Gå til innhold

Annipanni

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Annipanni

  1. Det er off topic, men kan du fylle inn litt mer info om hvorfor de ikke har stekeovn? Er ikke maten der stekebasert, har de noe tilsvarende, ...? Bare nysgjerrig

    For det første har de ikke plass, og jeg tror heller ikke de har bruk for den. De har jo komfyr, og enten dampkoker maten på den, eller steker/friterer. De bruker utrolig mye olje!

  2. Taco? :D

     

    Ellers er de jo glade i sjømat, hva med noe fisk eller skalldyr tilberedt på norsk vis?

    Risgrøt eller lapskaus?

    Taco går ann, det var smart! 

     

    Jeg har tenkt litt på laks, så jeg kan kanskje finne en god måte å tilberede det på:)

     

    Jeg tok med en pose med risgrøt fra Norge som de skal få smake på en gang i fremtiden. Problemet er at vi er så mange at det ikke er nok grøt til å spise det til middag. De spiser så sinnsykt mye her, fordi de bare spiser 3 ganger om dagen.

  3. Jeg er for tiden på utveksling i Hong Kong, og har påtatt meg å lage middag til vertsfamilien min i morgen.Problemet er at jeg ikke har peiling på hva jeg skal lage! Jeg tenkte noe som er litt typisk norsk/europeisk, og uten ris. Familien har to små barn, så maten må være litt barnevennlig. Det må være mulig å lage retten uten stekeovn, siden de ikke har det. Sist, men ikke minst må det være mulig å få tak i ingrediensene her. 

     

    Er det noen som har forslag/anbefalinger?:)

  4. Har du eller noen du kjenner sprøyteskrekk eller nålskrekk? hvorfor har du det? hvordan føles det når du ser/får en sprøyte?

     

    Skriver et kåseri om sprøyteskrekk som skoleoppgave, og har fått beskjed om å gjøre det så crazy som mulig, så gjerne kom med noen forslag:)

  5.  

    Har noen erfaring med utveksling?

     

    Organisasjoner

    Opplevelser

    Positivt/negativt

     

    Har veldig lyst til å dra til USA neste år, anbefaler dere det?:-)

    Hvorfor har du lyst å dra til USA?
    fordi jeg vil bo i USA et år:-) og fordi jeg vil lære meg amerikansk bedre
  6. Jeg er ikke en asiatisk jente

     

    Finner ikke opp det her, sier at jeg ser det ofte, trenger ikke å kalle det for bullshit bare fordi du ikke ser det.

     

    Ser ikke asiatiske jenter ung ut veldig lenge, eller er det bare bullshit jeg finner opp igjen?

  7.  

    Jeg er en gutt , er 178,5 cm høy, 179,5 cm med sko, men føler det er veldig vanskelig å sjekke opp jenter som er 175-177 , fordi de kryr av høye gutter 1,83- 1.88 hvorfor skulle de valgt meg da. Jeg ser bra ut, er kjekk men jeg har endelig Innset at høyden har mest sannsynlig mye å si. Er det sånn jenter?

     

    Anonymous poster hash: 87b11...c57

  8. Hei:)

     

    Er ei jente på 173 cm, 15 år, og føler meg alt for høy noen ganger. Alle kommenterer høyden min hele tiden, og det går ganske mye innpå meg. Tror det er fordi alle rundt meg på er så lave.. Hva synes dere? For høyt, lavt eller passe?:-)

×
×
  • Opprett ny...