Gå til innhold

Tom J

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tom J

  1. Fikk min nye Tundra 1557r i posten her om dagen.

    Det første som skjedde når jeg slo på var:

     

    System CMOS checksum bad - Default configuration used

    Check date and time settings

     

    "Ok... sikkert fordi hovedbatteriet hadde vært koplet fra ved frakt" tenkte jeg. Stilte inn klokke og BIOS innstillinger slik jeg ville ha dem, og tenkte ikke noe mer over det, før jeg skulle starte opp neste dag.

     

    Samme feilen... Etter litt testing fant jeg ut at det *ikke* skjer om laderen/ac-adapteren står i... da booter den helt fint om jeg slår av og på.

     

    Jeg antar at CMOS batteriet er flatt/defekt?

    Noen andre som har opplevd liknende med denne modellen?

     

    Veldig lite lyst til å sende en laptop i retur :(

     

    Ved unntak av denne feilen er jeg ganske godt fornøyd, bra skjerm og tastatur. God ytelse og ganske støysvak. Eneste skuffelsen er høyttalerne, som flere har poengtert her tidligere... Og når det gjelder dvd-brenneren så har jeg i grunn ingen særlige forventninger til en brenner på en laptop...  :dontgetit:

    4558731[/snapback]

     

    Fått noe tilbakemelding på dette? Har samme problemet selv...

  2. Ok, det er bra, men statisk ip .. hva skjer hvis du får tildelt ny ip? Så sant du ikke har fast ip fra leverandør da. Hos meg er den satt til "dynamic ip adress" så kan du jo prøve å sette den til det hvis dette skjer igjen :) En annen ting er at du sa tidligere at du bare plugget den inn og var på nett .. da er vel ikke nettet ditt sikret heller kanskje? Hvem som helst som er i nærheten som kan logge seg inn på ditt nett med standardpassord kan jo da virkelig ha det morro.. litt mer å tygge på :)

  3. Hmm , jeg har dette objektivet og synes det blir bra bilder av det. Ta en titt på dette bildet som er fra Sigmaen som riktignok sitter på et Nikon D70, men det skulle jo ikke bety noe. Bildet er justert i størrelse, men du ser jo hvor skarpt det er :

     

    http://home.no.net/traxx45/images/bilde.jpg

     

    Tom

     

    Her er også noen andre bilder :

     

    http://www.pbase.com/cameras/sigma/18-125_35-56_dc_if_asp

×
×
  • Opprett ny...