Gå til innhold

torbx

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av torbx

  1. Hallå.

     

    Kjøpte et MSI 6600 GT 128. Satte det inn, startet maskinen, og fikk opp 640x480. Som ventet.

     

    Men la inn drivere. Lastet først ned fra nettet. Bildet er forferdelig! Hva skal jeg si, start-menyen er helt ødelagt, tray-ikonene har merkelige streker i seg...

     

    Ble ikke bedre med drivere fra CD.

     

    What to do?

     

    Spill fungerer helt greit da.

     

    Edit: skriveleif.

  2. Kjører akkurat det samme oppsettet, men må si at jeg har en del problemer med cpu'en..

    Hvordan da?

    Har dette skjemkortet her og sliter med at datan min restarter seg hvis cpu'en er på 166 fsb, så jeg må sette den helt ned til 100 fsb, så restarter ikke datan seg når jeg spiller osv.. Detter har ikke noe med varmen og gjøre fordi den ligger på ca 50 grader, sitter og lurer på om det er strømforsyningen..

    Jeg har nettopp kjøpt nytt kabinett med 350 w strømforsyning. Burde vel holde?

  3. Det vil nok gå bra, men CPU kan holde ytelsen tilbake en del. Fordelen er at siden CPU trolig blir flaskehalsen så kan du sikkert øke oppløsningen ganske mye uten at det har noe å si på ytelsen. Hvis du f.eks kjøper et GF6600GT så vil du sikkert kunne spille det med samme flyt på 1024x768 som på 1280x1024.

     

    Edit:

    CPUen er god for ca 55 FPS i Doom3 (i alle oppløsninger) mens 6600GT er god for ca 60 FPS i 1280x1024 og rundt 50 FPS i 1600x1200 med din CPU.

     

    CPUen din er god for ca 53 FPS i HL2, mens et 6600GT er god for ca 80FPS i 1280x1024, og ca 58 FPS på 1600x1200.

     

    Med andre ord så passer geforce 6600GT som hånd i hanske for å spille Doom3 og HL2 på ditt system i oppløsninger opp til ca 1280x1024 - 1600x1200.

    Jeg må få si tusen takk for et såpass inngående innlegg. Du la sjelen i det.

     

    6600GT it is! :-D

     

    Edit: skriveleif!

  4. ble ikke helt forelska der egentlig, men er det noen som har erfaringer med dette A0pen kabinettet eller ? lurer på å bestille det snart :)

    Jeg har et helt likt, bare sort.

     

    Anbefaler det ikke dersom du har planer om å ha noe særlig skjermkort inn i det. I så fall må du ha low-profile kort. Dessuten så er det VELDIG trangt bak cd rommen! Kablene tynes og klemmes...

     

    Dersom du kjøper det, ha litt tålmodighet når du setter inn disker og sånn. Se nøye etter at kobler ikke ligger i klem, for det skjer fort.

  5. Jeg tenker litt på dette:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=309286&cks=PRL

     

    Hvilke spill kan jeg spille på det? Forventer ikke å kunne spille det nyeste og verste... Ser for meg noen strategi-spill...? Kanskje noen "løpe rundt og skyte"-spill? Finnes det noen spill som kan lokke meg til å kjøpe dette her?

     

    Hvordan vil dette klare seg på Half Life 2?

     

    Resten av maskinen er Athlon XP 2800+, 512 MB RAM, onboard lyd...

  6. MacOSX på den bærbare hadde vært genialt då. Ikke mer flåsete Linux-distroer med jalla-KDE/Gnome-greier og et pakkedependency-floke som man må være CSI-agent for å løse opp. Seperat WinXP-spillmaskin og alt skolearbeid på OSX-laptopen. Det beste av to verdener :love:

    ...Det er jo derfor du kan kjøpe en iBook / Powerbook, mann...

     

    Jeg liker ikke tendensene! Folk vil slikke pålegget, men selve brødskiva vil de ikke ha!! :D

  7. Corcky!

     

    Tusen takk for fyldig svar. Jeg hang med helt til linje 2 ;)

     

    ...Dette med de poengene i 3DMark; Hva betyr de? Hva slags spill kan jeg forvente å kunne spille?

     

    Og den overklokkingen, er det vanskelig? Er det programvare som gjør dette for meg, eller må jeg lodde og styre? For det kan jeg ikke..

     

    Dette er jo et passivt kjølt lavprofil-kort. Har det noe å si for mulighetene til overklokking? Kabinettet er varmt nok så det holder allerede.

     

    Ar`Kritz!

     

    Det er en god idé å bare bytte ut hele kabinettet. Men nå har jeg betalt for det jeg har, og undersøker derfor alle muligheter til å sette et dugelig kort inn i det.

     

    Dessuten liker jeg godt det her har, det er et sånt desktop-kabinett som skjermen kan stå oppå. Lite og nett. Hendig. Men det blir vel til at jeg må bytte, som du sier...

     

    Hva synes du (/dere) om dette? http://mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=48922

    Det ser riktignok litt fjollete ut, men strøm følger med, og til intet mer en 500 spenn.

  8. Til prisen er det et helt greit kort, og du vil nok klare å kjøre WoW med det. Hvis et lavprofilkort som takler spill er det du er ute etter, så er nok 6200 et greit valg.

    Ja det sier jeg meg eni i ;) vis det er ett lavprofilkort han skal ha, er det ett veldig godt valg.. men ingen vet hvor mye penger han har tenkt å bruke på skjermkort.. Han kan jo få ett bedre skjermkort enn 6200 til 1000kr :)

    Mulig, men det *må* være lavprofil. Og AGP.

    Hvorfor må det være Lavprofil?... bare lurer da.. men jeg og mange andre kan sikkert finne ett billigere 6200 ;) 1000kr var "litt" dyrt :)

    Det må være lavprofil fordi jeg har et såkalt "small form factor" kabinett. Kortet kan ikke være mer enn 8 cm bredt... :(

     

    Angrer på hele kabinettet. Men gidder ikke skifte.

  9. Til prisen er det et helt greit kort, og du vil nok klare å kjøre WoW med det. Hvis et lavprofilkort som takler spill er det du er ute etter, så er nok 6200 et greit valg.

    Ja det sier jeg meg eni i ;) vis det er ett lavprofilkort han skal ha, er det ett veldig godt valg.. men ingen vet hvor mye penger han har tenkt å bruke på skjermkort.. Han kan jo få ett bedre skjermkort enn 6200 til 1000kr :)

    Mulig, men det *må* være lavprofil. Og AGP.

×
×
  • Opprett ny...