Gå til innhold

Russlebiffen

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Russlebiffen

  1. Opptil flere ganger om dagen blir jeg koblet fra routern. Eller ikke direkte koblet fra, men mister ip-adressen. Jeg står som koblet til med bra signal, men jeg får ikke kontakt med routern. Nytter ikke å pinge, ingenting. Startes routern på nytt funker alt fint, men faller ut i løpet av dagen. Veldig tungt å drive å starte den på nytt særli med tankte på at jeg ikke har tilgang til den. Den er enoen år gammel, er det noe som kan fikse saken eller er det bare å gå til innkjøp av en ny?

  2. PS. Ankh, kan du utdype litt hva vi hadde etter krigen som vi nå har gitt fra oss?

     

    Stolthet.

    7465633[/snapback]

    Når fikk vi denne stoltheten, hvordan så den ut, når ble den gitt bort?

     

    Norge i dag har langt mer å være stolt av enn vi hadde for 60 år siden.

    7466161[/snapback]

     

    1905, lys og når første pakistaner fikk oppholdstillatelse.

     

    Mener du virkelig at Norge har mer å være stolt av nå? Det var iallfall mer baller i landet, og folk var glade i sin kultur.

  3. Jeg er enig i at når folk har gjort opp for seg, skal de slippe å ha deres forbrytelser kjent for resten av livet.

     

    Når det gjelder en del alvorlige forbrytelser, som overlagt drap, seksuelle overgrep, osv, mener jeg det er viktig at gjerningsmannen har muligheten for å bygge seg opp et så "normalt" og stabilt liv etterpå som mulig for å minimere risikoen for at de gjentar samme forbrytelse eller begår andre forbrytelser i desperasjon. Hvis de skal ha et stempel følgende på seg for resten av livet, vil det ødelegge alt for dem, og paradoksalt nok føre til at det er større risiko for at de gjør en forbrytelse på nytt.

    7465418[/snapback]

     

    Hvorfor det? De er klar over hva konsekvensene kan bli. Jeg kunne godt tenke meg å vite om noen jeg omgås er tidligere drapsmenn eller kroniske tjuvradder.

  4. Eventuelt være jente. Halvparten av jentene hvor jeg holdt til ble korporaler, flere av dem hadde kun vært der i drøye to uker før utnevningen, hvor resten hadde vært et halvt år(jeg snakker om å kjenne soldatene). Jeg har hørte noe snakk om kjønnkvotering blandt korporaler uten at jeg har lest noe konkret om det. Kan noen bekrefte? Ellers er det som sagt å ha litt mer ansvar enn resten av gjengen. Og husk, befal elsker initiativ og lydighet. Har du først vært spydig er det bare å glemme. :)

  5. Gutter og jenter; Luftvernartilleribataljon er et bra sted å tjenestegjøre! Spennende og utfordrene, samt veldig aktivt (spesielt i år, PGA NRF09) for det skjer alltid noe :thumbup:

    7258247[/snapback]

     

    Nåja, direkte spennende og utfordrende er det nok ikke med mindre du får fyre av en AMRAM. Og du kan være bra sikker på befalet står først i køen under skarpskytingen, de har ventet hele karrieren sin på dette. ;)

  6. Er ute etter et program hvor man kan stille equalizeren slik man vil selv, eventuelt legge inn presets. Noe som kan ligne på Creative Sound mixer hvis dere skjønner, noen som kan hjelpe? Crystal lydkort hvis det kan bidra.

×
×
  • Opprett ny...