Gå til innhold

Savi0n

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Savi0n

  1. Forrige uke merket jeg at noen hadde kastet masse tobakk utfør inngangsdøra våres her i Tromsø, uten å tenke noe særlig over det ble dette ryddet opp.

     

    Idag, jeg skulle ut å hente posten , da ser jeg en stor menneskebæsj rett utfor inngangsdøra? Helt utrulig, har ikke ord!

    Vet ikke om jeg skal anmelde saken eller om jeg skal sette opp et overvåknings camera! alt jeg kan si nå i farten er at personen mest sannsynlig har spist mais de siste 16timene. Har selvfølgelig nok en gang ryddet opp utfor døra, men tydeligvis er det en psykopat på avveie.

     

    Noen som har noen råd ? :p

  2. Kjære deg! jeg gikk ut av videregående ifjor , jeg var ikke jomfru gjennom videregående men. Det du sier her skal du ikke bry deg om, kjenner så ufattelig mange av mine nærmeste venner, populære gutter,osv som var jomfru helt til de gikk ut av videregående. Og at noen har feid over 4-40 jenter i løpet av ungdomskolen og 1 året vgs er løgn, om det er sant, er det bare tja, ekkelt. Vær heller stolt over at du ikke har "feid" over ei random jente på fest eller hvor det enn måtte være. Tror også du skal vente til det er noen spesielle, ikke forhast deg, er ingenting å forhaste seg til. De prøve å hjelpe deg? det er vanlig, jeg har vært sånn selv, men alltid ment det som tull. Det var da bestevennen min, men somsagt bare tull og kanskje for å virke litt ovenpå. Ikke tenk mer på det her, neste gang de skal hjelpe deg , ikke bli sur, bare spøk med:) Din gang kommer, og da kommer mest sannsynlig jenta du er med til å tenke, dette er en ordentlig fyr:)

  3. Jeg gikk her om dagen igjennom mye småting på loftet og fant en boks som jeg har fått av en avdød onkel. Det som var litt artig var at jeg fant fram masse flotte steiner og fossiler. Fossiler jeg vet han har funnet på svalbard og rundt om i norden. Han har seilt mye på antarktis og rundt hele verden.

     

    Noen steiner er dinosaur fosiiler mens noen ser det ut som masse kinesiske tegn, skjell og masse forskjellige jeg egentlig ikke vet hva er.

     

    Satt å lurte på om jeg kunne selge noe av dette på ebay? må da finne mange fanatikere der ute?

    Noen som vet hva man kan få for slikt evt , ja noen som har hatt lignende erfaringer?

  4. Kjører dette oppsettet:

     

     

    Intel core duo 3ghz E6850

    8800 GTX

    2gb DDR pro c4 6400 ram

    p5DH++ MB

     

     

    Jeg kjører beste grafikk på Call of duty.. det går fint å spille spillet, ingen problem.. Men av ren nysgjerrighet så skulle jeg se hva jeg kjørte i FPS, kjørte full FPS men når det skjedde ting så gikk han ned til 60 i enkelte situasjoner.. Skal dete skje?

    Skal jeg ikke med dette oppsette kjøre bedre, stabilt 91 fps (størte i cod).. Noen meninger?

  5. Kommer bare opp at this update dont match to your system eller noe i den duren, og ja, jeg valgte 64bit og ja jeg har det

     

    Du tenker nå på de oppdateringene du lastet ned ifra Microsoft til skjermkortet?

     

    Den meldingen tyder bare på at du hadde disse installert ifra før=)

     

    Du har lastet ned alt ifra Windows update?

     

    ja har renska Windows update

  6. Men hva med svart skjermen ved oppstart som jeg har, som jeg må bare koble ut skjerm kabeln ut opg inn for å få bilde igjen.

     

    Om jeg forstår deg rett, skjer ikke dette før etter at du har installert driverne til skjermkortet?

     

    Det er denne driveren du bruker?

     

    Du bør å laste ned disse, pass på at du laster ned til 64bit.

     

    Last også ned alt ifra Windows Update, trenger seff ikke laste ned språkpakkene=)

     

     

    Kommer bare opp at this update dont match to your system eller noe i den duren, og ja, jeg valgte 64bit og ja jeg har det

  7. Sikker på at du laster ned riktige drivere? Kan også gå inn på hjemmesiden til spillet og se om det er noen nye patcher eller updates til spillet der. Oppdatere BIOS bare for sikkerhets skyld kan du også gjøre. ASUS kort kommer ofte med veldig umodne BIOSer. Ellers vet jeg ikke helt. Installere vista på nytt...?

     

     

    Har installert vista på nytt, har oppdatert BIOS, har ikke oppdatert spillet pga ser faktisk ingen grunn til at det skal han noen betydning... :(

     

     

    heelp me

     

    Vel, du kan jo begynne med å laste ned alle oppdateringene ifra Windows Update og se om det fins noen patcher til spillet-

     

     

    Men hva med svart skjermen ved oppstart som jeg har, som jeg må bare koble ut skjerm kabeln ut opg inn for å få bilde igjen.

  8. Sikker på at du laster ned riktige drivere? Kan også gå inn på hjemmesiden til spillet og se om det er noen nye patcher eller updates til spillet der. Oppdatere BIOS bare for sikkerhets skyld kan du også gjøre. ASUS kort kommer ofte med veldig umodne BIOSer. Ellers vet jeg ikke helt. Installere vista på nytt...?

     

     

    Har installert vista på nytt, har oppdatert BIOS, har ikke oppdatert spillet pga ser faktisk ingen grunn til at det skal han noen betydning... :(

     

     

    heelp me

×
×
  • Opprett ny...