Gå til innhold

rambo-roy

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rambo-roy

  1. Noen andre som har problemer med å lage passord? Når jeg går videre etter å ha laget passordet kommer jeg bare til en side med no script-greier. Har prøvd å bytte nettleser men det hjelper ikke. Når jeg prøver å logge meg inn er ikke brukeren registrert enda. 

    Jeg klarte å registrere bruker, men nå er brukeren min låst hos ITL. Tror jeg har prøvd å logge på for mange ganger, UTEN at jeg overhode kommer inn.. 

  2. Aktiverte via passord.phs.no og gikk videre på phs.itslearning.com og "logg på med Feide".

    Har aktivert bruker der nå, men følgende kommer opp om jeg prøver å logge på med Feide: Denne brukeren eksisterer ikke i itslearning. Du er fortsatt logget på med Feide. Av sikkerhetsårsaker anbefaler vi at du lukk alle nettleservinduer.

  3.  

     

     

     

     

     

    Noen som har erfaring med å reservere studieplass? Etter det jeg har forstått så skal man svare ja på studietilbudet, og deretter har man en frist på tre uker på å sende inn søknad?

    http://www.phs.no/for-studenter/reservere-og-frasigelse-av-studieplass/reservere-studieplass/

     

    Og ja jeg har erfaring fra et annet studium. Utsatte studieplassen pga. førstegangstjenesten.

    Flott, ser ut som det blir å reservere for min del i år, skal inn til førstegangstjeneste nå. Men da ser det ut som jeg kan vente med å sende reservasjonssøknaden til jeg vet helt sikkert at jeg blir værende i forsvaret :)
    Har du sendt inn søknad om å slippe eller utsette førstegangstjenesten pga phs? Etter man er ferdigutdanna osv. får man vel et fritak fra forsvaret uansett. :)
    Har sendt noen søknader en tid tilbake ja, har vel stort sett fått som svar at utdanning som kan utsettes ikke står i veien for førstegangstjeneste. Men tenker egentlig at det kan være en grei erfaring, så vil jeg jo i tillegg være sikret studieplass til neste år, og det er jo veldig greit! :)
    Drit i forsvaret..grei erfaring bla bla bla. politiet som gjelder ;)
    Som praksisveileder for B2 må jeg si meg uenig med deg :-) Skjønner du tuller litt, men jevnt over har ihvertfall jeg opplevd forskjell på de studentene som har vært i Forsvaret og de som ikke har det. Man lærer (også ubevisst) svært mye i forsvaret og har mer kapasitet til de politifaglige tingene.

     

    Man trenger ikke ha vært i forsvaret for å være en god student, men om jeg kunne valgt mellom en som har tjenestegjort og en som ikke har det, ville jeg valgt det første. Vet også at enkelte veiledere setter det som et "krav" når man blir matchet med studenter.

     

    Drit i forsvaret ja! Du vet ikke mye om mulighetene og det positive med Forsvaret :) Har selv jobbet i Forsvaret som profesjonell soldat i noen år nå. Den erfaringen og kunnskapen jeg har fått fra Forsvaret er gull verdt for meg som skal starte på PHS nå. Både med tanke på førstehjelp (nivå 3), våpenbehandling/trening (pistolkurs), arbeidserfaring, utenlandstjeneste og fysisk trenerkurs. Bruk ´´friåret´´etter videregående til noe fornuftig som ganger deg som person opp imot et PHS opptak/PHS. Forsvaret anbefaler jeg på det sterkeste, i første omgang: 1 år i førstegangstjenesten  :)

    • Liker 1
  4.  

    Noen som vet hvordan treningsfasilitetene på PHS i Oslo er? Mtp styrkerom/frivekt. Ellers er det noen driver med crossfit/styrketrening på fritid som skal til Oslo?

    Hei. Jeg er nettopp ferdig med 1. året i Oslo. Det er to treningsrom på skolen - et lite og et litt større. Rommene er helt ok utstyrsmessig, men det gjelder å trene på riktig tidspunkt dersom man følger et program. Det blir mye improvisering dersom man velger å trene i "rushtiden".

     

    Selv er jeg ikke fan av å bygge i høyden når jeg trener, så jeg har stort sett brukt et eksternt gym dette året.

     

    Bare spør dersom det er mer du lurer på angående treningsfasiliteter eller skolen generelt.

     

    Hei. Takk for svar! Det var det jeg fryktet med fasilitetene. Men de vanlige treningssentrene rundt om i Oslo er jo bra, men prisen deretter også.. 

  5.  

    Noen som vet hvordan treningsfasilitetene på PHS i Oslo er? Mtp styrkerom/frivekt. Ellers er det noen driver med crossfit/styrketrening på fritid som skal til Oslo?

    Jeg har drevet med crossfit en god stund nå, og tenker å fortsette med det i Oslo :) men har hørt det koster 1200 i mnd å være medlem i en box der, og det er litt uaktuelt som student kanskje :)

     

    1200 kr i mnd er for mye ja, visste at det låg på 1000 kr + i Oslo området. Får håpe de har et ok treningsanlegg på PHS da  :)

×
×
  • Opprett ny...