Gå til innhold

mthorsg

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mthorsg

  1. Hei!

     

    Jeg lurte på om det var noen som kunne hjelpe meg med en ting.

     

    Jeg skal installere Open Office på en Win 2k3 server, så skal andre maskiner kjøre programmet fra serveren. Er det noe spes. jeg må gjøre i den sammenheng, bortsett fra å lage en snarvei til programmet og dele det?

     

    Det som er problemet da, er at arbeidsstasjonene ikke kjenner igjen Open Office filene, fordi OO er jo ikke installert på arbeidsstasjonene.

     

    Håper på hjelp.

  2. Jeg satt og skjekket litt rundt om kring om hvilket kontantkort som er billigst. Og jeg fant ut at det er Mobyson. Jeg skjønner ikke helt hvordan det lar seg gjøre når de leier nett av netcom. Hva er det som gjør at Netcom tillater så lave priser fra Mobyson, når de leier nettet deres?

     

    Kontant prisen hos Mobyson:

    SMS: 44 øre

    Ringepris: 88 øre uansett hvor du ringer

    0,0008 kroner/kb ved bruk av GPRS.

     

    Dette er utrolig billig synes jeg!

  3. Men vær så snill, ikke legg til reklamer på denne sida. For det første har reklmen egentlig ikke noe å gjøre på en slik side og for det andre ødelegger reklamen hele sida :yes:

    Hvis jeg får en henvendelse om reklame på siden, så aksepterer jeg den.. Noe må gjøre at sida holder seg oppe. Har forresten lagt en reklame-knapp på fmnorge.no.... Den blir vel lagt ut i neste uke. Så da blir det spennende å se om jeg får mange besøkende derfra.

×
×
  • Opprett ny...