + jeg kjørte inn på enveiskjøring sted.

     

    Andre gang så var det bare at jeg tok noen smale luker i rundkjøringen, bilen måtte ikke bremse eller kjøre saktere, men sensor likte ikke det.

     

    Jeg gjør ingen feil på bane kjøringen, gjør det alltid 100%.

  5. Hallo, jeg hadde oppkjøring den 29. Juli, men jeg har sjekket på vegvesenet om det er noe litt nærmere, fant ikke noe i går, men jeg fant noe den 27. Juni i dag.

    Jeg har den siste obligatoriske timen (lang kjøring) den 26. Juni. Går dette fint eller må jeg finne noe nytt?

    Bare lurte på om det må være et lite mellomrom mellom den siste obligatoriske timen og oppkjøringen

  6. Har du tatt førerprøven på bane enda? Den er obligatorisk å ha før oppkjøring i trafikk, det er kjøregårdsøvelsene som det ble snakket om lenger oppi her: Til meg var det 60 km/t og brems ned raskest mulig, unnamanøver i 50 km/t, kjøre sving der du holder minst 30 km/t i utgangen, brems i sving og krypkjøring rundt en løype med kjegler.

     

    Men kanskje det er annerledes i Trøndelag enn andre deler av landet? Egentlig skulle jeg ta førerprøven før jeg skulle fortsette med kjøretimene i trafikk, for å ha de grunnleggende ferdighetene for å takle forskjellige situasjoner som kan oppstå. Men jeg tok den rett før oppkjøring i trafikk pga. lang kø. Hvor er det du kjører opp?

    Ja, er ferdig med den.

     

    Tok teorien i dag, besto med 6 feil :O, mangler trinn 4 og oppkjøring nå.

  7. Kom deg til kjøreskole asap.

    Oppkjøringen det ofte er lang kø på avhengig av by. Var sånn 5 mnd i lillestrøm så kjøreskolen satte mc på henger og tok med 4 elever til hamar^^

    Jeg er villig til å bruke X timer på å komme meg til en annen by hvis det er nødvendig for at jeg skal kunne få lappen raskere.

    Jeg er veldig selvsikker på at kommer til å naile oppkjøringen.

     

    Jeg tar også teori prøven i morgen, ganske selvsikker på den også nå som jeg får 40/40 riktig 100% av gangene jeg tar den på ilearn.no & prove.no

  8. Har du øvd på oppkjøringstingene? Da jeg tok måtte jeg kjøre slalom , kjøre i 80 og bremse best mulig hvor sensor så på x meter ol. Pluss bruke x min på å kjøre i 8tall inni en liten rute.

    Ja, har øvd på alle 4. Det er 50 km/h her da.

     

    Jeg nailer alle 4 nå, øver sammen med en venn, vi har vel brukt sånn 6 timer på en parkerings plass + sånn ca 4 timer med kjøre skolen.

     

    Så har jeg kjørt litt over 20 timer med faren min i trafikk, så jeg føler meg gaaaanske klar.

  9.  

    Fra vegvesenet:

     

    Før du kan gå opp til praktisk prøve (oppkjøring), må:

    • all obligatorisk opplæring være fullført og registrert
    • vandelen din må være i orden
    • eventuell helseattest være levert
    • du ha bestått teoriprøven
    • ha med deg akseptabel legitimasjon
    • gebyr være betalt
    Litt avhengig av hvilke trafikkontor du tenker bruke så er det ikke sikkert de har ledig time for førerprøve med en gang. Tidligste jeg fikk for klasse A var to måneder frem i tid.

     

    To måneder? :O

     

    Hvis jeg bestiller nå for klasse A1, hvor lang tid må jeg da ca. vente?

  10. Sorry Bjerknez, ikke meningen å stalke deg i dag, bare tilfeldig at du også svarer i tråder jeg også vil bidra med. :tease:

     

    TS, har du søkt om førerkortet da? Du kan gjøre det elektronisk og vil da også ha mulighet til å bestille oppkjøring selv. Trafikkskolen trenger da bare å sende dokumentasjon på at du har fullført det obligatoriske.

     

    Holder selv med A-lappen og hadde først bestilt oppkjøring til 19. mai, men det ble for optimistisk, så utsatte den til 10. juni. :p

     

    Du bør være rask med søkingen da, aller meste er fylt opp allerede, men hender jo det blir avlysninger. Kan tipse om å bestille time om dagen, så slipper du all rushen.

    Har allerede søkt og fått tillatelse til førekort. Har hatt sikkerhets kurs, trafik.grunnkurs, tror at jeg bare mangler lang kjøring nå.

     

    Litt irriterende for min del at de skal ha meg til å gjøre masse ekstra bare fordi de vil tjene litt ekstra.

  11. Hallo, jeg skal ta teori prøven neste uke, så jeg lurte på om jeg kan kjøre opp rett etter.

     

    Jeg har øvelseskjørt med faren min litt over 30 timer, ca 2 timer vær dag siden begynnelsen av April.

     

    Jeg har tatt det obligatoriske sikkerhets kurset for lett-mc + 2 kjøretimer på trafikk skolen, men jeg var ikke helt sikker på om de sa at jeg måtte ha noe tillatelse av dem før jeg kunne kjøre opp.

     

    Faren min sier at jeg er klar til å kjøre opp. Han har også hatt tung lappen i over 30 år.

  12. Jeg har fullført trafikalt grunnkurs, har tillatelse til å ta teori (Søkte for 1 måned siden på vegvesen.no)

     

     

    Så langt så har jeg tatt TG & fått tillatelse fra vegvesen.

     

     

    Jeg har kjørt MC i flere år på hytten sammen med faren min, så jeg er veldig selvsikker på at jeg kan kjøre opp uten et eneste problem.

    Har en MC i garasjen som bare venter på meg.

     

    Så hvor mange uker/måneder tar det før jeg har lappen?

×
×
  • Opprett ny...