Gå til innhold

FifaGuru

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FifaGuru

  1. <-- dont mind my nick, fra da jeg spilte altfor mye Fifa ;)

     

    Men, synes CT_Raid diskusjonen her er veldig interessant.. Fler her sier at de irriterer seg grønne over at det tar lang tid å rebuffe/gjøre seg klar til neste forsøk etter en wipe osv... Det er bl.a. dette CT_RaidAssist can hjelpe til med, enklere oversikt over hvem som har buffs. CT_RaidAssist har også en mengde andre funksjoner som er nyttige når man skal koordinere 40 personer, jeg nevner; readychecks, sjekke durability til raidet, sjekke resistance gear, sjekke om folk har med seg nødvendig utstyr.. and the list may go on....

     

    Jeg er GM i en guild som for tiden wiper på ragnaros (MC er kanskje ikke "end-game" lenger (nå som BWL og AQ er her)) og irriterer meg grønn over de som ikke klarer å laste ned og "installere" en addon som gjør det _mye_ lettere å lede et raid, samtidig som man kan forsikre seg om at alle har x antall av ting (potions, vann til runes i MC osv.) de trenger for bossene.

     

    Blizzard har vel også mer eller mindre innrømmet å gi med for lite støtte til 40mann raids, såvidt jeg vet (husker ikke hvor jeg leste/hørte det) så er Blizzard med å utvikle neste store versjon av CT_RAID og skal implementere det i en senere WoW klient... Og siste kommentar; dersom Blizzard ikke likte CT_Bossmod (som dinger hver gang en boss gjør noen spesielle angrep) ville de nerfa den på samme måte som CT_RaidAssists mana conserve ble i siste patch.

     

    Over og ut :)

  2. En kunde for Blizzard er i følge pressemeldingen blant annet de som har betalt abonnementsavgift, et forhåndsbetalt spillekort eller en som har kjøpt spillet med en måned gratis spilletid. Hvor mange abonnenter, eller aktive brukere World of Warcraft har fremgår ikke i pressemeldingen.

     

    Kan hende jeg tar helt feil, men dette kan jo tolkes som at hvert spillekort telles som en abonnent, og som isåfall gir et helt feil bilde, noe det sikkert gir uansett.

    5318275[/snapback]

     

    Du tar selvfølgelig feil. En kunde er en som har kjøpt et spillekort, altså er ikke et spillekort en kunde, men personen som har kjøpt det er en kunde, og spillekortet brukes på samme kontoen hver gang han kjøper et nytt spillekort.

    5318387[/snapback]

     

    Men den personen som kjøper spillekort har vel også kjøpt spillet i sin tid... aner vi smør på flesk her? :hmm:

  3. blodtann på godt norsk  ;)

    Blåtann på godt norsk.

     

    Tilbake til topic:

     

    IBM X31 er en veldig god maskin, det finnes alternativer i ultraportabel klassen, men om disse har like god byggekvalitet er jeg veldig usikker på. Det er en grunn til at IBM sin X31 veier 200-300 gram mer enn konkurrentene. 1,6 kg er uansett ikke en høy vekt :)

     

    Dell har X300 (VELDIG høy plastikkfaktor).

    Fujitsu-Siemens har en ultraportabel, husker ikke modellnr.

    Fujitsu-Siemens S6120?

  4. Sony selger ikke pc'ene sine i butikk i norge tror jeg. Kan kjøpe dem på nett fra www.sony.com tror jeg.. noen som kan bekrefte/avkrefte dette?

     

    Kjøpte selv en Fujitsu-Siemens S6120 denne uka... er ikke ultraportabel i ordets rette forstand - pga innebygget CD/DVD combo. Pentium M 1.6 GHz og 60 GB harddisk. Maskinen veier 1.8 kg med batteri og nevnte CD/DVD og batteritiden på 3.5 timer ca. Skjermen er forøvrig 13.3" noe som jeg trodde kanskje var litt lite, men det funker overraskende bra. Fullverdig tastatur og pekeplate. Maskinen har også WLAN og Bluetooth integrert så det er bare å finne nærmeste basestasjon/enhet og koble seg til :D

     

    Er det noe negativt å si om maskinen så langt, er det at CD/DVD'en bråker en del under bruk, i tillegg er det bare to stk USB porter. Sistnevnte kan jo ordnes med en USB-hub så det er ikke store problemet.

     

    Håper svaret mitt er til noe nytte ihvertfall :D

  5. ... tolker responsen dit hen at skjermstørrelser kankskje ikke har noe spesielt å si? ;) litt resons kunne jo vært fint... noen med erfaringer fra ultraportable pc'er fra før? kanskje noen som har noen alternativer, ultraportable eller ikke....

     

    søker råd, må kjøpes om kun kort tid...

     

    edit: skriveleif

  6. Hei

     

    Vurderer ny bærbar nå, og sikler litt på en ultraportabel en.... for å være mer nøyaktig fs s6120.

     

    Det jeg lurer på er om det er noen som har erfaring med ultraportable maskiner her? spesielt med tanke på skjerm er jeg noe skeptisk, men de er jo så søte.. :love:

     

    Hvordan går det å surfe på nett med så "liten" skjerm? s6120 har maks 1024*768 oppløsning - vil det være et problem?

     

    All hjelp mottas med takk...

     

    PS! Noen som har funnet noen gode tester av denne maskinen? finner ingen som er så veldig utfyllende akkurat... bortsett fra barbara sin da :D

  7. Hmm.. for det første: trodde Gamer.no-folket (les TST), her på forumet var imot ulovlig kopierte spill? Måtte gjette resultatet på CM Italia........ skuffende :ermm:

     

    for det andre: hvordan kan folk få vite cdkey ved bruk av dette programmet som nevnes (AIDA32)? Grunnen til at man spør etter en cdkey er vel at man har lyst å installere spillet, men ikke finner igjen manualen/lappen cdkey var skrevet på...

     

    Bare noen tanker...

  8. Fett spill... har spilt det siden onsdag... ødelagt mye av døgnrytmen min. Har ikke kommet meg opp så mange levels, men ser allerede at det er nok å ta seg til...

     

    Feks. er det noen som har begynt å bygge hus og greier...

     

    Løp og kjøp, eller bestill fra Play: 15£ - 170 NOK....

     

    Følger også med en mnd gratis spilling... liker man det ikke er det jo bare å slutte....

     

    Joth Bark, WIND

×
×
  • Opprett ny...