Gå til innhold

Pyso

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pyso

  1. Dette er like mye en beta som jeg vandrer splitter naken gatelangs i Oslo hver kveld. Men klart, har vel blitt kulere å kalle det beta enn demo.

     

    Likte forøverig det først "nye" medal of honor spillet. SP var ikke noe å skryte at, men var grei underholdning i MP.

     

    Edit: Vel, jeg sier likte. En mer korrekt måte å si det på er kanskje "tolererte" eller "klarte å spille uten å tømme magesekke for innhold i ren avskyelse."

  2. Jeg har starta opp med en warlock på Runetotem, flere nordmenn og newbies der...?

     

    Jada, er Alliance.

    Bare å slenge meg en whisper på Shalzur/Meleos/Morw/Meiju/Sjokokjeks om jeg skulle befinne meg online.

    Om du trenger et meget friendly guild som hjelper hverandre med alt mulig rart og raider med en meget avslappet stil for moro skyld så kan man alltids fikse en invite til KFMB også. Med mindre du da er horde, det gjør det hele meget komplisert :yes:

  3. Jeg har faktisk aldri overklokket maskina i det hele tatt, den har klart seg utmerket uten. Dro til og med CoD4 uten noen problemer på 1024*768 og det meste på medium/high :)

     

    Skjermkortet var det første som slo meg, det store spørsmålet er egentlig hva mer som kan ha gått feil, om det evt holder å finne ett billig skjermkort på kort sikt og om noen da hadde noen forslag til kort. Fattige studenter har ikke råd til ny pc med det første ;)

  4. Hei, og god jul.

     

    Min nå 3 år gamle pc har alltid fungert uten noen problemer og jeg har tatt veldig godt vare på den, helt til for noen få dager siden. Jeg kom som vanlig hjem fra en lang dag på jobb og satte meg så ned for å la den trofaste boksen underholde meg inn i de sene nattetimer. Men allerede når jeg startet opp merket jeg at det var noe galt, i bios var det $-tegn overalt og det tok noe lenger tid å laste windows enn vanlig. Når lastinga så var over og den vanligvis skal gå til login kom det så først en skjerm med tynne blå striper før alt låste seg og skjermen mister kontakt med maskina. Dette gjentar seg nå hver eneste gang jeg prøver å starte den. Utenom i safe mode, da laster windows ferdig som normalt og jeg kan uten videre problemer logge inn osv.

     

    Jeg oppdaterer jevnlig drivere, fjerner ofte støv og sjekker for virus o.l. Jeg har heller ikke lagt inn eller fjernet noe software eller hardware i nyere tid.

     

     

    Win XP (Alltid oppdatert)

    MSI K8Neo Nvidia nForce 3 FSR hovedkort

    2x Crucial PC3200 512mb DDR

    Gainward GeForce 6800GT 256mb

    2x WD Caviar 250gb

    AMD Athlon 64 3400+ 2.4 GHZ

     

     

    Alle tips tas imot med stor takk.

  5. KebabCrew er navnet

    Det meget enkle forumet vårt kan du finner her; Kebabcrew.s2.bizhat.com

     

    Vi er et nyoppstartet guild som satser hardt på rekrutering nå fremover mot tbc,

    for så å skjerpe opp samspillet mens vi gearer opp og koser oss gjennom alle de nye instancene!

    Deretter satser vi seriøst mot å et kjent guild som man vet man kan regne med, uansett om man skal raide eller spille pvp!

     

    Om du liker det du har hørt til nå,

    sjekk innom forumet vårt og spør litt rundt (aktiviteten er nok enda lav da vi akkurat har børsta støv av det) eller kontakt Shalzur eller Inches online for en liten prat

     

     

    (Er det forresten noen som har tips til ventrilo server for oss, evt har lyst til å stille med litt hosting så er det bare å kontake meg her.)

  6. Men herregud da,

    man trenger ikke være i noe hardcore endgame-guild for å nyte wow etter 60..

    Selv har jeg startet et casual raiding guild med noen kompiser av meg,

    vi har kun rekrutert hyggelige og avslappede spillere som vil ta spillet med ro og raide når det passer seg, dvs tilpasse wow til det livet man lever ellers, ikke omvendt.

    Bare så det er sagt..

×
×
  • Opprett ny...