Gå til innhold

Matmoms

Medlemmer
  • Innlegg

    331
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Matmoms

  1. Ligger vel like mye hard arbeid bak verdensmesterene i cs, starcraft, wc3 osv som i idrett, og det de får igjen ved og vinne wcg er ikke ekte??

     

    Derimot er det nok sannt at en del hadde trengt og komme seg ut og røre litt mer på seg en de allerede gjør :)

     

    Mener også at e-sport bør stille på lik linje med "sporter" som: sjakk, poker, leirdueskyting osv

  2. Vil anbefale The Witcher på det høyeste, et av de beste spillene jeg har spillt noen gang(så sant du har inne nyeste patch), interessant storry som får deg til og ville spille videre og videre, (oisan gått 4 timer alt::p)

     

    Fightingen er grei nok, og i stedet for og trykke febrilsk går den ut på og trykke på riktige tidspunkt, grafikken er jo og nydelig, eneste minus for og være pirkete er enkelte stedet som tar veldig lang tid og loade og generelt krever mye spesielt ram, noe enkelte muligens og vil peke på er figur kloning, mange npcs ser nemlig like ut, men allikevel i min bok må jeg nesten gi spillet 6/6 :)

  3. får håpe drittsekken blir uskadeliggjort[mister retten] :)

     

    skjønner ikke åssen mannen har klart og bli advokat, uttalene hans er jo latterlige, sku tro noen hadde skutt han i huet med en thompson tommygun elns:P. jeje blir jo en komiserie mindre og følge med på da :(. Og se han debatere på youtube er jo nesten konkuranse dyktig med familiy guy og southpark.

  4. FIkk min Inspiron 1720 i dag. flott maskin forøvrig men har et problem. Når pcen idler, eller jeg for eksempel leser på en nettside kommer det en lav, men høyfrekvent og irriterende pipelyd. høres ut som det kommer fra venstre siden enten fra trådløs kortet eller hardisken.

     

    Det rare er at hvis jeg for eksempel scroller på en nettside, vil pipelyden forsvinne akkurat når jeg scroller, og hvis jeg åpner et program, eller gamer for den saks skyld er det ikke noe pipelyd, men så snart jeg for eksempel slutter og scrolle hvis jeg surfer så kommer den tilbake igjen med en gang. Scroller jeg trinnvis vil det også pipe trinnvis i

    takt med da jeg ikke scroller. Virker rett og slett som idling lager pipelyden.

  5. Hei, har problemer med og få spillt bla CSS på den stasjonere pcen, har et pci trådløst kort av typen cnet cwp-854, har grei dekning, mange spill virker bra online ( wc3, cs 1.6, bf2142) men det virker som når jeg kjører enkelte spill så mister jeg rett og slett forbindelsen.

     

    Alt tabber jeg til windows når det skjer vil jeg reconnecte, og går jeg tilbake til spillet vil det ofte dette ut igjen etter kort tid, CSS er på grnn av dette nesten umulig og få spillt, enkelte single player spill får også den trådløse til og dette ut, noen ganger bare gå veldig sakte hvis jeg feks laster ned mens jeg spiller for eksempel heroes 5 vil dl gå ned til 10 kb/s, alt tabber jeg raser den opp til det den egenltig ville godt i. Hvor krevende spill er virker ikke som det har noe og si på om jeg mister con ettersom et par eldre lite krevende single player spill gjør akkurat det samme med connectionen

     

    Virker rett og slett som om noen spill gjør noe med pcen som gjør at jeg mister connection :S

    Har heller ikke på noen brannmurer eller noe kryptering eller noe wireless sikkerhet.

  6. timeshift var jo det mest bugga spillet ever, når jeg skulle forandre controls klikka hele spillet og etter det funka hverken mus eller tastatur i det heletatt ingame, det har også problemer på nvidia kort og trengte hos meg en egen timeshift forceware driver for og funke, så ga opp det møkkaspillet.

     

    Et (relativt) realistisk og svært bra spill på markedet nå ville jeg sagt er rainbowsix vegas

    Setter du realisme lavt og vil ha et spray'n pray macho skytespill ville jeg sagt solider of fortune 3

×
×
  • Opprett ny...