Gå til innhold

CMED#

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CMED#

  1. Hei,

     

    Er det noen som har oversikt over hvilke telefoner som kan låses med kode?

     

    (Enten som på Windows-mobile telefonene hvor man må skrive inn en kode for å komme inn på operativsystemet, eller som på Samsung telefoner hvor man kan legge kode på bilder og tekstmeldinger.)

     

    Trenger ny telefon og vil ikke risikere en Conradi. ;)

  2. Mitt nåværende skjermkort av typen radeom9700 pro (med lydløse heatpipes) er visst ikke kompatibelt med MCE (til tross for at det er directX9 kompatibelt). Noen forslag til brukbart _stille_ og raskt grafikkort til AGP-port?

    5253441[/snapback]

     

    Prøv kortet i MCE før du bytter. Hvis kortet fungerer i Win XP er det god sjanser for at det vil fungere i MCE også (selv om det ikke står på Microsoft sin offisielle liste..)

  3. Til sufing, film og musikk holder hardwaren du har fint. Bør evt vurdere en større harddisk til musikk og filmer (Samsung anbefales pga lavt støynivå).

     

    Hvis du vil bruke PCen til spill også bør du vel vurdere nytt grafikk-kort. Velg helst et med passiv kjøling (evt et støysvakt..)

     

    Du kan evt kjøpe et par minnemoduler til, men du har nok til basic HTPC-bruk.

     

    Processoren holder til HTPC-bruk, men jeg ville klokket den ned igjen pga varmeproblemer i et HTPC-kabinett. Invester i en stillegående vifte (f.eks. Zahlman).

     

    Kabinettet vil definitivt fungere bra til ditt formål, men det er mange fine å velge mellom. :)

  4. Du trenger forøvrig PSU med 24-pin strømkontakt for PCIe-hovedkort, det har ikke ST30NF så du må ha en overgang i tillegg.

     

    Hei,

     

    Jeg har Silverstone PSUen på min HTPC og jeg lurer på om det ikke fulgte med overgang. Er svært fornøyd med den. Har ikke opplevd noen stabilitetsproblemer til tross for relativt lav effekt.

     

    Har også Zahlman-kjøleren på min stasjonære PC. Den overdøves fullstendig av vifta på PSUen (en 680 Watts jetmotor..) Prosessorvifta hører jeg ikke om jeg legger øret ned på den. Tror ikke at viftestøy fra CPU-vifte blir noe problem med oppsettet, men man trenger vel kabinett-vifter (med passiv PSU).

  5. Hei,

     

    Jeg har en 2001 modell Peugot 307. Den har utviklet tiltakende mer irriterende lyder siden i sommer.

     

    Etter å ha kjørt en stund dukker det opp en irriterende "hvine"-lyd. Den forsvinner (midlertidig) når jeg vrir på rattet og ofte hvis jeg bremser eller aksellererer. Hvis jeg parkerer bilen kan jeg kjøre en stund før den dukker opp igjen.

     

    Jeg er som dere sikkert skjønner ikke særlig bilkyndig og hadde satt stor pris på om noen kunne tipse meg om hva som er galt og om hva som kan gjøres.

  6. Coax er best til korte avstander, optisk til store avstander..

    Men ærlig talt, det er under måling, er nok en ganske stor utfordring å faktisk høre forskjell..

    5040544[/snapback]

     

    Hvis du snakker om vanlig HiFi har du helt rett. Med data vil det være en fordel å isolere PCen fra forsterkeren, ettersom PC-komponentene produserer mye støy. Det gjør du med en optisk kabel, men ikke med en coaxial.

     

    ..men skal ikke garantere at det faktisk er mulig å høre forskjell. ;)

  7. Hei,

     

    Hvis du ikke skal bruke PCen til spill kan du klare deg med et nokså enkelt skjermkort med passiv kjøling. Jeg bruker selv et gammelt Sapphire Radeon 9600-kort. Fungerer helt utmerket til film og annet HTPC-bruk.

     

    Passiv kjøling på processoren forutsetter vel enten god luftgjennomstrømning i kabinettet (noe de færreste HTPC-kabinettene har..) eller heatpipes og kjøleribbe. Jeg har selv heatpipes i HTPCen min, men en (aktiv) Zalman CNPS7000B-Cu CPU-Kjøler i den stasjonære PCen min. Den siste kan godt anbefales til HTPC-bruk (hvis du har plass i kabinettet). Ikke mulig å høre med kabinett-døra igjen.. (På PCen min druknes støyen forøvrig fullstendig av PSUen.. :( )

     

    Har du god luftgjennomstrømming i kabinettet kan Silverstone Nitrogon CPU-Kjøler være et alternativ..

×
×
  • Opprett ny...