Gå til innhold

GasMan

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GasMan

  1. Vi har Bluecom/Ventelo som jobben til maddamen betaler, og hjemmekontor med vpn.

     

    Modemet er et Zyxel Prestige 2000 series, vår private router er en Netgear WGR 614 og arbeidsgivers router er Linksys WRT300N.

     

    Linksysen har en laptop tidvis tilkoblet trådløs, tidvis koblet ved kabel. Linksys har vi IKKE tilgang til. Passordet er det kun de dataansvarlige hos arbgiv som kan.

     

    Netgear er koblet til to pc, en trådløs og en med kabel. Netgear router har vi selvfølgelig tilgang til.

     

    Hver router for seg seg fungerer fint, men når maddamen skal jobbe må jeg koble fra netgear og koble til linksys så hun kan jobbe. Da fungerer selvfølgelig ikke pc som er tilkoblet trådløs, men den kablete pc fungerer hvis jeg plugger den inn i linksysen.

     

    Jeg begynner å bli lei av å gjøre dette for fruen (klarer ikke å få henne til å lære dette :cry: ), og trenger hjelp til å få et fast opplegg.

     

    Om jeg må kjøpe en svitsj eller hub for å koble mellom et eller annet sted for så være bare det fungerer.

     

    Har noen en idè?

  2. Hvilken catalyst bruker du? Jeg hadde ikke noe problem med mitt 1900-kort før jeg la inn 7.1. Etter det ble det konstante restarter. Til slutt kjørte jeg systemgjenoppretting, renset pc manuelt for rester av 7.1 og la inn 6.9 da denne har fungert perfekt for meg. Har ikke hatt antydning til ball etter nedgraderingen.

  3. Doom3 er ikke et DX9 spill. Det som skal til for at HL2 går bra er ikke det samme som skal til for at Doom3 går bra.

    Hva er det da? OpenGL?? Doom3 er DX9.

    IdSoft (orginale Castle Wolfenstein, Doom, Quake I, II og III) har meg bekjent aldrig gitt ut et DirectX spill til pc. John Carmack (BigBoss i IdSoft) har alltid vært svoren OpenGL tilhenger og det ville overraske meg stort om det vil bli noe anderledes med Doom 3.

  4. Quote:


    On 2002-05-01 10:34, Dimm skrev:


    Kan det tenkes at mange ikke han annet alternativ?

    Tenk deg litt om før du åpner kjeften



     

    "Tenk deg litt om før du åpner kjeften" -Hva slags idiotkommentar er det?

     

    Hvis du ikke har mulighet til å bytte selskap så sier det seg selv at du ikke kan gjøre det. Men poenget er at alle som kan burde bytte. Rå makt er det eneste Telenor skjønner, og det er kun kundene som kan utøve denne makten.

     

    Men siden du tydeligvis ikke kan bytte selskap lurer jeg litt på hvor du bor. Der jeg bor får jeg ikke ADSL pr i dag, så jeg har ISDN. Jeg må betale Telenor for å kunne ha ISDN, men jeg betaler til Netcom for å bruke linja. Så vidt jeg vet, kan du bytte teleselskap hvor du enn bor i Norge (hvordan det er på Svalbard vet jeg ikke), så på telefoni holder ikke påstanden din.

     

    Når det gjelder internett bruker jeg Netcom der også, men jeg kunne valgt f.eks Tele2. Så vidt jeg vet er dette noe alle kan gjøre i Norge. Påstanden din sprekker igjen.

     

    I løpet av sommeren skal jeg flytte til et sted hvor jeg kan få ADSL. Og gjett hva. Jeg kan velge mellom flere leverandører. Tiscali og Bluecom benytter Telenors utstyr, så hvis du kan få Telenor ADSL, kan du sannsynligvis også få det fra andre selskaper.

     

    Men selvfølgelig kan det være steder som detter utenom det som er vanlige, i så fall holder påstanden din.

     

    Poenget er at hvis noen er misfornøyd med en vare, slutt å kjøp den varen. Er man avhengig av varen, prøv et annet merke hvis mulig.

     

    Hvis alle gjorde som jeg har gjort, ville Telenor tape så mye penger at de hadde være nødt til å lokke kundene tilbake med lavere pris.

     

    Så jeg har et forslag til en mulig løsning, mens du har en påstand. Hvem at oss burde tenke før vi åpner kjeften...?

  5. Kutt ut Telenor!

     

    Det er det eneste som hjelper.

     

    Har du mobiltelefon... bytt selskap!

    Har du internett... bytt selskap!

    Har du vanlig talefon... bytt selskap!

     

    Det nytter ikke å grine hvis ingen gjør noe med det! I dette landet har Telenor monopol på kobberlinjene, hvilket betyr at vi er nødt til å betale til Telenor for å kunne ha en telefon i stua. MEN VI TRENGER DA VEL FOR FA** IKKE FORE HERMANSEN MED MER ENN DET?

     

    Jeg har ikke vært kunde hos Telenor på flere år, og kommer ikke til å bli det heller.

     

    Så bytt selskap, og fortell Telenor hvorfor dere gjøre det!

  6. Teamet bak Ogg Vorbis gjør dette helt gratis på sin fritid. Og siden de ikke får noen som helst økonomisk støtte for jobben oppfordrer jeg at alle går til http://www.petitiononline.com/vorb123/petition.html og gir sin støtte.

    Håpet er at hvis Ogg Vorbis får nok underskrifter vil hardwareprodusentene legge inn støtte for programmet, og derigjenom kanskje generere litt inntekter til teamet.

     

    Støtt opp om dette :smile:

  7. Quote:


    On 2002-04-05 03:36, toriamos skrev:

    Et gjennomgående problem med alle filmer jeg har lastet ned, uahvengig av kvalitet, er at "bakgrunnslydene" bestandig er for høye i forhold til lydnivået på dialogene. Noen som vet om dette kan fikses på en eller annen måte?


     

     

    Meget sant. De filmene jeg har som har kommet fra nettet har hatt disse lydproblemene. Både når det gjelder SVCD og DivX. Det rare er at de filmene jag har kodet om selv har ikke dette problemet. Vet ikke hvorfor, men jeg bruker gjerne en cd ekstra for å sikre kvaliteten. Kanskje lyden blir skadelidende på denne måten når du skal gjøre filmen så liten som mulig?

  8. Først kan du åpne kassa å sjekke at alt sitter skikkelig på plass. Legg spesielt merke til rambrikka da ramslotene på KR7A er veldig trange.

     

    Har du stor nok strømforsyning? Alt under 250w kan du glemme. 250w kan holde hvis den er av meget god kvalitet og du har lite utstyr i pc´n. Men du bør ha minst 300w eller aller helst mer.

     

    Hvis nødvendig må du nappe ut alt unntatt hd, cd-rom, ram og skjermkort.

    Formater hd.

    Installer Windows.

    Installer Via 4in1 (finner du hos http://www.viahardware.com/)

    Installer driverene til skjermkortet

    Installer DirectX 8.1

    Sett inn lydkortet og installer det (NB! IKKE I SLOTEN NÆRMEST AGP PORTEN DA DISSE DELER ADRESSE, OG DU VIL BE OM TRØBBEL HVIS DU GJØR DET).

    Installer resten fortløpende.

     

    Og du kan få ustabil pc ved bruk av mange programmer. En del av programmene er ikke skikkelig testet, de kan forårsake minnelekkasjer og krasjer. Kan ikke si om de nevnte programmene har noen problemer, men de fleste har en eller annen bug.

     

    Det er ingen grunn til at KR7a´n din skal være ustabil, da det er et av de mest stabile hk-ene på markedet.

     

    Håper du finner feilen :smile:

  9. JO!

    Rouge Leader har jeg spillt serru!

    Og det er en oppdatering (hvertfall til å begynne med) av et spill som kom til arkademaskiner en eller annen gang på 80-tallet.

     

    Minner, minner :grin:

     

    (begynner å bli for gammel til å sitte her...:wink: )

  10. X-box er faktisk bra.

    Hadde aldri trodd at jeg skulle like et fps spill på konsoll og pad, men Halo er jæ**** bra! Gotham Racing er også skikkelig artig. Grafikken er meget bra med tanke på at det blir vist på en tv.

     

    På den annen side er Gamecuben også veldig bra. Men på de spillene jeg har testet har ikke maskinen fått vise sitt potensiale. Virker som Nintendo holder seg til det litt mer tegnefilmaktige.

     

    Dessverre har jeg ingen av de selv, men en kamerat av meg er med på parallellimport av spillmaskiner. Så vanligvis er vi i gang to til tre uker etter at de blir sluppet i Japan eller USA.

     

    Nice eh? :grin:

  11. Var innom Overclockers.com en tur og der sto det en henvisning til en artikkel på Toms Hardvare ( http://www.tomshardware.com/business/02q1/...idf2002-02.html ) og en på X-bit Labs ( http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=1014967138 ), hvor det kommer frem at Intel kutter ut Rambus.

     

    De skal fortsatt ha support for dagens produkter, men i løpet av året vil Intel helt gå over til DDR-ram.

     

    Hvis jeg skulle oppgradere i dag, ville jeg vært veldig forsiktig med å velge Rambus, da det er en stor mulighet for at de går konkurs uten Intel.

     

    Nå er ikke jeg en tilhenger av Rambus, men det er likevel litt trist fordi en konkurs vil bety mindre konkurranse.

     

    Og mangel på konkurranse leder til høyere priser (f.eks Intel før AMD kom på banen og Telenor her i Norge) :sad:

     

    _________________

    9083 i 3DMark 2001 ( http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2604222 )

    AbitKR7A

    XP1700@1600etellerannetMhz

    2x256 Crucial

    3DProphetTi500

    SonicFury

    AopenHx08 moddet, 400wIn-Win

    Swiftech vann Ascona reg.

    Vifter i fleng

     

    [ Denne Melding var redigert av: GasMan på 2002-03-03 03:55 ]

  12. Har du sjekket om det er en kortslutning et sted? Når du sender inn kortet til feilsøking blir det sannsynligvis lagt på en antistatisk matte for testing. Og da finner de i hvert fall ikke noen jordingsfeil.

     

    Det har vært noen tilfeller av jordingsfeil på disse kortene, og siden feilen oppstår i maskinen din er det nærliggende å tro at en skrue eller en del av kabinettet kommer i kontakt med hk´et.

     

    Ta ut kortet av kabinettet, og forsøk om det fungerer da.

     

    NB! Husk å sikre mot statisk elektrisitet når kortet ligger dårlig jordet utenfor kabinettet.

  13. Nå til helga er det Mc-messe på Sjølyst i Oslo.

     

    Så få nesa opp av tastaturet, og kom dere ut på noe som er viktigere (fakta ****) enn pc! :eek:

     

    Vil noen hilse på meg finner dere meg ved standen til Honda og Yamaha og Suzuki og Kawazaki og Harley Davidson og Ducati og Aprilia og Mz og... og ... og :razz:

  14. Men dette er vel ikke noe problem?

     

    Kutt ut Telenor. Bytt til Netcom (har det selv), Tele2 eller hvilket som helst annet selskap som leverer teletjenester.

     

    Og når dere har gått over til det nye selskapet, sender dere en mail til Telenor og forklarer hvorfor dere har gjort det. På en hyggelig og saklig måte bør jeg vel legge til.

     

    Det eneste Telenor forstår er penger. Og når pengestrømmen blir mindre skjer det kanskje noe.

     

    Men feilen er at Stortinget ikke turte å pålegge Telenor å skille ut kobbernettet i eget selskap. Hvis vi hadde hatt et statseid selskap som eide kobbernettet, og som kun skulle gå i balanse, ville det blitt reel konkuranse på teletjenester. I dag sitter dessverre Telenor med makta.

     

    Men så lenge dere ikke kutter ut Telenor i den grad dere har muligheten til det, har dere heller ingen grunn til å klage. For da er dere en årsakene til at Telenor gjør som de vil.

  15. Quote:


    On 2002-02-13 22:05, Xoduz skrev:

    Disse funker ikke med meg :sad:


    Om jeg installerer noen versjon over 21.83 så slutter 3DMark2001 å vise Intro-bilder til testene, FPS, og skygger + lyskilder blir helt ødelagt (masser av neon-farger i alle regnbuens farger)... :sad:(


    Har en p4 1.7ghz på et Azza socket 478 hovedkort med Via P4x266 chipset.... 256mb DDR RAM, og Daytona GF3 ti200 128mb.



     

    Bare husk at før du kan installere det 27.xx, MÅ du gjøre en komplett avinstallering av tidligere versjoner. Gjør du ikke det blir det ball :wink:

  16. For det første er kobberpasta er hel*** å fjerne. For det andre fungerer det skikkelig dårlig. Jeg har forsøkt en gang med en Duron, og temperaturen steg med 10 grader i forhold til GlobalWins standardgoop.

     

    Merkelig nok var pastaen ikke strømførende :eek: :?:

×
×
  • Opprett ny...