Gå til innhold

sjoko

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sjoko

  1. Har hatt telefonen par dager, men sliter med følgende feil/problemer:

     

    - Spotify widget på lockscreen fungerer ikke. Må derfor åpne telefonen hver gang jeg skifte sang....

     

    - En del app'er (deriblant E-post/Active Sync) synkroniserer ikke før app'en blir åpnet en gang. Problemet er vel at push varsler ikke vises i notification area

     

    Er det noen som har samme feil eller vet om en løsning?

  2. Noen problemer jeg har opplevd hittil:

     

    WLAN tilkobling detter ut/henger seg med jevne mellomrom om nettet er sikret med AES WPA2

     

    BT koblingen til min Audi handsfree kobler seg ned og opp med et par minutter mellomrom

     

    GPRS/EDGE tilkoblingen "lukker" seg selv ned om den er i et område med dårlig dekning (leiligheten der jeg bor) og forblir nede selv etter at telefonen får dekning igjen.

     

     

    Er det noen som har opplevd lignende? Jeg velger å tro at dette mest sannsynlig skyldtes bugs i FW, men skikkelig irriterende er det!

  3. Til dere som sliter med dårlig batteri. Jeg hadde samme problem og fikk flere tips som å slå av 3G, skru ned lysstyrke osv. Dette hjelper selvfølgelig litt. Men det som løste biffen for meg (mobilen klarte så vidt 12 timer i begynnelsen)var å tømme batteriet helt, så lade den 10-12 timer avslått. Dette måtte jeg gjenta 2 ganger før jeg merket noe forskjell. Nå kan jeg bruke telefonen ganske mye, snakke rundt 30-45 minutter, og ha push mail på mesteparten av dagen og fremdeles ha halv batteri igjen.

     

    Ellers anbefales denne lenken som det har vært referert til før: http://samsungi8910omnia.com/forum/omnia-h...n/battery-life/

  4. Er det noen som vet om det er mulig å koble en USB disk/minnepinne vha adapter til IPOD interface i Audi sine navigasjonsenheter? Vanligvis kan en velge om en skal ha USB eller IPOD interface. Og i bilen jeg har bestilt er det IPOD, mens jeg helst kunne tenke meg å å bruke USB interface istedenfor....

  5. Det har iallfall gjort det på de telefonene jeg har prøvd. Ukjent hvorfor... Men bare les gjennom denne tråden (eller var det den i "Generelt"?) så ser du fort at du ikke er alene. ;)

    9039291[/snapback]

     

    Fant ut av det. WLAN var ikke kofigurert skikkelig og dermed koblet EDGE seg opp. Takk for hjelpen.

  6. Hold den røde lenger inne... ;)

     

    Nei, det er ingen måte å hindre oppkoblingen på enn å legge inn "falske" tilkoblingsdata. Men da får du heller ikke brukt data når du ikke er koblet til WLAN...

    9039182[/snapback]

     

    Skjønte ikke helt det siste... Så det er normalt det skalkomme opp "e" på skjermen etter at jeg er koblet til via WLAN og surfer? Kan ikke si at jeg opplevde dette med 8310'en....

  7. 1) F.eks. hold inne rød knapp i ca. 4-5 sekunder. Eventuelt starte Comm Manager og trykk på "Dataannrop".

     

    2) Nei.

    9038698[/snapback]

     

    Takk for tips. Det funket dårlig med å holde inne rød knapp, da låste den bare tastaturet. Men jeg fikk det til via comm Manager. Har koblet opp WLAN hjemme, men ser at "e" tegnet kommer opp selv om jeg har koblet opp via wlan.. Er dette normalt?

  8. Av en eller annen grunn støtter ikke Windows Mobile automatisk nedkobling av GPRS, hvis du for eksempel har sjekket e-post og vil koble ned GPRS-tilkoblingen, må du gå inn i menyen og gjøre dette manuelt. Ikke noe stort problem siden du ikke betaler for tiden du er koblet opp, men batteritiden kunne kanskje blitt enda et hakk bedre om ikke telefonen var konstant oppkoblet på GPRS.

     

     

    Hvordan slår kobler man ned GPRS manuelt? Og er det mulig å sette IE til å kun bruke WLAN og ikke koble opp GPRS på noen måter?

  9. Det høres unektelig rart ut at det skal være stor forskjell på GS280 og GS320 (GS320 er jo den nye GS280). Dere har sett klippene på samme TV?

     

    Utendørs i normal utebelysning skal begge disse gi strålende bildekvalitet, minimalt med støy og klare riktige farger. Er ikke det tilfellet med ditt eksemplar, tror jeg du har fått et kamera med en feil. Allier deg gjerne med kolleagen din, og ta bilder i samme situasjoner med begge kameraene og sammenlign. Send da gjerne med opptak fra begge kamera til evt. reparasjon for å vise tydelig hva du mener.

    9014973[/snapback]

     

    Hittil har jeg sjekket bildekvaliteten på samme PC skjerm. Og forskjellen er veldig stor... Tenkte å prøve å overføre til en XP maskin for å sjekke om det har noe å si for kvaliteten. Uannsett så er det ganske plagsomt.

  10. For det første har ikke valg av DV kassetter noe som helst å si på kvalitet.

     

    Den eneste måten å gjøre en riktig vurdering av bildekvaliteten, er å koble kameraet til en TV og sjekke opptakene der. Kameraets LCD skjerm har verken samme oppløsning eller samme oppdateringsfrekvens som en TV skjerm, og bildet kan hakke, og finere detaljer forsvinner.

     

    Når du overfører til datamaskinen (du bruker vel Firewire, og ikke USB?) så vil du jo kun få opp et preview bilde på skjermen om du ikke har koblet opp hele systemet til en TV som du bruker som programskjerm (mer profesjonelt utstyr). Dette lille preview-vinduet er heller ikke egnet til å bedømme kvaliteten, og om bildet hakker ved overføring så er det ene og alene datamaskinen som ikke klarer å håndtere datastrømmen inn på datamaskinen, samtidig som den skal vise deg hva den mottar og du gjør noe annet samtidig. Antakeligvis blir opptaket helt ok, men for å sikre at ressursene brukes på å lagre hele datastrømmen, så blir andre ting som ikke er kritisk for dette nedprioritert... f.eks preview av hva den mottar.

     

    Selv om bildet på datamaskinen ser dårlig ut, så er ikke den nødvendigvis representativt for selve videofilen du har lagret ettersom du ikke ser denne i full kvalitet. Når du evt. brenner den ut på en DVD (husk maks kvalitet, og maks én time pr. full DVD), og ser den på TV, vil kvaliteten være mye bedre enn den du ser på PC skjermen.

     

    Innendørs er det ingen kamera som er spesielt gode, ihvertfall ikke hvis belysningen er begrenset. Da må man opp på mer profesjonelle modeller med fysisk større bildesensorer. Men Panasonic sine kamera er blant de beste i sin klasse også på dette. Canon sine kamera i samme prisklasser får omtrent samme bildekvalitet (like kornete), men med dårligere farger og hakker en god del i tillegg.

     

    Koble kameraet til en TV med medfølgende TV kabler, og sjekk om kvaliteten blir bedre nå. Deretter kan du komme tilbake og si hva du evt. er misfornøyd med, så kan vi se om vi kan hjelpe. For om vi prøver å hjelpe deg med å få bedre bilde, når det er LCD eller PC skjermen du ser på, så kan det gjøre vondt verre.

    9012362[/snapback]

     

    Hei.

     

    Jeg har testet ved å koble kameraet direkte til TV (har en 32" LCD) og kan ikke si at jeg ble imponert. Grunnen til at jeg er så misfornøyd med bildekvaliteten er at en kollega av meg har GS280 og jeg har sett en testklipp han har tatt opp. Det var STOR forskjell på kvaliteten. Jeg vil jo tro at en dyrere modell skulle hatt minst like bra kvalitet, om ikke bedre på video.

     

    Ellers har jeg testet både med FireWire og USB, men kan ikke si at det var noe foskjell på kvaliteten på overført film på maskinen.

     

    Når det gjelder inne/ute filming, så er det ikke noe spesielt forskjell på kvaliteten etter det jeg kan se. Lurer på om jeg skal ringe Panasonic og spørre om det kanskje kan være noe gale med kameraet...

  11. Hei.

     

    Jeg fikk min første videokamera, en Panasonic NV-GS320 noen få dager siden. Problemet er bare det at jeg synes bildekvaliteten ikke er noe spesilet å skryte av. Jeg vet ikke om det skyldes maskinen/programvare min når jeg overfører eller om det er kameraet/innstillinger på kameraet som gjør det.

     

    Videoene bærer preg av å "lagge/hakke" ved forte bevegelser under opptak. Også under overføring til maskinen ser jeg at vidoen kan hakke hvis jeg gjør andre ting samtidig mens filmen overføres. Jeg bruker PowerDirector, men har opplevd det samme under Windows Movie Maker. Jeg har forøvrig en 3500+ med 2 GB ram og nok av ledig plass på disken. OS'et jeg kjører er Vista Enterprise. Synes også at bildet er veldig kornete ved innendørs filming. Er det bare jeg som har for store forventninger, eller gjør jeg noe feil? Noen som har erfaringer med dette?

     

    Er kvaliteten avhengig av hvilke type DV kassetter jeg bruker?

  12. Hei.

     

    Er det noen som erfaringer med bruk av KVM med USB porter? Jeg har en laptop som jeg kunne tenke å dele ene skjermen min med (har en 2 skjermsløsning på stasjonære maskinen). På den stasjonære maskinen min bruker jeg Logitech Dinovo Meda tastatur/mus. Den bruker jo blåtann, så jeg er litt usikker på om det vil fungere greit mot en KVM med støtte for USB...

     

    Noen som har vært borti dette før?

  13. Ubuntu Server er den vanlige versjonen av Ubuntu -grafisk miljø og flere andre desktopprogrammer. Så om du vil ha en server med et grafisk brukergrensesnitt så vil det kanskje være bedre å installere desktopversjonen og heller legge til og fjerne programvare som det trengs?

     

    Det svarte ihvertfall på det første spørsmålet ditt, så får heller noen andre svare på spørsmål nummer to.

    8431071[/snapback]

     

     

    Takk for svar. Vet du hvordan jeg kan installere apache/mysql/php på desktop versjonen uten å stresse meg i hjel?

×
×
  • Opprett ny...