Gå til innhold

jzky

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jzky

  1.  

     

    Forstår ikke hvorfor man ikke får disse med termometer innebygd, da kunne jeg faktisk brukt de til å styre temperaturen på forskjellige tidspunkt på døgnet.

     

    Nå har jo de fleste ovner termostat i dag, du kan slå dem av og på når du måtte ønske. En annen ting er jo hvor mye du ville spare på å la ovnen jobbe for full guffe for å få opp igjen temperaturen.

    Jo, men hele poenget med disse sakene er jo at man ikke skal måtte gå å stille på ting selv flere ganger i døgnet. Jeg vil f.eks ha ca 16 grader om natten, men fra 0600 vil jeg ha 21 grader frem til 0900, og fra 15 og til 23. Bortsett fra i helgene.

     

    Jeg vil ikke bare ha ovnen av og på, er jo den faktiske temperaturen jeg bryr meg om.

     

    Hvor mye man sparer avhenger av boligen. Men husk at ovnen bruker ikke mer energi på å heve temperaturen fra f.eks 18 til 20 grader enn den bruker på å holde temperaturen på 20 grader, i sistnevnte tilfelle bruker den bare energien spredt utover hele natten. Og siden varmetapet er proporsjonalt med varmeforskjellen ute/inne, man mister altså raskere varme fra 20 til 19 enn fra 19 til 18, så koster det (litt) mer energi å holde temperaturen høy hele tiden vs å varme opp.

    Har ikke kjennskap til disse selv.. men virker å kunne gjøre slik du ønsker det.

    https://coop.no/sortiment/obs-bygg/varme-og-ventilasjon/elektrisk-oppvarming/mill-av800lwifi

  2. Hvordan er oppløsningen på stillbildene fra Gear 360 sammenlignet med Theta S? Da mener jeg ikke Mp, men hvor detaljerte bildene blir på samme utsnitt med samme avstand.

     

    Har Gear 360 timelaps eller noen andre kule moduser?

     

    The Mode section is more important. This is where you'll switch from still pictures to video, or to time lapse. Standard stuff. But there's also a "Video Looping" mode that will record for a predetermined time — either 5, 30, 60 minutes, or "Max." When that time's up, it'll erase the previous file and start recording again.

     

    http://m.androidcentral.com/samsung-gear-360-review

  3.  

    fordi det har ett ganske så bra kamera med mulighet for manuelle instillinger.

    ideolink

     

    Jeg synes iPhone leverte bedre video og bilder stort sett hele tiden. Low-light performance var bedre for Lumia, men selv om iPhone var dårligere her hadde Lumia deler der du kunne se den justere veldig på bildet. Store variasjoner og ganske forferdelige farger. Se på 0:36 til 0:44 f.eks. Se hvor mye fargetonen på veien justeres! Og etterpå på 0:50 og litt utover.

     

    Generelt veldig unaturlig fargetone på Lumia-bildene i denne videoen. iPhone sine er jo mye nærmere virkeligheten. Så greit at den slår iPhone i low-light, men den slå ikke Galaxy S7. Og LG tilbyr manuelle innstillinger. Greit at Lumia er bra, men de tok med de beste. Ikke de som var bare var bra.

     

    Forstår ikke helt hva som er greia med Lumia telefoner. Hvorfor skal de så mye bedre på bilde? Alle bruker Sony sensor. Sensoren i Galaxy S7 er en nyere og bedre Sony sensor enn den som er i Lumia. Lavt antall mp også, som hjelper på når det er lite lys. Samsung har jo vært best i en årrekke pga egenlaget bildebehandlingschip. Lumia har god kamera-app, og for folk som liker foto er den vel gjerne den beste. Likevel, LG tilbyr også slike innstillinger.

     

    ser at fargeballansen tullet på seg litt på den demo videoen, så der har microsoft noe å fikse, vist de ikke allerede har fikset dette (video fra desember 2015), selv er jeg fornøyd med bildekvaliteten i både dagslys og mørke. 

     

    Veldagt noen test bilder jeg selv har tatt håndhold - uredigert, bortsett fra størrelse. 

     

     

    25% av full størrelse

    WP_20160403_13_08_38_Rich_LI25prosent.jp

     

    100% crop

    WP_20160403_13_08_38_Rich_LI-CROP.jpg

     

    Kveldsmodus 25% størrelse, håndholdt.

    WP_20160203_18_24_10_Pro_LI25prosent.jpg

     

     

     

     

    Vil ikke påstå at det er det beste mobilkamera, men etter min mening så er det ett av de beste. Selv om telefonen har andre mangler, men det er ett annet tema ;)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...