Gå til innhold

Tommy Angelo

Medlemmer
  • Innlegg

    738
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tommy Angelo

  1. Det virker ikke som man får frem dashbord med nyeste Maps uten å følge en rute, ihvertfall gjøres det ikke på samme måte som før. Det gjelder endel andre funksjoner også.

     

     

    Vet ikke så mye hvordan det var før men på min er det bare å trykke valg-dashboard. Trenger ikke ha noen rute inne for å få det frem. Jeg har riktignok navi utgaven, mulig det er forskjell

  2. "De er franske" i følge de selv. Dette har vært en årelang kangel med norske forbruksmyndigheter. Hendvender seg til norske kunder på en norsk siden med norsk språk norsk tlfnr til kundeservice osv gjør at de skal følge norske lover,mener man her på berget. Pixmania nekter for harde livet og har sluppet unna med det så langt.

  3. Joda de er bra på pris det kan ingen fra de. Problemet er at de er så utrolig dårlige på alt annet. Har handlet litt der men jevne mellomrom og så lenge tingene du kjøper virker er alt ok. Har holdt på nå i snart 2 mnd med en dvd spiller som ikke leser plater lenger og kommer aldri til å sette mine tastetrykk i den sjappa noe mer. Uansett hvor billig det er. Kun 2 år garanti er greit nok,det var jeg klar over. Hvis du ikke kjøper forsikring på varene dine, stiller de ikke opp en eneste cm for deg som kunde. Stor takk til Philips som stilte opp da pixmania sviktet fullstendig enda de skriver på sidene sine at reklamasjoner på varer som er mellom ett og to år skal gå til dem.

  4. Jeg har gjort det enkelt for meg selv og sperret for all datatrafikk i utlandet.

    Rett og slett for å slippe å tenke på hva som må skrus av og hvilke programer som kobler seg opp. Regner med det er flere enn Netcom som tilbyr dette.

     

    1000 x 2,5kr øddelegger de fleste budskjetter. Man må jo se på det som svindel å kreve 2,5 for en oppkobling når de vet at de fleste mobiler har software som kobler seg opp hele tiden. Synd at noen land/opperatører ser på turister som vandrende pengemaskiner.

  5. Jeg har ca 600 mail på telefonen mest fordi jeg aldri gidder å slette dem etter som de tikker inn .

    Bruker scrollebaren til jeg er i nærheten av der jeg skal og holder så fingeren nesten på toppen eller nesten bunnen av skjermen. Da er tempoet litt roliger og man kan stoppe på omtrent på millimetern der man skal

  6. En gang i blandt, ca en gang i døgnet, detter minnekortet ut av systemet når jeg åpner en sms. "Ikke tilgang til minne, meldingene lagres på C:Telefonminne"

    Problemet er ikke at sms lagers på C:, de er så små likevel, men mail postkassa forsvinner i samme slengen.

    Kan bare gå rett til innstiller og velge E: så er alt ok i ca ett døgn igjen.

    Har også prøvd å gå inn på minnekortet via utforskeren rett etter nevnte feilmelding, det går helt fint.

    Programvareversjon v 31.0.008 (24/8-09)

    Egendefinert versjon 31.0.008.C04.01 (24/8-09)

    Jeg har navigasjonsutgaven 3 dager gammel i skrivende stund.

     

     

     

    Mulig dette har vært tatt opp før, men fant ingenting når jeg søkte, og tråden er like lang som telefonen min er gammel så jeg orket ikke lese igjennom først :-)

  7. Har ikke noe erfaring med sjøkart men har en colorado med topografiskekart. Mener å ha lest att sjøkartene registreres men er ikke sikker. Uansett img. filer må monteres/brennes i feks daemon eller Nero. Se om ikke .img filen innholder mapper du kan overføre

    På topo kartene heter mappene "FAM_1369" osv. en mappe for hvert område.

×
×
  • Opprett ny...