Gå til innhold

Spanders

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spanders

  1. Kjenner en som vil kjøpe følgende, men sliter litt med å sette en rettferdig pris. Det begynner jo å bli noen år gammelt og jeg er ikke fotofil. Alt er i fin stand utenom litt slitasjemerker på kamerahuset. Noen som vil slenge ut et forslag?

    - Canon EOS 600D
    - Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
    - Canon EF 50mm f/1.8 STM
    - Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM
    - Canon Speedlite 430EX II
    - Veske, stativ, noen minnekort, fjernutløser og ekstra batteri

  2. Det leveres etterhvert en hel rekke med "Kina"-mobiler som kjører ren Android og som spec-messig ikke står langt tilbake for disse mobilene, men koster langt mindre og under to tusenlapper selv med frakt. Hadde vært spennende om dere kunne testet noen av disse, bla Ulephone, Elephone og Umidigi er store på det asiatiske markedet. Jeg har nylig kjøpt Umidigi S2 som jeg er godt fornøyd med, bla pga batteri på 5100mAh som ingen andre telefoner er i nærheten av

     

    Ser fin ut den mtp pris, men ser ut som den er stuck på android 6.0 til evig tid?

  3.  

     

    Hadde vært interessant med en litt skikkelig test av oppdateringsfrekvens. Her tror jeg det er mange som ikke engang merker forskjell på ulike frekvenser.

    Nettopp. Linux tech tips kjørte en blind test med 145 Hz mot 60. Den personen merket ingen forskjell. Mye placebo blant gamere.

     

     

    Vis oss testen da ;)

     

    Bare å bevege musa og scrolle i nettleseren med 60 hz VS 144hz er som natt og dag.

     

    Kjerringa merker ikkje forskjell på 144hz og 60hz, men det betyr ikkje at alle andre ikkje merker forskjell.

    Fant ikke testen Nizzen refererte til, men finnes mange sånne tester. Synd det er så mange variabler å ta hensyn til. Slår meg som humbug når jeg ser tester på 60 hz kontra 120+ hz i spill med v-sync av. Klart folk vil velge det som ser best ut, og med høyere frekvens blir det mindre screen tearing.

     

    Har selv 60 hz IPS i dag, og selv om 120+hz gsync/freesync høres fint ut klarer jeg ikke helt å rettferdiggjøre et slikt kjøpt når man spiller 5-6 timer i uka. Må vel prøve først!

  4. Fikk endelig min 6P på døra i går kveld! Veldig fornøyd med telefonen. Når det er stille og jeg filmer så merker jeg dog videosusingen det er snakk om. Satser på at det bare er software iom at det funker med andre apper ifølge borchgrevink. 

    Nå mangler jeg bare å få spigen-glass og så vurderer jeg å bestille Toasted design for å beskytte den litt. Har forsikring så trenger ikke overdrive med beskyttelsen heller. Enten Toast eller Dbrand, får se hva jeg ender opp med. 

     

    Deilig å ha en stock Android som er rask, og fungerer perfekt sammen med Nova Launcher. Har smått begynt å sette sammen designet på telefonen. Klarer sjeldent å bestemme meg så blir nok å bytte alt ut om en uke igjen, men liker det litt slik det er nå.

     

     

    vVSe5Fp.png

     

     

    Merker forresten at blitsen på 6P er utrolig dårlig i forhold til 5X. Hva er greia med det?

     

    Du har kjørt samme taktikk som meg, bruker Spigen tempered glass og har en Toast på vei i posten :) Veldig fornøyd med Spigen ihvertfall. Grepet på 6P er kokdårlig kontra 5X synes jeg også, har faktisk mistet 6P et par ganger allerede... har hjertet i halsen noen sekunder da.

     

    Ellers lite å utsette på telefonen her også bortsett fra problemer med doze som ikke alltid slår inn og susing på video. Selve batteriet er jeg fornøyd med, varer fint en dag til til mitt moderate bruk med wifi, 4g og bt aktivert (med smartklokke og bil tilkoblet).

  5.  

    Du kan jo prøve å slå av Bluetooth når WiFi er på.

    Test gjerne med mobildata av. Nå er det kanskje ikke noe forskjell med mobildata av så lenge man er koblet til et nettverk, men på min forrige mobil så merket jeg ihvertfall at mobildata brukte mye mer strøm enn WiFi.

    Kan godt hende at den jobber i bakgrunnen ved å søke etter basestasjoner og nettverk.

    Det siste kan egentlig være problem uansett, hvis det er mange basestasjoner i nærheten av deg så kan det hende at mobilen varierer på hvilken den er koblet til.

    Takk for tipset! Skal teste å skru av Bluetooth samtidig som Wi-Fi er på ("Alltid"). Tviler på at mobildata har skylden da du kan se at mobilen bruker minst strøm nå mobildata er på og Bluetooth og Wi-Fi er av. Har mine mistanker om at det skyldes Wi-Fi/Bluetooth eller en app...  :hm: Men skal uansett teste det ut! :)

     

     

    I følge andre forum jeg har lest så er det dårlig kodede apper som forårsaker bluetooth wakelock og til dels wifi wakelock. Som jeg skrev tidligere så fungerte det for meg å avinstallere testversjonen av facebookappen. Andre rapporterer problemer med andre for meg ukjente apper.

     

    Siden det ikke er mulig uten tredjepartsapper å se hva som forårsaker wakelock må man bare prøve seg frem i forhold til hvilke apper det gjelder. Google har for vane å tulle det til med bluetooth på nye versjoner av android, får håpe på en fiks!

     

    Er en tråd på blant annet Reddit om dette, men er på jobb så gidder ikke lete den opp.

  6. Jeg har hatt varierende hell med doze, har fungert litt til og fra uten at jeg har endret noe på telefonen.. bortsett fra apper som blir oppdatert. Det fikk meg til å undersøke litt, og etter litt testing fant jeg ut at facebook-appen var mitt problem.

     

    Facebook-appen ble hos meg oppdatert nesten daglig da jeg sto oppført som betatester i innstillingene deres. Etter at jeg fjernet meg som betatester og reinstallerte den "stabile" facebook-appen har doze fungert som den skal.

    • Liker 1
  7.  

     

    Tenkte å teste Doze i natt og ble temmelig skuffet, ser ut til at det ikke fungerer på min telefon... La meg med 80% kl. 2 i natt, og sto opp med 40% kl. 10... Sett litt rundt på nettet, men ingen som har kommet med en tydelig forklaring/fix. Noen forslag, andre som opplever det samme? Syns å huske at det ble diskutert i denne tråden for en tid tilbake.

     

    Skal nevnes at WiFi, Blutooth, GPS, synkronisering, etc. er på, samt at en smartklokke (Moto 360 (2nd gen)) er koblet til.

     

    attachicon.gifScreenshot_20151206-102252.png

     

    Har på alt jeg også, inkludert en smartklokke (Polar v800). Falt 2% på 8 timer i natt. 

     

    Hos meg så er mobilnettverksignalbaren oransje, hos deg så er den knall grønn hele natta. Ikke vet jeg! Kanskje du rett og slett må prøve en tilbakestilling om ingen andre har noen gode forslag?

     

    Har du mulighet til å sende screenshot? Rare greier... :p

     

    Fargen på "Mobilnettverkssigal" sier vel bare hvor bra signal man har, og sånn sett burde jeg jo miste mindre batteri enn deg da grønn er bedre enn oransje.

     

     

    Ja kanskje det du :) Nå har jeg fortsatt ganske fullt batteri så grafen blir litt komprimert..

     

    edit: tok telefonen ut av laderen på 100% når jeg la meg i 01-tida. Sto opp ca 09.

     

    N3A1T2RT.jpeg

    • Liker 1
  8. Tenkte å teste Doze i natt og ble temmelig skuffet, ser ut til at det ikke fungerer på min telefon... La meg med 80% kl. 2 i natt, og sto opp med 40% kl. 10... Sett litt rundt på nettet, men ingen som har kommet med en tydelig forklaring/fix. Noen forslag, andre som opplever det samme? Syns å huske at det ble diskutert i denne tråden for en tid tilbake.

     

    Skal nevnes at WiFi, Blutooth, GPS, synkronisering, etc. er på, samt at en smartklokke (Moto 360 (2nd gen)) er koblet til.

     

    attachicon.gifScreenshot_20151206-102252.png

     

    Har på alt jeg også, inkludert en smartklokke (Polar v800). Falt 2% på 8 timer i natt. 

     

    Hos meg så er mobilnettverksignalbaren oransje, hos deg så er den knall grønn hele natta. Ikke vet jeg! Kanskje du rett og slett må prøve en tilbakestilling om ingen andre har noen gode forslag?

    • Liker 1
  9. Jeg hater cases selv, men den er så glatt at jeg må nesten ha noe på baksiden

     

    fant denne: http://www.toastmade.com/products/nexus-6p.html

     

    synes den var ganske stilig, byttet om på fargene, slik at ebony dekker det meste (passer bedre med graphite synes jeg)

     

    fant den her: https://m.reddit.com/r/Nexus6P/comments/3s6mt0/nexus_6p_getting_toasted_this_week/

     

    (der står det også hvordan man bestiller nexus etching; legge inn i ordre kommentarer)

     

    Takk for tipset, denne falt jeg for.

    Bestilte walnut med ebony kamera samt nexus etching. Har aluminium.

     

    toast-nexus-6p-13.jpg?resize=455%2C256

  10. Virker ikke som Microsoft helt innser hvor viktig snapchat er for mange unge. Skal de øke andelen sin må de få på plass de mest populære appene. Men bortsett fra app-utvalget og noen funksjoner begynner de virkelig å få noen snasne produkter

     

    Dette. Til og med min tante på 50 år vil skifte ut sin Lumia til fordel for iPhone/Android kun pga mangel på Snapchat.

    • Liker 2
  11. Jeg fikk casen i dag, men synes kantene var svært tjukke. Den var ikke smekker i det hele tatt.

     

    Bleh, det var synd. Men fungerer sikkert finfint til jeg finner noe annet.

     

    Noe helt annet: jeg hadde 5x i en ukes tid før jeg sendte den inn igjen, og jeg må si meg enig med folket; 6p har det lille ekstra som 5x manglet, er storfornøyd med kjøpet! Er lett den beste telefonopplevelsen jeg har hatt siden jeg kjøpte htc desire i 2010 :p

  12. Flere som har bestilt adopted case? Synes egentlig kanten på den så meget tykk ut. Har ikke fått tlf enda så vet ikke hvordan det blir seende ut, men førsteinntrykket er ihvertfall at det ser ut som veldig tykk ramme.

     

    Jeg har også bestilt den, men tror ikke den er så tykk som det kan se ut som. Regner med du har sett (den eneste) videoen på youtube av den også? Jeg synes den ser smekker ut: 

×
×
  • Opprett ny...