Gå til innhold

Mattrix

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mattrix

  1. Noen som har hatt muntlig eksamen i kjemi 2 og som kan fortelle meg hvordan det foregår? Har jeg fortstått det riktig?: 

     

    1: Forbredelsestid på 30/45 min der jeg får vite temaet/kompetansemålene jeg skal gå gjennom og forsøk som jeg skal forbrede meg på. 

     

    2: Møte sensor, snakke om temaet jeg fikk og kanskje løse noen oppgaver for dem.

     

    3: Gjøre/forklare et forsøk

     

    4: Sensorspørsmål

     

    Er dette riktig?

     

    Noen tips? Skal man snakke om ting og tang, eller blir det mye regneoppgaver for sensorene? 

  2. Hvorfor er det så få som klager på tiden? Jeg føler jeg kan pensumet ganske godt, men fikk ikke vist det jeg kunne mtp. tidsnød. Var ganske mange oppgaver jeg ikke rakk å gjøre. 

     

    Noen som har hatt/skal ha eksamen i muntlig-praktisk? Trenger tips. Og hvilke type spørsmål man kan få. 

    • Liker 1
  3.  

    Tenker å søke til utlandet neste år. 

     

    Hvorfor? Blir ikke de nyutdannede tannlegene som har studert utenlandsk ansett som mindreverdige kontra de norske? Tror jeg leste en artikkel angående norske studenter som hadde studert medisin i polen og ikke fikk plass i Norge? Prakisen er vel annerledes?

     

     

    Grunnen til det var at jeg ikke jobbet med skole på vg1. Har altfor mange karakterer som er ræva for å si det sånn. Man kan si at jeg angret på at jeg ikke jobbet, men jeg viste heller ikke hva jeg ville bli så motivasjonen var ikke på topp.

     

    Når det kommer til studenter som har studert i utlandet og som ikke får jobb i Norge stemmer ikke. Jeg har kontaktet veldig mange som har studert i Krakow og som har fått jobb rett etter de ble ferdig med studiene, Så det skal ikke være noe problem. 

    UiO har jo inngått avtale med Jagellonian Univeristy (Krakow) som gjør det mulig for studenter å utveksle for et semester. UiO ville ikke gått i en slik avtale dersom de ikke hadde vurdert akkurat denne universiteten i Krakow som god nok. 

  4. Når jeg har hodetelefonen i mobilen, og noen ringer meg så kommer det lyd både som vanlig og lyd i hodetelefonene.

    Er det noen innstillinger for å fikse dette? Altså ringelyden kun til å komme på hodetelefonen og slik at man hører at det ringer dersom man ikke har det på? De hodetelefonene jeg bruker er fra Iphone og ikke samsung sine egne. 

  5. Jeg har ett spørsmål: Når man dobbel-klikker på "hjem" knappen åpner kameraet. MEN når man trippelklikker hjemknappen, vil skjermen bli mindre slik at det blir lettere å styre mobilen med kun en hånd. Kan man justere den skjermen som kommer opp når man trippelklikker hjemknappen? Jeg syns den blir litt for liten. 

    Ingen som vet?

  6. Jeg går å vurderer å bytte ut min iphone 6s med en s7 edge. Savner en del funksjoner fra android som automatisk nummersøk når noen ringer. Det som holder meg igjen er at tidligere samsung telefoner jeg har sett har hatt ekstremt mye apper forhåndsinstallert og telefonen blir treg forholdsvis rask, hvordan er dette på på den nye? Jeg har lest samsung har blitt bedre på dette området.

     

    Hva er greia med automatisk nummersøk? Hva er det egentlig? 

×
×
  • Opprett ny...