Gå til innhold

hamstad

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hamstad

  1. Tåka skrev (På 22.12.2018 den 6.22):

    Hvorfor selges Biltema sin uten batteri?, de selger et produkt som ikke er 100% klart man må kjøpe batteri og lader som "ekstra" utstyr ser det ut som er dette bare for at prisen skal være hyggelig for selve maskinen eller hva? irriterende markedsføring!

    Fordi batterier er dyrt, og har man Biltema batteri fra før så slipper man å kjøpe det. Slik er det i alle seriene, Ryobi, Bosch etc.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. Vel, nå har jeg fått til det jeg var ute etter, nemlig at laptopen ser filene på "my documents" på hovedPCen, riktignok må jeg logge på med bruker/pass fra laptopen, men det er jo en engangsforeteelse siden den husker passord.

     

    For ordens skyld, jeg har WinXP Pro med enkel fildeling slått AV på begge maskinene.

     

    Logikken i når jeg fikk opp innloggings bokser med bruker /pass etc. fant jeg aldri ut av, men hvis dere strever med "access denied " etc, så prøv å logg av på den maskina du prøver å oppnå kontakt fra, i mitt tilfelle laptopen, for så å logge på igjen (evt reboot). XP husker hvilket brukernavn du prøvde med forrige gang, og gir ikke ny innloggings box hvis du har greid det før (tror jeg).

  3. Err det noen måte å gjøre dette (dele ei mappe på hjemmenettverk med passord) uten å måtte opprette en bruker først.

     

    I Win98 kunne man gjøre det, man bare gjorde den tilgjengelig på nettverket med passordbeskyttlese.

     

    Jeg har et lite hjemmenettverk, hvor leieboeren er koplet til, og jeg vil kunne lese filene på hovedmaskina mi fra laptopen, uten at han får tilgang.

  4. Jeg har et lignende problem. Hver gang jeg skriver feil adresse i MSIE så kommer jeg til en søkeside. Irriterende av to grunner; den ene er at skyldes en enkel skrivefeil så får jeg ikke rettet den opp, den andre er at det er porno linker der også, og dattera mi har en tendene til å trykke villt på alle linker hun ser.

    Jeg har oppdaterte versjoner av NAV og SpyBot som kjøres hver natt.

  5. Angående ruteren du allerede har må du nesten se i manualen eller kontakte 3Com og spørre dem hvordan du kan konfigurere den.

     

    Har lest manual til øyet ble stort og vått. Jeg har prøvd å kople til v.h.a. telnet, men vet ikke IP adresse som routeren har, og vha seriekabel og terminal emulator. Problemet med det siste var at det oppgitte passordet, "password" ikke funker.

  6. Av grunner jeg ikke skal kjede dere med her, er jeg nå den stolte eier av 3 GDS pakker fra ADSL tilbydere; Bluecom, Tiscali og Telenor.

    Så du kan få kjøpe en startpakke billig fra meg.

    Jeg bruker forøvrig Tiscali sitt opp mot Telenor ADSL, men har testa Bluecom sitt oxo, og det funka.

  7. Jeg har nettopp fått ADSL fra telenor, og skal sette opp nettverk. Er det slik at routerne logger seg på nettverket for deg?

    Sjøl har jeg kikka på en 3com OC 11g, jeg går ut fra at den skal funke bra til mitt behov.

     

    Jeg har en 3com 812 ADSL router som jeg tok med hjem etter å ha bodd og ha hatt ADSL i Spania. Problemet er at jeg ikke greier å logge meg på den.

×
×
  • Opprett ny...