Gå til innhold

forsen

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av forsen

  1. Etter hva jeg forstår på rykter så har det vært ulike problemstillinger som MASTER-IT sliter med.

     

    Ut ifra egen erfaring (med dobbeltfakturering, og pågående inkassokrav etter betaling med VISAkort, feilsendinger, trege returer, og ulike forsinkelser) vil jeg på ingen måte anbefale at noen betaler på forskudd/kontant med MASTER-IT.

     

    Benytt VISA slik at pengene kan tilbakeføres hvis varen ikke kan/skal leveres, og beregn litt lengre leveringstid enn du ville gjort med "vanlige" nettbutikker.

     

    Ivar som var ansvarlig for MASTER-IT var hyggelig å prate med, men ryktene tilsier at han ikke lengre er på laget.

     

    EDIT:

    Det ville vært fint om noen kunne bekreftet dette. MASTER-IT ville i så fall miste en servicevillig person.

    9139621[/snapback]

     

    Ifølge avforum.no (som har plassert en samlet ordre på 43 tv'er, verdi ca 850 000kr hos master-it), så er Ivar tatt for underslag, og master-it sliter med kreditorer. Daglige leder har akkurat trukket seg fra stillingen (ifølge brreg.no).

     

    Så det kan se ut som om master-it er på vei til å bli slått konkurs.

  2. hmm...

     

    Kommer du til å skrive mange dokumenter med matematiske / kjemiske symboler? Isåfall vil jeg anbefale deg å bruke noe annet enn Word. LATEX er skrevet nettopp for å lettere kunne lage dokumenter med matematiske tegn. Ganske greit, forskjellen er at du "programmerer" hvilket tegn som skal vises, men hvis du kun trengte det til denne oppgaven, er det ikke verdt å lære seg. Er en del å sette seg inn i.

  3. Hei,

     

    Er det noen av dere som har erfaringer med å rulle ut asterisk i en bedrift? Vi vurderer å gå over til asterisk etterhvert, og leter etter referanser på hvordan det fungerer. Som dere vet kan man jo aldri stole på selgere som lover gull og grønne skoger. En annen ting er at jeg personlig kan veldig lite om telefoni, har bestilt en asterisk bok, men lurer også litt på om det er noen av dere som vet om en god bok for en kjapp og enkel innføring i hvordan iptelefoni fungerer. Hvordan det kommuniserer med PSTN, iptelefoni gatewayer og de forskjellige protokollene som finnes.

     

    /erik

  4. Har du fått opp mailserveren enda? Hvis ikke bør du ta en titt på denne guiden. Den er skrevet for gentoo, men burde ikke være noe problem å få den til å fungere fint på andre distroer også. Guiden tar for seg hvordan sette opp en virtuel mail server. Altså, hvordan du kan flere domener, med samme brukernavn på forskjellige domener uten at det blir krøll. Den tar også for seg smtp auth med mysql, så du slipper å ha en åpen relay. Veldig god, og kjempe lett å administrere etter at du har fått den opp. God og sikker løsning.

  5. VPN er desverre IKKE ment for spilling. protokollen er veldig treig pga at den krypterer all trafikken før den sender. VPN er forsåvidt ikke beregnet på lange tilkoblinger heller. Egner seg best til oppkoblinger for å utføre de operasjonene du har behov for å utføre, for så å koble ned igjen. Anbefaler deg på det sterkeste å finne en annen løsning enn vpn når du skal spille.

  6. Jeg har en IBM X40, og er meget fornøyd med den. Det er en 12" laptop, 1,5ghz, 512mb ram, og det beste av alt, den veier kun 1,24kg.

    Den kjører jeg gentoo på, og har null problemer. Alt fungerer som det skal (til og med minnekortleseren), og ting som cpu skalering, sleep/suspend, trådløst (innebygdt intel IPW2200 minipci kort), osv fungerer som en drøm. Rett og slett en herlig laptop. Litt stiv pris, men man betaler jo for god kvalitet.

  7. Hei, jeg er på utkikk etter et webkamera. Pris maks 600 kr. Skal brukes hovedsaklig til webchat o.l. Viktig at den fungerer bra i dårlig lys, og at bildet er skarpt og fint. En annen stor fordel er om webkameraet finnes i en butikk (ikke netthandel), i og med at jeg trenger det denne helgen.

    Altså, så bra som mulig for 600 kr.

     

    Noen som har noen forslag / erfaringer?

     

    vennlig hilsen

     

    Erik

  8. Har en IBM X40 (1,4ghz centrino, 512mb ram, intel extreme 32mb)

     

    Proevde nettopp aa spille max payne (originalen), og selv paa laveste opploesning er det umulig aa spille. det flyter greit, bortsett fra ca 1 gang i sekundet henger alt en kort stund, samtidig som det kommer klikkelyd fra hden. virker som om windows proever aa skru av harddisken hver gang den er ferdig med aa skrive til den. finnes det noen maate aa hindre dette paa? bruker vanligvis linux, har flere spill lagt inn der, og aldri vaert borti lignende problem. saa det er hvertfall ikke hardware feil. noen som har noen forslag? alt av stroemsparing paa kontrollpanelet er skrudd av.

     

    erik

×
×
  • Opprett ny...