Gå til innhold

khj44

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av khj44

  1. For ei tid siden så dukket det opp en advarsel med det samme jeg startet opp " A problem has occured in Bitdefender Threat Scanner. A file containing error information has been created at C:\windows\TEMP\ (og så adressen hvor denne befinner seg)\Bitdefender Threat Scanner.dmp. You arestrongly encouraded to send the file to the developers of the application for further investigation of the error."

    Siden så har denne beskjeden dukket opp hver gang jeg starter opp PC.

    Ikke vet jeg hva dette betyr og ikke vet jeg hvor jeg skal sende denne informasjonen og ikke vet jeg hvordan jeg skal bli kvitt denne beskjeden. Jeg vet bare at PC funker normalt, ser det ut som.

    Er det noen som vet hva denne advarselen betyr og hva jeg skal/kan gjøre med det.

  2. Finnes det apper som viser eksterne nettverk og hvor de befinner seg slik at man kan se på et kart eller at man ser av signalstyrken på nettbrettet eller telefonen når man er ved et Wifi-punkt .

    Har nemlig kommet endel nye nettverk i mitt naboskap som ikke er identifiserbare og på noen står det "skjult nettverk". Og da blir jeg både mistenksom og nysgjerrig.

    På min gamle tlf så hadde jeg en sånn app, men det er mange år siden.

  3. Hei, har hatt ad-aware installert, og har det tydeligvis ennå, for den dukker opp med ujevne mellomrom, men er "unavailable".

    Men når jeg går inn i programoversikten for å avinstallere, finner jeg den ikke noen steder, så den har tydeligvis blitt slettet, men ikke fullstendig. Men har ikke installert "web companion", i alle fall ikke bevisst, men mulig den har fulgt med i hovedprogrammet. Men hva jeg gjør nå, for å kvitte meg med softvaren, vet jeg jammen ikke.

  4. Har installert wi-fi keeper, og der får jeg opp hvilke nettverk som er i nærheten og så nært at de oppfattes av min PC. Men det jeg vil, er å vite HVOR disse nettverkene befinner seg, om det er mulig. D v s det var i alle fall mulig på min forrige tlf, når jeg var ute og gikk tur, kunne jeg se hvor det fantes nettverk og hvilken status de hadde. På wi-fi keeper får jeg bare opp deres ip-adresse, ikke hvor de befinner seg. Og nei, jeg får ikke opp noen historikk, da jeg ikke har samme kontoen.

  5. I den senere tid har det dukket opp mange nettverk i nabolaget mitt,der jeg før iflg min PC bare var meg. Bl.a. er det en som defineres som "skjult nettverk" som er åpen, og noen andre som er sikret. Men mitt spørsmål er: finnes det noen mulighet til å finne ut hvor disse nettverkene befinner seg. Hadde en app på min forrige tlf som viste hvor, men kan ikke finne noe nå?

  6. Simen1, jeg har jo kontaktene på den gamle tlf, med navn, nummer, personlige data og SMS-meldinger. Bare å overføre kontaktopplysningene manuelt vil ta meg en hel kveld, minst, samt at det er utrolig kjedelig. Det er derfor at det er utviklet løsninger som gjør dette mer lettvint.

    Jeg kan ikke tro at du er seriøs, i så fall er din løsning langt tilbake i tid. Veldig langt.

    Forøvrig takk til alle som har sendt forslag til løsning, har ikke kommet i mål ennå, pga tidspress på andre saker

  7. Takk for svar,det som så enklest ut var kjetilkl sitt svar om å slå på synk av kontakter på begge tlf, men som jeg har presisert så er jeg amatør!! Og må ha det inn med teskje.

    Hvordan slår jeg på synk av kontakter. Finner ikke noe sånt i innstillinger. Er det gjennom Bluetooth, trådløst eller ---? Har fått paret dem med Bluetooth nå, men vet ikke om jeg kan komme videre?

     

    Frobe,glasset har fått sprekker,men kan betjene tlf med touch og får godt bilde på skjermen. Så grei ut artikkelen om overføring av kontakter,takk for den.

     

    Må snart legge inn de viktigste kontaktene nå, vil dette skape problemer for senere overføringer, slik at de blir vist dobbelt eller noe?

  8. Hvis kontaktene ligger på SIM-kortet så er alle navn begrenset til 8 tegn.

    Hadde du lagret kontaktene dine med både fornavn og fullt etternavn så ligger de i telefonminnet.

     

    Moderne smartmobiler har mulighet til å synkronisere kontakter i skyen (Google/Apple/Microsoft/Samsung), men det er mulig å velge vekk denne sikkerheten.

     

    Hva slags telefon hadde og har du?

     

     

    Moderne smartmobiler har mulighet til å synkronisere kontakter i skyen (Google/Apple/Microsoft/Samsung), men det er mulig

    å velge vekk denne sikkerheten.

    Hvis kontaktene ligger på SIM-kortet så er alle navn begrenset til 8 tegn.

    Hadde du lagret kontaktene dine med både fornavn og fullt etternavn så ligger de i telefonminnet.

     

    Moderne smartmobiler har mulighet til å synkronisere kontakter i skyen (Google/Apple/Microsoft/Samsung), men det er mulig å velge vekk denne sikkerheten.

    ---------------------------------------------

    Dette er en Huawei,og jeg har vel ikke noe lagret i skyen. Etter din forklaring så skjønner jeg at kontaktene ligger lagret på telefonminnet og da sikkert også teksttrådene, men da er fremdeles problemet hvordan overføre disse data på en eller annen måte.

  9. Knuste skjermen på min forrige mobil,så jeg anskaffet ny. Den nye måtte ha et mindre som-kort,så det fikk jeg fra Talkmore. Men det ble et problem,for jeg har veldig mange kontakter på min gamle telefon, (telefonen fungerer),som jeg på en enklest mulig måte ville ha overført til min nye tlf eller sim-kort,helst med tekst-trådene intakt. Hvordan kan jeg overføre disse? Har forsøkt med hjelp fra Talkmore,men ble dessverre ikke klokere av deres 2 korte svar. Er novise i dette så bør ha en detaljert fremgangsmåte,om mulig. Har forsøkt å pare de to tlf via Bluetooth,men fikk ikke tak i innholdet pga at SIM-kortet ikke var aktivt lenger på den gamle tlf. Noen som kan hjelpe?

  10. Kona kjøpte nettbrettet S. Galaxy Tab3Lite med 8 GB minne! Nå har hun problemer med at minnekapasiteten er oppbrukt. Har slettet en masse apper for å få frigjort plass, men merkelig nok så får hun nå etter kort tid beskjed om at nå er det nær fullt igjen. Hvordan kan hun finne ut hva som fyller opp minnet og ikke minst hvordan frigjøre plass?

    Kjøpte minnekort for å hjelpe på kapasiteten, men det er jo omtrent ingenting som kan flyttes over til dette m.kortet?

    Ville vært til Storfjell om noen kunne hjulpet oss med dette. Kjell

  11. Etter at jeg oppdaterte fra Windows 8.0til 8.1 og i den forbindelse måtte sette passord for å komme inn på maskinen (ettersom det er en personlig maskin til eget bruk hadde jeg ikke passord før dette) får jeg ikke slettet eldre programvare, da disse ikke vises i programoversikten til Windows eller Uninstaller.

    Programmene fungerer upåklagelig, men enkelte blir ikke brukt og skulle vært slettet for å frigjøre plass.

×
×
  • Opprett ny...