Gå til innhold

Juliareks

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Juliareks

  1. Beklager for det lite kreative trådnavnet, men var ikke helt i mitt kreative hjørne i dag. Jeg skal ta en tatovering på innsiden av underarmen om ikke lenge, men lurer på hva sjansene er for å reagere på en tatovering. Jeg var helt sikker på å tatovere meg, men så fortalte en meg noen skrekkhistorier om blodforgiftning og hele pakken, så da ble jeg litt småparanoid. :p  Er det noe jeg kan gjøre for å unngå dette, eller er det såpass sjeldent? 

  2. Tusen takk, Geir! Det svarte en del av spørsmålene mine:) Jeg lærer ganske kjapt, men er selvfølgelig best med en lærer. Problemet er at hvis jeg finner ut at dette ikke er noe for meg så har jeg kjøpt en (dyr) saksofon.. Men jeg tror dette er noe for meg:)

  3. Hei! Jeg er snart seksten år, og har en god stund nå ønsket å starte med saksofon. Jeg lurer på om noen av dere har noen erfaringer, hva dere syns og hvor mye det eventuelt sånn ca. vil koste når det gjelder både egen saksofon og kurs? :) Har også fått med meg at det er forskjellige saksofoner, er det noen som er lettere/vanskeligere enn andre?

×
×
  • Opprett ny...