Gå til innhold

Climber

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Climber

  1. Noen som har prøvd å bruke kalenderen etter oppdateringen? Uken starter på Søndag og når man oppretter ny avtale viser datoen "PLACEHOLDER". Tror HTC har glemt litt koding...

    Uken har bestandig startet på søndag i min kalender på Magic, og gjør det fortsatt.

     

    Alle steder i kalenderen hvor full dato vises, står det nå PLACEHOLDERplaceholder etter datoen. Så det kan virke som om HTC har glemt å fjerne litt dummy-kode, ja.

  2. Sjekk om du har fått støtte for deling av internett over usb.

    Det var no some var kommet eksta i heroen vertfall.

     

    Skulle oppdatere magicen min selv i dag men htc sync liker tydelig vis ikke win7:/

     

    Koblet telefonen til en PC som ikke hadde nettilgang, men fikk ikke til deling av internett. Det kan selvfølgelig ha noe meg meg å gjøre og ikke telefonen... Hvordan gjøres det på Hero?

     

    At man ikke kan oppgradere med Win 7 var ikke bra. Jeg synes det er utrolig dårlig av HTC å ikke støtte Linux (det er jo tross alt en Linux-basert telefon) og at de ikke støtter Win 7 enda heller synes jeg også er temmelig slett arbeid.

  3. Har ett spørsmål angående touchskjermen på denne telefonen. Er den omtrent like "følsom" som iPhone/iPod touch? Jeg prøvde en kompis sin nokiatelefon, og der følte jeg at jeg måtte "trykke fysisk" på skjermen for at den skulle registrere deg, og ikke bare være borti med fingrene sånnsom jeg er vant til fra iPodn.

    Ja, det er som på iPhone.

  4. Finnes det noe PC software til htc magic ?

     

    kikka på htc.com men finner ikke noe.. når jeg kobler tlf til pc'n og velger sync i notification menyen så skrur tlf seg av ..

    Ikke som jeg vet om. En "omvei" er å synce telefonen mot Googles tjenester, og deretter synce dine PC-programmer mot de samme tjenestene.

     

    Sync mot Exchange (mail, kalender og kontakter) gjøres direkte fra telefonen.

  5. Må noe installeres for å få opp Scandinavian Keyboard i Select Input Method? Hos meg vises kun Touch Input når den trykkes.

    Ja, du må installere Scandinavian Keyboard fra Market, og enable det under Settings -> Locale & Text før du kan velge det i Select Input Method.

  6. Hmm... jeg ville faktisk gerne læse sådan en god test, men jeg ved ikke helt hvor jeg skal finde dem. Der er ikke umiddelbart nogen anbefalinger på hardware.no om valg af skærm til fotoredigering, og jeg kunne ikke finde noget i forum.

     

    Denne her er jo LÆKKER, men den er for dyr. Forgængeren koster stadig over 9000kr i Danmark. Er der nogen her, som har en generel anbefaling af alternativer, som er til entusiastiske amatører frem for professionelle? Er det realistisk at finde noget med hardware farvekalibrering ret meget billigere?

     

    Kanskje vi kan håpe på at Akam tar utfordringen og oppdaterer anbefalingene sine med en seksjon om skjermer for entusiaster? Det ville i alle fall jeg hatt stor nytte av.

  7. En god begynnelse, ja, men neppe særlig anvendelig før etter et par generasjoner kameraer.

     

    Særlig det at man ikke kan fokusere mens man filmer gjør det temmelig unyttig etter min mening. Det er også en begrensning på fem minutter, så skal du filme annet enn små snutter må du fortsatt bruke tradisjonelle videokameraer.

     

    Kilde: Gizmodo

     

    Edit: Man kan antagelig vis fokusere manuelt, men det blir vel for spesielt interesserte vil jeg tro.

  8. Mener å ha lest at 450D har gjennomsnittlig 50 000 eksponeringer før lukkeren feiler. Dvs at du kan være heldig å få flere, eller uheldig å få færre.

     

    Uansett skal du stå på om du skal ta mer enn 50 000 eksponeringer med kameraet ditt: Du må f.eks. ta over 45 bilder hver eneste dag i tre år.

     

    Jeg synes ikke dette er noe du skal bekymre deg over. Ta så mange bilder du har lyst til!

  9. Da jeg kjøpte mitt 350D brukte jeg kit-objektivet et par måneder før jeg kjøpte 17-85 IS. Jeg var i grunn veldig fornøyd med det, helt til jeg kjøpte 10-22. Da så jeg hvor "dårlig" 17-85 IS er. Nå som jeg har oppgradert til 40D har jeg også blitt den glade eier av 17-55 IS og angrer ikke på det.

     

    Jeg mener at man i dette tilfellet får det man betaler for. Har du råd til 17-55 IS og tror fotointeressen vil holde seg, så kjøp det!

     

    Se forøvrig rangering av objektiver hos Fred Miranda.

     

    Men når sant skal sies så savner jeg litt det behagelige brennviddeområdet på 17-85 IS.

  10. 40D har en funksjon som heter "High ISO noise reduction" (C.Fn II -2). Jeg vet ikke om 400D har noe tilsvarende, men det du beskriver høres ut som det jeg opplever på min 40D når denne er aktivert.

     

    Det står forøvrig i bruksanvisningen til 40D at hvis man slår på "High ISO noise reduction" vil man få en betydelig reduksjon i antall bilder man kan ta før bufferet går fult.

  11. hvorfor i pokker er "verdensspråket tysk" SP1 ferdigutviklet, men feks ikke Norsk eller Svensk for den saks skyld?? Greit nok med Fransk og Spansk, siden det er litt flere enn kun Tyskland, halve Sveits og Østerike muligens som snakker det..

    Avhengig av hvordan man regner kan det være nesten 50% flere som snakker tysk enn fransk.

     

    Kilde: Wikipedia

  12. Jeg tror ikke Canon kommer til å bygge bildestabilisering inn i huset. Dette er et designvalg de har gjort på linje med å ha fokusmotoren i objektivet. Dermed kan det tilpasses bedre til det aktuelle objektivets egenskaper.

     

    The Image Stabilizer function [...] will be installed in many more EF lenses as a standard EF lens technology, evolving even further for use in even more lenses in the future.
×
×
  • Opprett ny...