Gå til innhold

Kyrandian

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kyrandian

  1. Synes spillet ser ut til å ose av sjarm, og ser veldig flott ut. Sånt type spill som virker direkte avslappene og koselig å spille, som i de gamle adventure dager. Gleder meg! Uansett, ingen tvil om at planleggingen har vært alt for dårlig. Det er skuffende og det er synd for Kickstarters rykte.

     

    Personlig er jeg en av de som storkoser meg så mye med 2P-dokumentarene at jeg allerede synes jeg har fått noe som er verd penga jeg spyttet inn.

  2. Westwood var min favorittutvikler en gang i tiden, så jeg syntes det var veldig spennende når Petroglyph ble dannet. Dessverre har ikke Petroglyph klart å lage noe som helst som har interessert meg. I dag bryr jeg meg knapt om de.

    Star Wars spillet var faktisk litt kult, men der ga jeg Petroglyph litt mer "slack" siden det vare deres første prosjekt. Men ellers synes jeg spillene deres vært totalt blottet for sjarm og skikkelig håndtverk. I sterk kontrast til hva man forventet fra Westwod. Skuffende med andre ord.

    Har gitt bort litt for mye penger egentlig på Kickstarter i det siste, men akkurat her føler jeg ikke for å gi en krone, det så rett og slett kjedelig ut synes jeg.

  3. Jeg har jo ikke spilt The Walking dead, så jeg vet egentlig noe om det bortsett fra at det har høstet jevnt over mye lovord.

    Så det kan godt hende du har helt rett om at jeg kanskje er for optimistisk til spillet.

     

    Synes forøvrig det er rart å kritisere et lite studio som Telltale for gjenbruk av lokasjoner og karakter, og så i tillegg tro at du kommer til å like Walking Dead, som er selve definisjonen på gjenbruk, og det har absolutt ingen gåter.

  4. Er stor MI-fan, og startet også med enern i sin tid, og jeg synes Tales var ræva. Skal sies jeg ikke klarte å gidde å spiller ferdig episode en engang. Fordi spillet var rett og slett så blottet for stemningen og føltes alt for billigt med tydelig gjenbruk av 3D-figurer osv.

    Likte ikke Monkey fire heller noe særlig, men den var bedre enn Tale den også.

     

    Jeg har ikke fått spilt The Walking Dead enda, og jeg har tro på at det blir første spillet fra Telltale jeg blir å kose meg med. Har heller ikke prøvd Jurrasic Park, men alt det andre de har kommet har jeg gitt en sjanse, og min dom er at det dessverre er stemningsløse greier med for tydelig billigt gjenbruk som gir et samlebåndspreg over det hele.

     

    • Liker 1
  5. Selv så bruker jeg hovedsakelig Google+ sin Hangout når jeg og mine kontakter skal video-kommunisere flere på en gang. Etter min mening er det den beste løsningen jeg har brukt. Simpel og fin.

    For tiden tar jeg faktisk et online kurs, der foredrager sitter i Los Angeles. Da bruker vi Hangout for gjennomganger osv. Vi er ca 10 stykker som har videoer gående der, og jeg ble overrasket over hvor "smooth" det går. Det er også kjekt at vi lett kan dele skjermene våre, for å forklare ting visuelt.

     

    En skjelden gang hender det jeg bruker Skype eller MSN for å video-kommunisere med de som ikke har G+.

  6. Jeg har brukt MSE fra første stund, den gang byttet jeg fra NOD32. For meg var MSE nærmest kjærlighet ved første blikk, i den grad man kan si det om et antivirusprogram. I hvert fall, den var alt det som jeg tidligere hadde syntes at et virusprogram burde vært.

     

     

    Det triste er at de fleste jeg har anbefalt MSE til i disse år har ikke gitt det en sjanse en gang.

    I en klasseromssituasjon for ikke lenge siden var en lærer som sporte oss elever om vi hadde noen anbefalinger til antivir for hans undervisnings-pc. For han opplevde programmet som han allerede brukte som "masete". Jeg foreslo MSE, og jeg overdriver ikke, det var som om alle snudde seg mot meg med måpede munner. Flere av de nærmest roper spørrende ut "MICROSOFT?!?!?".

    Endte jo da med at læreren la inn Avast. Det skjønner jeg forsåvidt at han gjorde, for jeg var den eneste i klasserommet som foreslo MSE. Som etter reaksjonene å dømme måtte vært det dummeste man kunne bruke.

     

     

    • Liker 1
  7. Hm, kan ikke si jeg synes dette var så smart markedsføring.

    For de potensielle kundene som nå heller blir å velge å sitte på gjerdet til neste, blir kanskje ikke å kjøpe den likevel for da har det kanskje kommet andre mer fristende brett på markedet som Ipad3 osv.

     

     

    Kjipt at Asus nå lanserer en bedre Prime:

     

    http://www.dinside.no/886885/transformer-prime-oppgraderes

     

    Kjipt for de som allerede har kjøpt/bestilt den gamle med dårligere spesifikasjoner.

  8. Brukte Spotify før, men siden jeg ikke har Facebook kan jeg nå ikke bruke Spotify. Veldig synd siden jeg likte tjenesten. Nå går det mest i Groveshark og Usenet.

     

    Hva i alle.. dette kravet om Facebook har jeg faktisk ikke fått med meg. Er jo latterlig. Selv har jeg aldri hatt Facebook, men Spotify har jeg brukt hele veien. Er i dag betalende medlem. Jeg hadde nok aldri stiftet bekjentskap med Spotify om kravet hadde vært en Facebook-konto den gangen jeg registrerte meg.

  9. Jeg er enig i at å bli adlet av en dronning i dag egentlig bare er flåsete.

    Men om denne mannen faktisk er den som skal ha all ære for Apple sitt populære design de siste ti årene så fortjener han en aldri så liten hedring må jeg si.

     

    Men etter å ha eid noen epleprodukter opp igjennom så har jeg kommet frem til at det eneste jeg virkelig liker med Apple er det fysiske designet og at man får solgt brukte produkter til usedvanlige høye priser enn det som er vanlig for brukt datautstyr.

  10. Svarer på mitt eget innlegg her siden jeg har testet en del ting siden sist.

    Jeg har nå for sikkerhets skyld testet Transformeren min med to forskjellige HDMI-kabler, og resultatet er uansett det grøtete for store bildet.

     

    Jeg har også testet Transformern min på to andre TV'er på en elkjøp butikk, men resultatet var dessverre akkurat det samme. Bildet er avskjært på eksakt samme sted på alle tre tv'ene jeg nå har testet på. Ingen av tv'ene har hatt noen justeringsmuligheter som kunne være til hjelp. Men alle tv'ene gir beskjed om at de mottar et signal på 720p.

     

    Jeg har googlet mye på dette problemet, og jeg har ikke funnet noen andre som egentlig har det.

     

    Kan jeg være uheldig at det er noe spesielt feil med akkurat min Transformer tro..

    Verd å nevne at jeg så klart har siste firmware.

     

    Er det mange her som får helt fint og komplett bilde via hdmi?

     

     

    Jeg har et problem med min Transformer når den er koblet til min TV, nemlig at bildet er for oppskalert. Så jeg mister mye av kantene og bildekvaliteten er ellers helt grusomt pixlete grunnet oppskalering.

     

    Det er en Sony 46KDL-D3000 TV, og jeg har aldri opplevd problemer med den før når det gjelder å koble til HDMI-utstyr. Jeg har gått igjennom alt som er av bilde og HDMI-innstillinger på den uten noe hell.

     

    Så jeg lurer på om det er noen andre her som tilfeldigvis har koblet sin Transformer til D3000-serien? Eller som har noen tips.

     

    Kan det være noe med selve kabelen? Jeg bruker denne kabelen; http://www.dealextreme.com/p/gold-plated-mini-hdmi-male-to-hdmi-male-v1-4-adapter-cable-174cm-length-71868

     

    På forhånd takk for eventuelle svar.

  11. For meg var Trine 1 kanskje det mest underholdende spillet som kom ut det året. Så jeg gleder meg til Trine 2.

    Vet noen om man får med soundtracket på den utgaven man kjøper fra Steam? Soundtracket må jeg ha, men jeg blir ikke å kjøpe den fysiske utgaven av spillet, siden det er årevis siden jeg kvittet meg med dvd/cd-rom. Soundtracket til enern kjøpte jeg fra komponistens hjemmeside, anbefales, man får laste det ned både i mp3 og flac.

    Hvis man ikke får med soundtracket på den som er på Steam, så blir det nok fort mye dyrere å ikke kjøpe den fysiske collectors edition, siden soundtracket alene kostet over nærmere 150kr når jeg kjøpte det til enern.

  12. Jeg har et problem med min Transformer når den er koblet til min TV, nemlig at bildet er for oppskalert. Så jeg mister mye av kantene og bildekvaliteten er ellers helt grusomt pixlete grunnet oppskalering.

     

    Det er en Sony 46KDL-D3000 TV, og jeg har aldri opplevd problemer med den før når det gjelder å koble til HDMI-utstyr. Jeg har gått igjennom alt som er av bilde og HDMI-innstillinger på den uten noe hell.

     

    Så jeg lurer på om det er noen andre her som tilfeldigvis har koblet sin Transformer til D3000-serien? Eller som har noen tips.

     

    Kan det være noe med selve kabelen? Jeg bruker denne kabelen; http://www.dealextreme.com/p/gold-plated-mini-hdmi-male-to-hdmi-male-v1-4-adapter-cable-174cm-length-71868

     

    På forhånd takk for eventuelle svar.

  13. Selv har jeg et Asus Transformer, og er godt fornøyd så langt, men jeg tror sjansen er stor for at jeg hopper over til et Win8-brett straks det kommer ut noen fristende produkter.

     

    Jeg savner også å ha et fullverdig OS. Android er for så vidt åpent og greit, men det er ofte man merker at man ikke har noen fullverdig erstatter for en enkel laptop, og det er egentlig det jeg ønsker.

     

    Jeg savner også usb-port på disse brettene, så håper at Win8-brettene vil komme med noe slikt.

  14. Jeg har nå lagt inn oppdateringen til 3.2 manuelt.

    Jeg lurte på om noen kunne fortelle meg hva det står hos dere under Kernel Version og Build Number?

     

    Bare lurer, siden dette er andre gangen jeg har måtte oppdatere manuelt, det får meg til å lure på om filene jeg henter fra Asus egentlig er de jeg skal ha. Jeg henter nemlig US-utgaven, da jeg ikke helt kan se at noen av de andre de tilbyr skulle være mer tilpasset for oss i Norge.

     

    Hos meg står det nå:

     

    Kernel version:

    2.6.36.3

    android@mercury#1

     

    Build Number:

    HTJ85B.US_epad-8.6.5.6-20110726

  15. Hm.. merkelig dette med at noen av oss sliter med å få oppdatert tableten vår. Min tablet klarte aldri å oppdage oppdateringen til 3.1, så jeg måtte hente den ned å legge inn manuelt. Virker som det blir det samme nå med 3.2. Er jo en stund siden 3.2 kom etter som jeg kan se, men min tablet gir meg bare beskjed om at det ikke er noen nyere oppdateringen enn eksisterende 3.1..

  16. Er heller ikke særlig imponert når det gjelder video-avspilling..

    Personlig synes jeg kanskje Vitalplayer er den som flyter best. Av det jeg har prøvd.

     

    Tipper at per i dag er det ingen av disse videospillerne som benytter seg av begge kjernene?

    Nå AVPlayer for Ipad fikk en oppdatering som gjorde at den tok i bruk begge kjernene, spiller den nå 720 filmer temmelig fint.

×
×
  • Opprett ny...