Gå til innhold

TomSecret

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TomSecret

  1. LOL, rart at ikke Apple har saksøkt dem på grunn av det designet der. Er jo ren copy/paste. Haha. :D

     

    Ingen SSD, det er litt kjipt. Er glad i garanti jeg så har ikke så veldig lyst til å installere en på egenhånd.

     

    Ja utrolig like apple macbook, har ikke tatt i en selv så vet ikke hvordan byggekvaliteten er i sammenligning, men ser ihvertfall lik ut :) De har en genial ekstra-bateri-løsning hvor batteriet blir et ekstra lokk under pcen. Hardware virker også å være veldig bra. Men ser nå at de har laget prikker på palmresten på 13-tommeren også, får se hvordan dette er i praksis men synes det virker litt "desperat-design".

     

    Vet ikke hvor keen jeg er på Acer. Dama har en laptop fra de og syntes de virker skranglete.

     

    Ja enig, også Timeline-serien virker litt skranglete, og er vel det som har holdt meg fra å satse på den, samt foreløpig litt dårlig linux-støtte hvis man har to grafikkort. Vil helst ha en 14-tommer, og helst uten cd/dvd-spiller som jeg uansett ikke bruker mye, men som tar plass og strøm.

  2. Hei,

     

    har kjøpt et Asus P5E Deluxe hovedkort, som ikke vil starte, når man trykker på startknappene går viftene i et sekund før hele systemet skrur seg av, ingen output på skjermkort. Har prøvd med to forskjellige skjermkort, to forskjellige prosessorer, to forskjellige PSUer og to forskjellige typer RAM, alle disse komponentene fungerer på annet hovedkort (ASUS P5K-E). Sannsynligvis er hovedkortet defekt. Men nå leste jeg nettopp i manualen til kortet at "This motherboard does not support memory modules made up of 128 Mb chips", og lurer på om noen har erfaringer med dette hovedkortet. Det står altså 128 Mb (altså megabit) med liten b og stor M, hvilket skulle bety 16MB (megabyte) chips, hvis det da ikke er en skrivefeil i manualen.

     

    Har kjøpt følgende RAM: OCZ DDR2 4096MB Gold GX XTC Dual Channel, PC2-6400 2x2048MB 800MHz. (5-5-5-18) med produktnummer OCZ2G8004GK, har kjøpt 2 doble, dvs 8 GB totalt. Når jeg teller antall chips per brikke er det 16 chips på hver, hvilket betyr at hver rambrikke har 128 MB chips (altså megabyte). Hovedkortet skal fungere med 2 GB moduler, og såvidt jeg ser er alle på markedet bygd opp av 128 MB chips. Noen som har prøvd dette eller lignende hovedkort og som kan bekrefte at RAM med 128 MB chips fungerer før jeg setter sammen pcen?

  3. Da trådstarter har fått svar på sitt spørsmål tillater jeg meg selv å spørre, hvordan er støynivået på et 8800GT kontra et HD2900 PRO? Og hvordan er ytelses-forskjellen på disse kortene? Har fremdeles angrefrist på mitt kort så kan komme til å bruke angreretten om begge disse tingene er bedre på 8800GT

     

    Vet ikke hvordan støyforholdet er i forhold til HD2900, men synes ikke støyen er plagsom, vifta på mitt 8800GT kjører normalt på ca 30%, kjører opp til 45% i rivatuner under overklokking, da høres vifta såvidt over harddisker og kabinettvifter. På 30% hører jeg ikke skjermkortvifta over cpu-vifte og 3 kabinettvifter. Det finnes også en passiv kjøleløsning for 8800GT.

  4. Hei, har en asus a6ja med mobility radeon x1600 som kjører vista, klarer ikke å aktivere dvi-utgangen på den for oppkobling mot projektor. Selv om projektoren kobles i kommer den ikke opp under external displays i catalyst controlcenter, og hvis jeg prøver å aktivere dvi-utgangen fra tastaturet (fn-f8) skjer det ikke noe, kommer bare opp en boks hvor det står lcd only. Noen som har et tips sånn på morraskvisten? Vil se film... :!:

     

    Tm

  5. det går vel an å DISABLE både mus og kamera i windows? Det bør vel gjøre susen når det kommer til strømbruk på disse?

    5602783[/snapback]

    Problemet gjelder ikke USB 1.0/1.1, bare USB 2.0 (altså ikke mus). Det er også en registry-fix i artikkelen fra anandtech som det henvises til tidligere i tråden.

  6. PCen til tanta mi kræsjer hver gang det kommer innkommende telefonsamtaler, hun bruker isdn, og har en bærbarpc med isdn-kort (Billion). PCen er en Asus A6B00G (Intel Centrino PM-735). PCen kræsjer selv om den ikke er tilkoblet internett, det er nok at isdn-kabelen er tilkoblet når noen ringer. PCen rebooter da umiddelbart. Noen som har tips til hvordan dette kan løses? :hmm:

  7. tror kanskje jeg bare går for en A6Ja.. har og en 1GB rambrikke så da får jeg hvertfall 1.5GB ram hvis ikke de bruker 2 256MB brikker da, da får jeg bare 1.25 men det holder sikkert bra.

    Installert: 1*512 MB

     

    forresten er vesken tilsvarende dicota perfektskin altså sånn slim veske kun for maskinen eller er det en litt større sak?

    Veska passer bare akkurat til maskin pluss kabler/mus og sånt, ikke noen stor veske, og veldig "bærbar-pc-aktig". Men den gjør vel nytten :) Materialet er stoff, og den har håndtak og bærestropp.

  8. Har såvidt fått satt opp pcen, men det følger med en haug av programmer som installeres automatisk (som norton internet security) som det tar litt tid å bli kvitt. PCen virker ihvertfall ok, skjermen er grei selv om jeg foretrekker min 21" Eizo CRT mange hakk over den. Kan ikke si jeg er imponert over oppstartstid og shutdowntid, men dette kan nok henge sammen med alle programmene som installeres, og settes opp til å kjøres automatisk ved oppstart.

     

    Her er min 3dmark-score på en svært så utweaket maskin, men resultatene er jo i samme område som tester på internet

     

    3DMark05

    3dmark05 score: 3503

    cpu score: 4702

  9. Klarer ikke å finne at det står 128MB noen plass. Det som er satt opp i post 1 er et 256MB kort som låner 256MB fra system rammen. Dersom man ikke låner fra system rammen går jeg ut fra at man lander på 3824, slik som i denne testen.

     

    Gi beskjed viss jeg tar feil.

    5510482[/snapback]

    Under "Architectural overview" står følgende:

    The A7G's main feature set includes:
    ·_Mobility Radeon X1600 - 128MB (128-bit) GDDR3
    osv
    

     

    Fin oversikt forresten :)

×
×
  • Opprett ny...