Gå til innhold

avtalegiro

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av avtalegiro

  1. Her drar anmelderen inn GTA 4 i hytt og gevær (som han hater), og kjører videre på sin ensomme Rockstar vendetta.

     

    Å påstå at Rockstar stort sett lager middelmådigheter er å skyte på feil blink. Rimer i hvert fall ikke med kritikere og spillere i den store verden utenfor anmelderens lille "univers".

     

    Uansett er Midnight Club: Los Angeles sammen med GRID årets desidert beste bilspill etter min mening.

  2. Mener det er viktig å ikke blande inn Civ 4 i denne sammenheng, da det aldri har vært intensjonen å lage Civ 4 eller Civ 4,5 til konsoll.

     

    Revolusjonen her er at spillet er spesialdesignet til konsoll og slik sett fungerer det utmerket.

    I anmeldelsen burde det kanskje blitt lagt mer vekt på hvor bra multiplayerdelen er på spillet. Det er en veldig bra singelplayerdel, men det er multiplayerdelen som virklig gjør Civilization Revolution til et klassespill.

  3. Har testet denne demoen litt i helgen og må erkjenne at jeg nå er blitt en i mengeden som sier "bare en turn til".Er faktisk den beste demoen jeg har lastet ned fra Live, og det etter å ha null i forventning.

     

    Man blir fullstendig hektet ,og jeg frykter at det kan gå mange av sommerens timer når fullversjonen releaser. Multiplayerdelen fungerte overraskende bra og det er heller ikke negativt at man nå har skrudd opp tempoet i forhold til pc spillene.

     

    Andre som har synspunkter på demoen?

  4. Er det bare meg eller er Hayden ræv i nærkamp? Når det kommer en kar mot meg med et skjold, og jeg har ikke sjans. To slag og jeg er død. Får ikke parèrt eller noe. Ble litt irritert over det....skjedde igjen og igjen.

     

     

    Han er ikke særlig smart i nærkamper nei, men de skjoldgutta er egentlig rimelig enkel å ta. Du kaster glaiven hardt i skjoldet,de åpner seg så opp og du skyter dem. Er faktisk ganske så fasinerende å ta de. Du kan også prøve å fjernstyre glaiven så du kapper av de beina, litt vanskeligere, men like artig å se på de gangene man får det til.

  5. Trenger noen hvileskjaer mellom Half Life trilogien, Airborne og Stranglehold.

    Vurderer diverse sportsspill som fotball, golf, vinteridrett etc. Men dette er en total ny sjanger for meg.

    Kan dere vennligst anbefale noen undeholdende titler som spilles vha. mus og tastatur?

     

    Takker

     

    Ski Racing 2005 eller 2006 er utvilsomt det beste sportsspillet spør du meg. Tror du får de super billig hos Gamezone og sikkert andre nettsteder.

  6. Vel, jeg har spilt igjennom Turok (jobber i butikk fikk det litt tidlig), og er meget uenig i anmeldelsen her og noen andre steder.Det er helt sikkert mulig at ting kunne vært bedre i spillet, men for meg så handler det om å ha det gøy når jeg gamer. Det er faktisk lenge siden jeg har vært så tilfreds etter å ha avslutet et spill.

     

    Turok er litt vanskelig noen steder i spillet, men litt utfordring skader ikke.

     

    De få bossfightene som er(3-4 sk) er alle meget bra og utfordrene, og når man endelig har "tatt" en jævel, er det med et stort smil om munnen.

     

    Nei, kan ikke skjønne at dette spillet får under 8 noen steder.

     

    PS Jeg synes også at demoen var dårlig!

  7. Ble ferdig for 10 minutter siden. Fy f*** for et fantastisk, episk spill!  :dribble:  :love:

     

    SPOILER

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Fikk nesten litt dårlig samvittighet når "jeg" bare grabba den der nøkkelen av den ene jenta, selv om jeg ikke hadde noen sympati for de ellers i spillet, så hadde de jo hjulpet meg mye i slutten  :roll:

     

    Og når jeg fikk høre at jeg tok over makta og adamen, (og ble like ille eller verre enn Fontaine) følte jeg meg enda verre.

     

    Var ikke det jeg ville:P Jeg hadde bare lyst til å reise opp til overflaten og ta med meg Little Sister jeg  :(

     

    Lurte på en ting dog, hva var det som var cluet med den ubåten til "atlas", hvis ikke familien hans var inni der? Var det bare en eneste stor svindel fra Fontaine for å sympati eller var det noe han faktisk ville ha inni der?

     

    9409994[/snapback]

     

     

    Jeg spilte igjennom uten å drepe en eneste Little Sister, fikk da en meget flott slutt.Hadde nesten en tåre i øyekroken...

  8. Originally Posted by it consumes me

    CONFIRMED BIOSHOCK REVIEWS

     

    PC Gamer UK: 9.5

    OXM UK: 10

    Game Informer: 10

    Alternative Press (I don't know why they reviewed it): 10

    Xbox World: 9.4

    Gamers: 9.8

     

     

    Kom over denne på teamxbox siden. Smeller skikkelig dette her, og ser faktisk ut til å gå mot et av tidenes beste spill. Gleder meg noe enormt!

     

    Lurer på når gamer har sin review klar?

  9. Ja jeg vil absolutt anbefale The Darkness. Er selv bare ca 3 timer inn i spillet, men jeg liker det virkelig godt. God historie, meget flott grafikk, skuespillerprestasjoner i toppklassen og deilig voldelig.

     

    Faktisk et av de bedre spill som har kommet til 360 om du spør meg!

    9006596[/snapback]

     

     

    Import?

    9007423[/snapback]

     

     

    Kjøpte det hos Gamezone i går(butikken)

  10. Ja jeg vil absolutt anbefale The Darkness. Er selv bare ca 3 timer inn i spillet, men jeg liker det virkelig godt. God historie, meget flott grafikk, skuespillerprestasjoner i toppklassen og deilig voldelig.

     

    Faktisk et av de bedre spill som har kommet til 360 om du spør meg!

  11. Kjøpte meg Virtua Tennis 3 for noen måneder siden, og synes det er evig kult. Spørsmålet er derfor: Ser at Top Spin 2 er på billigsalg for tiden. Hvordan er dette spillet i forhold til VT3? Kommer jeg til å bli skuffet hvis jeg kjøper det og forventer at det er like bra som VT3(minus grafikk som jeg seff skjønner er smålig foreldet)? Hvordan er gameplay og mestringsnivå i forhold til VT3, rimelig likt?

     

    Takker for svar.

    8894700[/snapback]

     

    Top Spin 2 er mer realistisk enn VT3, men om det er bedre er vanskelig å si. De er vel ca like bra , hver på sin måte.

     

    Men om du ikke har kjøpt Rockstar Presents Table Tennis(bordtennis), så bør du gjøre det!

     

    Spillet er i mine øyne laaangt bedre enn begge tennis spillene. Bedre grafikk, bedre spillbarhet og ikke minst enormt intenst ,både i singelplayer og live.

  12. Jeg har prøvd å spille Pirates Of Caribbean: At worlds end. Jeg har klart meg helt fint, helt til man kommer til båten. Det første "oppdraget" på båten hvor man skal bli kvitt Davy Jones og gjengen hans, hvordan klarer man å skade/drepe Davy Jones?

     

    Håper på hjelp. Takk

    8870645[/snapback]

     

     

    Om det er 360 du spiller på, så må du drepe/fekte med alt og alle til du bygger opp avslutnings- movene(den røde søylen øverst i høyre hjørne).Når den er oppbygget er det bare å gyve løs på møkkamannen..........

  13. Herlighet jeg kan ikke hukse når så mange gode spill kommer samtitidig mot slutten av året.

     

    GTA IV

    HALO 3

    MGS4

    Assasin`s Creed

    8813394[/snapback]

     

     

     

    Du glemte Bioshock på listen din. Leser du teamxbox sin preview igår, så skjønner du hva jeg mener. Kommer til å sette en ny standard på 1.person skytespill.

     

    kan aldri tenke meg at vi ser MGS4 i Europa i år, men vi kan selvfølgelig tenne et lys å håpe.

×
×
  • Opprett ny...