Gå til innhold

sjefslappen

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sjefslappen

  1. Har akkurat anskaffet meg ipod nano og sliter veldig med å få denne til å funke. Windows finner den, men ipod updater og itunes gjør det ikke. Får opp melding "ipod-tjenestefeil" når jeg kjører update. Ved installasjon finner setupfilen ipoden. Noen som har den fnugg av peiling om hva som kan være galt?

     

    Sjefslappen

  2. I tillegg passet jeg på å gjøre dem oppmerksom på at jeg har vært borti mange nok folk her inne som har hatt problemer med dem til at det til sammen kunne bli en KJEMPESAK på tv2 hjelper deg. :whistle:

    Det dummeste du kan gjøre for å løse et problem er å komme med "trusler". Da vinner du ihvertfall ikke fram.

     

    Sjefslappen

  3. Heisann

     

    Har bare egentlig et par korte og forholdsvis greie (skulle jeg tro) spørsmål. Begrenser mitt trådløse 3com kort hastigheten på linjen min slik at jeg maks kan få rundt 3 mbit? Har Echo fra NGT og hadde tidligere rundt 6 mbit, men da MED ledning. Er det en måte å fikse dette på (sett bort fra å strekke ledning)?

     

    Sjefslappen :ohmy:

  4. Har en 3Com 11g DSL/Gateway, og pinadø har katta knasket i seg antennene på min også. Katter liker tydligvis den myke gummien disse er kledd med.... Men jobber i databransjen, så fikk fikset meg en ny base til "fordelaktig" pris. Tror ikke det lønner seg å bruke mye tid og krefter på å reparere dette.

    Hva er en fordelaktig pris? Fikser du en til meg og? :)

     

    -Sjefslappen

  5. desverre er vel antenna til 3com basere montert inni selve basen, så da må hele basen skrues opp for å få ut antenna.

    Slike base stasjoner har blitt billige for tiden, så det er kanskje like greit å bare kjøpe en ny base.

    Men denne gangen montert den den plass katta ikke får tak i den ?

    Takker for svar. Var det jeg regnet med. Og ja: Det neste aksesspunktet skal legges LANGT utenfor kattens rekkevidde. :D

     

    -Sjefslappen

  6. Morsom historie, men hårreisende dårlig bruk av emnefelt.

     

    Den går sikkert an å bytte. Du får kanskje en lignende antenne på en elektronikkforretning. Er det mulig å skru ut den ødelagte antenna?

    Mulig det. Har ikke testet om den kan skrues av men regner med det. Katten har nesten klart å tygge antennen i to biter og da er det ikke mye trådløse signaler lengre. Beklager det med emnefeltet. Fant ikke ut hva annet jeg kunne skrive. :yes:

     

    -Sjefslappen

  7. Hei

    Har et spørsmål til dere som har MYE mere peiling på data enn jeg. Saken er som følger: Jeg har et trådløst aksesspunkt fra 3com der den ene antennen har blitt skadet da katten min har funnet den litt for interessant. Dette har resultert i at det ikke lenger er kontakt. Spørsmålet er da som følger: Er det mulig å bytte ut den ene "antennen" eller må hele aksesspunktet byttes?

    -Sjefslappen :hmm:
  8. Når du høyreklikker på toolbaren i IE for å kvitte deg med den så kommer det opp et merkelig navn, noter deg det. Derettet Start-->Kjør-->Skriv inn regedit-->Trykk F3 og skriv inn navnet på toolbaren-->Slett nøkkelen som kommer opp som har noe å gjøre med mysearchnow-->deretter trykker du f3 igjen for å sletta gjentatte nøkler i registeret.

     

    Så laster du ned HijackThis, kjører testen for så å kopiere loggen ut hit. Må vente til at du har postet loggen før du kan få videre instrukser.

    Takk for svar :-) Jeg tok "den lettvinte løsningen" og formatterte og nå fungerer ting som de skal.

  9. Angpende mysearchnow så har jeg et simplet spørsmål. Er det noen irriterende toolbarer inni bildet også?

    Ja... En som er klin umulig å bli kvitt. Legger seg som et blått feil under adressefeltet. Kan slå den av når du har et vindu oppe, men så snart jeg starter et nytt explorer-vindu så er den der igjen. Har prøvd de instillingene du nevner men funker ikke. Kommer et utropstegn inni en gul trekant som igjen er inne i et firkanta felt. Så står det så og si uten unntak "feil på siden" eller "fullført, men feil på siden". En kompis sier det har noe med javascript å gjøre?

     

    Sjefslappen

  10. I internet explorer gå inn på verktøy---->Alternativer for Internett---->velg avansert---->huk av for "deaktiver feilsøking i script".... Dette burde løse ditt første problem...

    Problemet er der fortsatt til tross for restart osv. Kan dette ha noe med java å gjøre? Fikk et tips om å kjøre en fil som heter msjavx86 men dette hjelper heller ikke. Er reinstallering siste utvei eller er det noen som har et tips??

     

    Sjefslappen

  11. Noen som vet hvorfor denne meldingen svært ofte kommer opp når jeg skal "laste inn" en side? Står nederst til venstre i explorer-vinduet. I tillegg har jeg et spm angående å velge startside i explorer. Har forsøkt å endre, men kommer opp http://mysearchnow.com/. Hvordan blir jeg kvitt denne? Har forsøkt SpyBot men funker da ikke. I tillegg kommer det opp en verktøylinje med masse styr jeg ikke har bruk for som jeg heller ikke blir kvitt tross utallige forsøk.

     

    Prøvde å få svar på en annen del av forumet uten særlig hell.

     

    Sjefslappen, en skikkelig amatør når det gjelder data.

×
×
  • Opprett ny...