Gå til innhold

vrrrrrrrr

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vrrrrrrrr

  1. oddeh skrev (19 minutter siden):

    Slakke i belte? Batterifeil gir vel uansett ikke feil på PKK.

    Skal sjekke beltet når jeg har bilen imorgen.

    ABS og ESP lampe kommer også av og til med batteri lampen. Står at det er lav systemspenning eller noe lignende når jeg testet med biltema feilkodeleser. Tror du de legger seg opp i det på PKK?

  2. Har hatt batterilampe på dash en god stund og må få det ordnet straks siden bilen skal på eu (har drøyet å sjekke feil siden den starter alltid og går). Startet med å gjøre noen målinger på batteriet.

    • Før jeg startet motoren så målte jeg 12,9 volt på batteriet.
    • Rett etter jeg startet motoren så målte jeg 12,2v på tomgang (uten å ha rørt gasspedal)
    • Etter å ha trykket på gasspedalen en gang så målte jeg 14,5v på tomgang og den lå der stabilt.

    Hva kan problemet være? Dynamoen gir jo god ladestrøm men ikke før jeg har trykket inn gasspedalen. 

  3. Hei, skal ha en større gjendstand sendt fra oslo til hgsd og lurer på hvilke fraktmuligheter det er å bruke. Pakken er 180x80x80cm stor noe som er for stort for både posten og postnord. Har sjekket hos noen andre postfirma som tnt og bring men de skulle ha over 1500kr for det, noe som ikke blir aktuelt. Finnes det noen billigere løsninger eller må jeg hente den selv? 

  4. Har et razer tastatur jeg kjøpte for 2-3 år siden type blackwidow. Nå i det siste er det ikke alle knappene som har fyngert som de skal f.eks W stopper å fyngere. Nå fynker ingen av knappene som ligger i mellom a og g. q blir også registrert som f. 

    Er det noen andre som har opplevd dette? Finner ingenting på google. Har heller ikke sølt noe vann eller brus i tastaturet.. Driverene er også oppdatert.

  5. Hallo! En kompis av meg sliter med å komme seg inn på PSN på hans nye PS4. Når han prøver å logge inn får han denne meldingen:

    "Kontoen din må bekreftes før du kan bruke online -funksjoner. Be en forelder eller foresatt om å logge seg på hovedkontoen sin for å bekrefte kontoen din."

     

    Noen som har anelse hvor man bekrefter kontoen eller hvor man finner hovedkontoen?

×
×
  • Opprett ny...