Gå til innhold

olsenstyle

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olsenstyle

  1. Noen som vet når den kommer til Norge? Eller om det fungerer å kjøpe en amerikansk variant og bruke her?

     

    Jeg har bestilt min direkte fra Google. Bruker MyUs som gir meg en adresse i USA og videresender til Norge når de får den. Den bør være hos MyUs i dag, og derfra skal det være ca 4 arbeidsdager til jeg har den. Jeg ender nok opp med å betale i underkant av 2000 NOK inkludert frakt, mva. osv. Ettersom den er kjøpt fra USA må jeg ha en adapter til strømledning, men det koster ikke allverdens. Ellers skal det ikke være noen begrensninger så vidt jeg vet. Skulle selvfølgelig gjerne hatt norsk språk, men regner med at Assistant programvaren blir oppdatert på sikt.

    • Liker 1
  2. Akkurat det er foreløpig uklart. Vi har spurt Google et par ganger siden lanseringen, og kommer til å fortsette å spørre om det. Men kjenner vi dem og andre på deres størrelse rett er det lite info å hente før de eventuelt bestemmer seg for det.

     

    Det er slett ikke utenkelig at de venter til Google Assistant er klar for nye språk, men det kan potensielt ta kjempelang tid - og for alt vi vet kan Pixel 2, eller hva nå oppfølgeren blir hetende, være på markedet innen den tid.

     

    Forhåpentligvis dukker den likevel opp her. Vi fikk være med på lanseringsarrangementet i London, og det er relativt uvanlig for så store selskaper å åpne opp slikt uten at de aktuelle produktene faktisk er på vei i en eller annen form.

     

    Vi fortsetter å etterspørre informasjon, og så fort vi eventuelt får den dukker det opp i artikkelform på forsiden, samt at denne testen vil bli oppdatert :)

     

    Har du vært i USA/England og kjøpt din telefon eller har du fått bestilt den til Norge via en tredjepart? Har du eventuelt noen tips?

×
×
  • Opprett ny...